JL Verhuizingen

JL Verhuizingen Reviews

Good rating
4.1
42 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (42)
Ronald van Westvoorne
Ronald van Westvoorne
2024.03.16
Geweldige ervaring met de mannen die geholpen hebben met mijn verhuizing van Den Dungen naar Den Bosch. Kasten gedemonteerd en weer op het nieuwe adres gemonteerd. Daarnaast waren het het ook reuze gezellige mannen. Top. Zeker om aan te bevelen.
Ruben
Ruben
2024.03.07
Miranda Berkenhamer
Miranda Berkenhamer
2024.02.06
Fijne manier van werken, alles is goed gegaan. Ook onze inboedel kunnen laten bewaren voor een periode, daarna alles weer fijn terug in ons nieuwe huis, en kasten etc netjes in elkaar gezet.
Hilde Oorsprong
Hilde Oorsprong
2024.01.17
Prima verhuizing, was snel klaar en alles is heel gebleven. Fijne samenwerking!
Sandra P.
Sandra P.
2024.01.13
Onprofessioneel en je wordt opgelicht met de prijzen. Johan is zeer onbeschoft aan de telefoon en is zeer klantonvriendelijk. Klussen worden uitbesteed en niet door dit bedrijf zelf uitgevoerd. Zeker niet aan te bevelen!
Joss Mennen
Joss Mennen
2023.10.30
Positive
Professionalism
Quality
Afgelopen twee jaar 2x gebruik gemaakt van JL Verhuizingen en ben erg tevreden. Kundige mensen en erg prettig in de omgang.
Erwin Blaauw
Erwin Blaauw
2023.04.21
Positive
Professionalism
Mijn broertje is geëmigreerd en veel spullen in zijn huis moesten naar zijn nieuwe woning aan de andere kant van de wereld verplaatst worden. In een kort tijd bestek wisten JL Verhuizingen het in te pakken en in een container te plaatsen zodat de grote reis van de spullen kon beginnen. In het huis stonden nog spullen waar andere mensen blij mee zijn. Ook hiervoor wist JL-Verhuizingen wel een bedrijf. Net zoals bij elk ander huis tref je spullen aan die afgevoerd moeten worden. Ook dit werd door hun keurig geregeld. Echt een aanrader.
Gerrit J. Logt
Gerrit J. Logt
2023.04.19
Positive
Professionalism
Erg professioneel, vriendelijk en snel uitgevoerd. Top! 👍🏼
Ria Tijssen
Ria Tijssen
2023.03.31
Positive
Professionalism
Quality
karel van de braak
karel van de braak
2023.02.23
Positive
Professionalism
Verhuizers doen rustig hun werk, zijn vriendelijk , zeer correct , zijn voorzichtig met de spullen en denken ook mee. Kortom: een aanrader !!!
Iancu Dumitru
Iancu Dumitru
2023.02.15
Critical
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Sterk advies om dit bedrijf te vermijden. Zeer onprofesioneel en laag van kwaliteit. Tijdens de verhuizing zijn ze wat meubelstukken "kwijtgeraakt" en natuurlijk ontkennen ze dat ze de producten hebben gezien. Nieuwe exemplaren kost mij honderden euro's.
Reply from JL Verhuizingen 2023.02.15
Beste heer Dumitru, Uw naam komt niet voor in ons klantenbestand. Kunt u nog eens extra kijken of dit niet per ongeluk verkeerd is gegaan en zo ja dit a.u.b. verwijderen? Mocht het toch juist zijn kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen om het op te lossen.
Laurens
Laurens
2022.12.29
Zeer vakkundig geholpen door jl-verhuizingen. Vooraf snelle communicatie via email en tijdens de klus 2 hardwerkende verhuizers. Zeer tevreden!
Lara Thibaud
Lara Thibaud
2022.12.08
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Snelle actie, professionele en flexibele verhuizers die meedenken, super!
Jaron van Zwam
Jaron van Zwam
2022.12.03
Critical
Quality
Veel te duur, je wordt gewoon opgelicht waar je bij staat. Daarnaast ontzettend onprofessioneel. Absoluut geen aanrader.
Janita Moes
Janita Moes
2022.10.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
De verhuizing supergoed gegaan. Professionele en heel vriendelijke verhuizers. Nog nooit zo’n fijne relaxte verhuizing meegemaakt. Veel dank!
martijn zonnenberg
martijn zonnenberg
2022.08.19
Onbeschofte behandeling in allerlei opvattingen. Ondanks advocaat en notaris die anders hadden besloten. Een houding aannemend, wij hebben een opdracht en die voeren wij uit. Geen overleg mogelijk “. Befehl ist Befehl.
Pascalle Gijsbers
Pascalle Gijsbers
2022.05.02
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
han van wel
han van wel
2022.04.22
Positive
Professionalism
Zojuist verhuist met Verhuizen doen we samen. Twee verhuizers + verhuislift. Binnen een ochtend was deze seniorverhuizing geregeld. Professionals! Aardig en betrokken.
Tjaco Bongers-Menk
Tjaco Bongers-Menk
2022.03.15
Vreemde richtlijn qua verzekering. Veelal is zijn de goederen al verzekerd via inboedel en -opstalverzekering Onder dit KVK nummer geen registratie Tevens mijn verzekering gesproken voordat u gaat verhuizen en even controleren of uw woon - inboedel en - opstalverzekering dekkende is voor de goederen. Bij mijn verzekering wel in ieder geval. Ik zal nooit klant worden bij een bedrijf die zulke dubieuze praktijken erop na houdt.
Reply from JL Verhuizingen 2022.03.15
Beste heer Bongers-Menk, Ten eerste zijn wij wel KVK geregistreerd, onder nummer: 71992073 Ten tweede vallen de zaken die wij verhuizen voor onze klanten niet onder hun eigen inboedelverzekering, en ik denk dat tevens menig klant er niet erg blij mee is als wij schade maken aan hun inboedel dit vervolgens zelf aan hun eigen verzekering moeten opgeven. Ten derde bent u geen klant bij ons, en vraag u daarom deze onbehoorlijke en lichtzinnige review te verwijderen.
Etienne Stouten
Etienne Stouten
2022.02.21
Positive
Professionalism
Quality
Correct. Niet duur. Professionele en vriendelijke medewerkers. Aanrader.