www.juristu.nl

Juristu Reviews

Excellent rating
4.5
1633 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews ( 1633 ) 4.5

Wim Roseboom
2024.03.11 2024.03.11 | Philippines
Scamsite collects your money and go deadsilent They 'started' 3 months ago. Literally havent done anything. To me its just a scamsite. They dont communicate at all i have no idea if they are actually doing anything. They responded once to my emails which is a complete joke for a 'servicecompany' they just collect the money. Nice businessstrategy. Its a disgrace. I paid a lot of money to collect a debt but this is once in a lifetime i am going to a lawyer next time to collect the debt. And the no cure no pay omg please dont make me laugh. I paid thousands of euros and all i get is frustration knowing that money is gone and i still got to find a debtcollecter to collect the debt! If you wanne lose a bunch of money please contact these people they know what to do! Its a disgrace. PS dont contact me to remove this review the people will hear how you guys do 'business'.

Date of experience: 08 December, 2023
Advertisement
Henny Van Der Wal
2024.01.29 2024.01.29 | Netherlands
Geen aanbeveling teleurgesteld Helaas slechte ervaring Langdradig dik betaald ruim 6 maanden wachten .vandaag mail debiteur failliet was te verwachten. Heb ruim 700 euro betaald aan incasso en deurwaarders kosten. En dan de mail debiteur failliet gaan dossier sluiten. Daar ben je lekker klaar mee
Juristu
2024.01.29 2024.01.29 | India
Beware: Troublesome Experience with Legal Services My experience with [Legal Services] has been far from satisfactory. To begin, they consistently sent subpoenas with incorrect names and showed no involvement in resolving the issue. The surprises didn't end there – at the conclusion of the process, I was shocked to discover that they halved the recovered amount with unexpected bailiff and collection costs. In a case where a debtor owed me 5,500 euros, I found myself with a mere 2,400 euros in hand. A staggering 3,100 euros seemed to vanish into thin air. Sadly, my encounter with [Legal Services] has left me disillusioned and questioning their integrity. As I await the deposit of my collected amount, the frustration continues. A cautionary tale for anyone considering their services.

Date of experience: 28 January, 2024
Onprofessioneel Zeer onprofessioneel!! 2 dagen proberen te bereiken. Ze zeggen dat ze terugbellen maar bellen al 2 dagen niet. Vervolgens ben je in gesprek met hun en dan hangen ze de telefoon op je gezicht. Wat mij betreft nemen deze mensen je niet serieus
Hendrik Barmentlo
Hendrik Barmentlo
2022.09.14
alles terug… Na meerdere malen een sommatie te hebben geschreven naar debiteur juristu ingeschakeld.het volledige befrag gekregen.SUPER
Reply from Juristu 2022.09.15
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw leuke review. Wij zijn blij om te horen dat u een snelle en prettige ervaring heeft gehad met Juristu. Met vriendelijke groet, Team Juristu
Advertisement
M El ayadi
M El ayadi
2022.09.14
Beste lezer Beste lezer Laten we beginnen met het feit dat ze dagvaardingen met verkeerde namen sturen totaal geen betrokkenheid vol verassingen aan het eind je g einde geld halveren ze met deurwaarder kosten en incasso kosten die magisch verschijnen voor een traject waar een debiteur mij 5500 verschuldigd was hield ik 2400 euro aan over dus ik zag letterlijk 3100 van me geld in rook op gaan de grootste oplichters van nederland juristu nu nog steeds aan het wachten wanneer mijn geinde bedrag word gestort
Snel, kundig en zeer goed contact Zeer snelle actie en reacties op mail en telefonisch contact. Klant betaalde al na de eerste aanschrijving. Fabex.nl raadt Juristu zeker aan!
Communicatie super goed en fijn om mee… Communicatie super goed en fijn om mee samen te werken. Bedankt!
Pascal
2022.09.12 2022.09.12
Daar gaat iets helemaal fout bij deze club! Laat ik voorop stellen dat toen wij voor het eerst met Juristu in zee gingen er louter goede reviews waren te vinden. Het aantal negatieve reviews voor dit bedrijf is in de afgelopen maanden geëxplodeerd. Ik ben onderhand ook wat ongerust. 1) Ik heb als opdrachtgever op 5 september kosten betaald. Na afronding van de betaling was er op hun website een foutmelding dat de betaling niet was gelukt. Het bedrag was wel degelijk afgeschreven. Ik heb ook gelijk daarna een mail gestuurd dat ze hier even op moeten letten. Ik hoor niets van ze. Op 8 september toch nog maar een mailtje erachteraan met de betaalbevestiging. Geen reactie ontvangen. Op 12 september vindt ik een aanmaning in mijn mailbox of ik binnen 3 dagen wil betalen want anders komen er extra kosten bovenop. Ik bel met Juristu want dit gaat niet goed. Ik vertel kort en krachtig wat er is voorgevallen. De telefoniste vertelt mij enkel dat ze het doorzet naar de financiële afdeling. Ik kan niet worden doorverbonden. De iDeal foutmelding is een bekend probleem. Ze wil mij niet doorverbinden met de financiële afdeling want er zou niemand zijn. Ze vraag niet eens naar een factuur- of dossiernummer. 2) Bij een vorige incasso opdracht had ik bepaalde kosten ook via iDeal overgemaakt. Vervolgens heeft mijn collega het bedrag per abuis nog een keer per bank overgemaakt. Ik heb Juristu hierover gemaild. Ik heb hierop geen reactie ontvangen 3) Verder wachten wij nog altijd op uitbetaling van een incasso. Dit zou op 1 augustus door de debiteur zijn betaald. Juristu heeft nog niets overgemaakt. Daar gaat iets helemaal fout bij deze club!
Advertisement
Slecht bedrijf nog niet eens 1 ster… Slecht bedrijf nog niet eens 1 ster waard! Ik moest een betaling doen en uiteindelijk was de incasso kosten voor de andere mevrouw. Vervolgens krijg ik toch een mail voor de incasso kosten dat ik die moest betalen wat niet was afgesproken. Ik kwam zelf voor alles nog met een tegemoetkoming en dat moest ik mailen en heb dat gedaan. Tig keer gemaild en dan kan ineens niemand reageren! Maar ik ga hier zekers werk van maken dat ze het ene zeggen en vervolgens het ander doen
mevrouw Kanhai
mevrouw Kanhai
2022.09.08
Komt afspraken niet na. Slecht bedrijf, belooft je van alles en nog wat. Maar komt hun eigen afspraken niet na. Ik ben al 2 jaren bezig met dit bedrijf. Er word niet gereageerd op mijn mails.
klant
klant
2022.09.06
Klant betaalde na de wik brief Klant betaalde na de wik brief, er was geen procedure benodigd
Ik ben prima geholpen door Juristu bij… Ik ben prima geholpen door Juristu bij een openstaande factuur na een badkamer verbouwing, mijn dank voor de snelle response.
Advertisement
Jamal
2022.09.02 2022.09.02 | Mexico
De facturen bevatten geen datum en zijn… De facturen bevatten geen datum en zijn niet erg duidelijk. Verder wordt soms gevraagd om akkoord te geven op een betaling maar die e-mail voor akkoord is dan zelf niet verzonden. Tot slot is de opbouw van de factuur onduidelijk.
klant
2022.09.02 2022.09.02
keurig snelle afhandeling keurig snelle afhandeling
goede en snelle actie op de incasso goede en snelle actie op de incasso
Goed geholpen! Goed geholpen!
Advertisement
emil
2022.08.30 2022.08.30
Bedankt voor de snelle afhandeling. Bedankt voor de snelle afhandeling.
klant
2022.08.30 2022.08.30
Ontzettend snel geholpen. Ontzettend snel geholpen.
MARJOLEIN VAN RANDWIJK, Mighty
MARJOLEIN VAN RANDWIJK, Mighty
2022.08.29
Leidinggevende biedt geld om eerdere geplaatste slechte review te wijzigen ipv het probleem op te lossen Ik vraag me af of er meer mensen geld aangeboden krijgen in ruil voor een goede review. Onjuiste eindafrekening van twee dossiers. Ik heb tien keer telefonisch contact gehad met een telefoniste die me doorverwijst naar de mail. Op mijn mails ontvang ik geen reactie of een onvolledig bericht. Zonder mijn akkoord op de eindafrekening wordt mijn geld niet overgemaakt. De leidinggevende biedt me 2 x 40,- euro incassokosten om mijn slechte review aan te passen i.p.v. het probleem op te lossen. Deze gang van zaken heeft me meer tijd, belkosten en frustratie opgeleverd, dan het incassobedrag waard was. Ik kan dit niemand aanraden.