JPT Cartuning

JPT Cartuning Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
165 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (165)
C63 AMG is een beest nu Vandaag onze C63 AMG laten tuinen samen met de automaat en wat een verschil niet normaal. Eindelijk weer een echte AMG die je met voorzichtigheid moet berijden. Hele vriendelijk man heeft ons geholpen en alles goed uitgelegd ook. Zorg wel voor koffie en thee dat maakt het wachten aangenamer maar dst is een bijzaak want de prijs en service was top
Antwoord van JPT Cartuning 2024.02.03
Beste Salvatore, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de tuning van je C63 AMG. We nemen je suggestie over koffie en thee ter harte. Tot snel!
Advertentie
Jaap Lub
Netherlands | 2023.12.01
Renault Scénic 2012 1.4 Turbo met toch wel wat twijfel laten chippen, maar de twijfel is weg! van 130 naar 160pk, trekt beter en is echt sterker, zeker met caravan.. een aanrader!

Datum ervaring: 13 Januari, 2023
Antwoord van JPT Cartuning 2023.12.01
Beste Jaap, hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de prestaties van uw auto na het chippen. Veel veilige kilometers gewenst!
Rob
Rob
Netherlands | 2023.09.22
De beste!!!!! Geweldige ervaring,zowel qua resultaat met mijn Dacia duster,als de vakkundige kennis en meer als perfecte uitleg van deze vakman. Wil je je auto laten tunen,ga dan naar JPT Kartuning.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.11.01
Beste Rob, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij te horen dat je alles naar wens vond. We zien je graag weer bij je volgende tuning. Vriendelijke groeten!
Optimalisatie Vandaag Mercedes CLA laten optimaliseren. Goede uitleg. Auto rijd fijn, JP prima "vent" , kundig en laat continue weten wat de voortgang is. Vertrouwd adres. Al met al een fijne ervaring.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.11.01
Beste Marco, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de optimalisatie en onze service. Graag tot ziens!
Ruben van Iperen
Ruben van Iperen
2023.08.20
Heel blij met de service. Heb gekozen voor premium pakket en automaatbak. Alles goed en rustig uitgelegd. Ik raadt jpt zeer zeker aan andere aan en zou zeker in de toekomst hier terugkeren mocht ik een andere auto hebben. Kortom TOP SERVICE!👍🏼
Antwoord van JPT Cartuning 2023.08.21
Bedankt voor de terugkoppeling!
Advertentie
Theo Hootsmans
Theo Hootsmans
2023.08.18
Goede uitleg. Auto rijd fijn, veel minder "dode" stukken als je gas geeft. Al met al een fijne ervaring.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.08.21
Bedankt voor de terugkoppeling!
Jeroen Appeldoorn
Jeroen Appeldoorn
2023.08.17
Antwoord van JPT Cartuning 2023.08.21
Bedankt!
GM OUTDOOR “Gerben” uit Haastrecht
GM OUTDOOR “Gerben” uit Haastrecht
2023.08.13
Mercedes Sprinter 2.1 CDI laten tunen. Koppel is gigantisch gestegen. Door de bergen met de visboot achter de bus gaat met twee vingers in de neus.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.08.13
Bedankt voor de review!
Sander Van den Berg
Sander Van den Berg
2023.08.09
Duidelijke uitleg over het proces, mensen weten wat ze doen. Stage 1 inclusief uitsluiten egr en snelheidsbegrenzer gekozen en bijzonder tevreden hierover.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.08.21
Vriendelijk bedankt voor de terugkoppeling!
Advertentie
dion doornekamp
dion doornekamp
2023.07.30
Voor de 2de keer op rij hier geweest voor een tuning weer top resultaten en een veel lekker rijdende auto ik raadt het zeker aan!!!
Antwoord van JPT Cartuning 2023.07.30
Bedankt Dion! Wij zien je graag weer!
Ron Doddema
Ron Doddema
2023.07.24
Goede uitleg over wat er ging gebeuren, gekozen voor premium pakket inclusief automaat aanpassen. Top service en het resultaat is geweldig. Betere trekkracht, automaat schakelt soepeler, en auto rijdt daardoor ook beter.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.07.30
Bedankt Ron! Fijn om te horen dat u onze service positief heeft ervaren!
YXN
YXN
2023.07.24
Antwoord van JPT Cartuning 2023.07.30
Bedankt!
Erik Jan Verweij
Erik Jan Verweij
2023.07.23
Zeer tevreden over het resultaat. Klantvriendelijk, informatief en kundig.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.07.30
Bedankt Erik! Veel plezier ermee!
Advertentie
Harold Snijders
Harold Snijders
2023.07.18
Chiptuning aan huis, Top 👍. Nu 3 weken verder en merkt duidelijk het verschil in verbruik (veel zuiniger geworden) rij op een volle tank (60 L) ruim 100 km meer. De trekkracht duidelijk voelbaar en straks de caravan er achter en kijken hoe het berg opwaarts gaat. Heb er vertrouwen in. Landrover Discovery sport 4 2.2D
Antwoord van JPT Cartuning 2023.07.30
Al hoewel we normaliter wij niet aan huis komen maakte wij in uw situatie een uitzondering. Goed om te horen dat het positief is uitgevallen en dat uw auto nog wat zuiniger rijdt! Je verdient de tuning kosten in no time weer terug😉
Trudie Verhaar Kemperman
Trudie Verhaar Kemperman
2023.07.14
Uitleg was heel goed, representatie was goed . Auto rijdt heerlijk.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.11.01
Beste Trudie, bedankt voor uw positieve bericht. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de auto en de service. We zien u graag terug. Met vriendelijke groeten.
Andre Aue
Andre Aue
2023.07.02
Mooi bedrijf en goed uitleg.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.11.01
Beste Andre, bedankt voor je positieve woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met onze uitleg. We streven ernaar om de beste service te leveren!
Bert Mager
Bert Mager
2023.06.30
Super tevreden, snelle afspraak en goed resultaat, auto voelt zich er heerlijk bij en ook het verbruik is leuker👍👍
Antwoord van JPT Cartuning 2023.11.01
Beste Bert, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw auto het goed doet. Dank u wel voor uw positieve feedback. Tot de volgende keer!
Advertentie
Raffaele Cataldi
Raffaele Cataldi
2023.06.23
Top, net terug naar huis gereden en het gevoel dat ik een andere auto rijdt in zeer positieve zin👌👌
Antwoord van JPT Cartuning 2023.06.27
Bedankt voor de feedback!
Adem Turan
Adem Turan
2023.06.01
Zeer vriendelijk, professioneel. Ik zal nog verder zien of alles tot behoren zal werken, heb ook garantie dus dat komt wel goed, maar voor nu zeer blij met resultaat. Mijn auto is tot leven gekomen, auto is rustig kwa stationair, en bij gas geven pakt ie goed door. Ook de uitleg is duidelijk, zeker aanrader. Dankjewel heren.
Antwoord van JPT Cartuning 2023.05.28
Geen dank! Was een genoegen om je Volvo wat fris leven in te blazen!
spaxz-isa
spaxz-isa
2023.05.31
Goede service Alles netjes geregeld Gewoon een aanrader dit bedrijf
Antwoord van JPT Cartuning 2023.05.31
Bedankt voor de review! Veel plezier met de tune!