Jn-media

Jn-media Reviews

Excellent rating
4.7
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
De BenT
Netherlands | 2023.06.21
JN-media heeft 2 dagen het geluid verzorgd op het 2 middagen durende BenTfestival. Er kwamen 3 bands, 1 orkest en diverse solo en duo acts voorbij met heel uiteenlopende instrumenten. Alles verliep naar tevredenheid en ook binnen het geplande tijdschema. Klasse!
Reply from Jn-media 2023.06.22
Beste De bent bedankt voor jullie mooie review en bedankt voor het vertrouwen in ons kwa geluid tijdens jullie bent festival
Advertisement
Dennie van den Bosch
Dennie van den Bosch
2023.04.20
altijd top geluid. Wij werken al tijdje samen met JN- media. JN media verzorgd het geluid van duo Mel en Den. We zijn zeer tevrede over hun diensten.
Niels van Kollenburg
Niels van Kollenburg
2022.11.28
recommends
Enthousiast team dat netjes en met aandacht en passie voor het vak werkt!
P Newas
P Newas
2022.11.19
Gisteren heeft Jeroen Nolte samen met Jim het geluid en licht verzorgd van onze muziekavond De Toost in ‘t Plein. Alles perfect geregeld en zeer prettig in de samenwerking. Topper!
Reply from Jn-media 2022.11.19
Bedankt voor je review en bedankt voor voor het vertrouwen in team jn media
Jeffrey Van mechelen
Jeffrey Van mechelen
2022.11.16
Afgelopen zondag mij verjaardag gevierd. En heeft hij het geluid gedaan van Joyce en gio swikker. Dit was hartstikke goed echt een aanrader.
Reply from Jn-media 2022.11.16
Hoi jeffrey bedankt voor je review hopelijk heb je een goeie verjaardag gehad
Advertisement
Alain de Vroe
Alain de Vroe
2022.09.15
Namens Muchos Begaoijos! Professionele kundige geluidstechnicus. Aanrader. Management Muchos Begaoijos
Reply from Jn-media 2022.09.15
Bedankt
Pedro Akkermans
Pedro Akkermans
2022.09.15
Geweldig om daar te mogen zingen En goed geluid van de DJ Sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk
Reply from Jn-media 2022.09.15
Dankje wel voor je review
Dennie Bosch van den
Dennie Bosch van den
2022.08.20
Gisteren was het hap stap festival bij lokaal12 by Prisma tijdens de zomerweken 2022 Jn media heeft geweldig het geluid verzorgd voor Mel en Den. We zijn zeer tevreden en zeer goed geluid en geweldige geluidsman. We hopen nog vaak gebruik te kunnen maken van diensten van Jn media Groetjes Mel en Den MelenDen.nl.
Reply from Jn-media 2022.08.21
Bedankt voor jullie review en natuurlijk graag gedaan
Haico Vos
Haico Vos
2022.08.12
recommends
Ik heb afgelopen week 'n optreden gehad in Biezenmortel en had geluid van JN-Media.. ik moet zeggen in was aangenaam verrast en wat heb ik lekker op m'n gemak kunnen zingen.. Mensen bedankt en wie weet tot snel!!!☺️☺️☺️
Advertisement
marieke teurlings
marieke teurlings
2019.12.16
Saab F1
Saab F1
2019.01.22
Margareth Mes
Margareth Mes
2019.01.09
vlogger Nijstad
vlogger Nijstad
2018.03.18
Advertisement
pascal roozen
pascal roozen
2018.02.19
Goede service
turbo gabbers 1
turbo gabbers 1
2017.11.03
Israfil Caglar
Israfil Caglar
2017.10.21
Gezellig winkel