Joga Studio Plewiska

Joga Studio Plewiska Opinie

Opinie Doskonały
5.0
11 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (11)
monika kendzia
monika kendzia
2023.12.28
Reklama
Anna Małecka
Anna Małecka
2023.09.27
Właściwe osoby na właściwym miejscu, a w dodatku szalenie kompetentne. Z jednej strony w każdym momencie zajęć czułam się zaopiekowana, z drugiej we właściwym momencie "dociśnięta". Chce się wracać i polecać!
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.29
Dzięki Aniu za miłą opinię :) Staramy się dostosowywać zakres ćwiczeń do indywidualnych cech i ambicji ćwiczących :) I inspirować, wydobywać z każdego jego ukryte możliwości! Czasami bywa to pozytywnie zaskakujące ;)
Aleksandra Kur
Aleksandra Kur
2023.09.26
Cudowna atmosfera:)
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.29
Joga to sztuka niemej empatii :) Wspólne ćwiczenia dają możliwość przeżywania pewnej formy więzi. A specyficzna, fajna atmosfera jest tego skutkiem! Dzięki za... cudowną opinię :)))
Joanna Ziemowska
Joanna Ziemowska
2023.09.26
Bardzo miła atmosfera
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.29
Fajna atmosfera ćwiczeń i wspólnego spędzania czasu to podstawa w praktyce jogi, którą można ćwiczyć solo, ale w grupie - szczególnie małej - jak u nas powstaje bardzo pozytywna więź pomiędzy ćwiczącymi! Dzięki za opinię :)
Igor Bartos
Igor Bartos
2023.09.26
Bardzo sympatyczni instruktorzy, kompetentni i z indywidualnym podejściem do ćwiczących. Polecam gorąco!
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Indywidualne podejście jest u nas możliwe dzięki kameralnej koncepcji zajęć w których uczestniczy nie więcej niż osiem osób jednocześnie. Małe grupy umożliwiają lepszy, bardziej personalny kontakt z ćwiczącymi oraz zindywidualizowane traktowanie każdej uczestniczki/uczestnika ćwiczeń. Dziękujemy za opinię :)
Reklama
Monika Kęsy
Monika Kęsy
2023.09.26
Cudowne miejsce 😊
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Dziękujemy za cudowną opinię! :)
Agata Biel
Agata Biel
2023.09.26
Wspaniałe miejsce! Piękna przestrzeń, przemiła atmosfera i profesjonalne prowadzące 🙂
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Staramy się dbać o to, aby zajęcia były nie tylko ciekawe, różnorodne i prawidłowe od strony teoretycznej i efektywne ze strony praktycznej, ale także odbywały się w przyjaznym dla oka otoczeniu i miłej, przyjacielskiej atmosferze. Jeśli tylko pogoda na to pozwala, ćwiczymy na patio w ogrodzie :) Teraz już zaczyna się jesień i coraz więcej zajęć będzie we wnętrzu. Dziękujemy za opinię :)
Tatiana Szewczyk
Tatiana Szewczyk
2023.09.26
Indywidualne podejście, duża wiedza i jeszcze więcej empatii. Świetna atmosfera, można się poczuć swobodnie nawet jak się jeszcze mało umie :) polecam!
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Wiemy jak trudno jest przełamać się i rozpocząć ćwiczenia jogi po raz pierwszy! Tyle rzeczy jest niewiadomych, nieznanych. Dlatego bardzo pomagamy w tym kroku szczególnie osobom, które dopiero zaczynają swoją jogową przygodę! Część zajęć przeznaczona jest dla osób absolutnie początkujących i są prowadzone przez nas w taki sposób, aby ułatwić i przybliżyć praktykę jogi :) Joga nie jest wyścigiem - jest przede wszystkim nauką walki z przełamywaniem własnych słabości i ograniczeń. Dlatego na każdym etapie swoich umiejętności, każdy znajdzie indywidualne wyzwania - my pomagamy je pokonywać. Dziękujemy :)
Agata Anna
Agata Anna
2023.09.26
Super zajęcia, instruktorka poświęca uwagę każdemu uczestnikowi, dzięki czemu wiem nad czym powinnam popracować, a co wychodzi mi dobrze. Polecam!
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Zależy na nam na tym, aby każda/każdy uczestnik zajęć ćwiczył prawidłowo, zgodnie z zasadami. To jest bardzo ważny element praktyki jogi. Pozdrawiamy :)
Reklama
Anita Yasar
Anita Yasar
2023.09.26
Polecam!
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Bardzo dziękujemy za opinię :)
Wojciech Kiełb
Wojciech Kiełb
2023.09.26
Mimo niewielkiego jogowego doświadczenia, szczerze polecam. Prowadząca potrafiła znaleźć takie wersje asan, które nawet taki "klocek" jak ja był w stanie wykonać - super!
Odpowiedz z Joga Studio Plewiska 2023.09.26
Cóż, właśnie naszą rolą jako prowadzących ćwiczenia jest elastyczne dostosowywanie ich do możliwości ćwiczących. Joga jest między innymi tak znakomitą formą aktywności, ponieważ na każdym poziomie zaawansowania można znaleźć odpowiednie i różnorodne ćwiczenia, zestawy czy pojedyncze asany, których wykonywanie pozwala "iść dalej". Dziękujemy :)