JL-Solutions

JL-Solutions Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
19 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (19)
Anand
Anand
2024.03.12
Ben zeer tevreden!!!
Advertentie
ExactLie
ExactLie
2024.01.12
Goede prijs, fijne communicatie en bijzonder degelijke installatie.
Arron Marcellis
Arron Marcellis
2024.01.11
Reageren snel en erg prettig in omgang. Goede service!
Anne van Lith
Anne van Lith
2023.10.28
Sinds vandaag een thuisbatterij. Netjes gemonteerd en aardige monteurs. Hadden het zelfs nog verhangen omdat ik toch een andere plek wilde. Super!!
BobThecla van Dijk
BobThecla van Dijk
2023.10.28
Top service. Bedankt jongens
Advertentie
Famke Schuurmans
Famke Schuurmans
2023.10.27
Vriendelijke jongen! Super geholpen.
roel van de rijdt
roel van de rijdt
2023.10.26
Gister een thuisbatterij laten plaatsen. Alles prima verlopen. Ook meteen mijn energiecontract laten aanpassen. Mijn aanbeveling hebben jullie.
Paul van de Veerdonk
Paul van de Veerdonk
2023.10.26
Topservice. Aardige jongens met kennis van zaken.
Carli
Netherlands | 2023.10.25
Aanrader! Een absolute aanrader. Top service!! Bedankt.
Advertentie
Sergen Atar
Sergen Atar
2023.10.25
Top service en een bedrijf die graag met je meedenkt!
Mark Meertens
Mark Meertens
2023.10.24
Top service
Teun Steenbakkers
Teun Steenbakkers
2023.10.24
Energiecontract afgesloten via solutions. Ik kon bij mijn huidige leverancier geen 3 jarig contract meer afsluiten alleen via hier nog wel. Nu heb ik mooi de aankomende jaren mooi zekerheid. Dank!
Er
Er
2023.10.23
Top!!! Bedankt heren, erg blij met het voordelige energiecontract dat ik via JL-Solutions heb kunnen afsluiten. Ik kan weer drie jaar zonder kopzorgen vooruit! Vriendelijk, betrokken en behulpzaam personeel ook!
Advertentie
Mirna Coolen
Mirna Coolen
2023.10.22
Lang gezocht naar een partij die zonnepanelen verkocht en uiteindelijk uitgekomen bij JL-Solutions. Goed advies en top service. Ook meteen mijn energiecontract laten aanpassen dus wij kunnen er weer 3 jaar tegenaan.
Laurens de Kort
Laurens de Kort
2023.10.20
Hoge kwaliteit met kundig advies.
Antwoord van JL-Solutions 2023.10.20
Bedankt voor de positieve review!
Lobke Schuurmans
Lobke Schuurmans
2023.10.20
Onlangs via JL-Solutions een energiecontract afgesloten. Vriendelijk personeel en goed geholpen. Zijn goed op de hoogte want je ziet de prijzen nu alweer steigen. In het begin twijfelde ik even maar achteraf de beste keuze ooit. Bedankt jongens!!
Antwoord van JL-Solutions 2023.10.20
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Marco Schuurmans
Marco Schuurmans
2023.10.20
Ons energiecontract liep bijna af. Door een mooi voorstel van JL-Solutions het energiecontract tegen gunstige tarieven drie jaar vast kunnen zetten.
Antwoord van JL-Solutions 2023.10.20
Bedankt Marco, nu kun je er weer drie jaar tegenaan!
Advertentie
Hidde
Hidde
2023.10.13
Mijn huis voorzien van 10 zonnepanelen. Had meerdere offertes opgevraagd alleen jlsolutions sprong er voor mij uit. Fijn adviesgesprek gehad waar ze meedachten met wat voor mij het beste was. Nu wachten op de monitoring, ik heb er vertrouwen in dat dat goed moet komen.
Antwoord van JL-Solutions 2023.10.20
Bedankt voor de positieve review! Let the sun shine!
sanne kusters
sanne kusters
2023.10.13
3 weken geleden zonnepanelen besteld en vandaag al geleverd! Monteurs werkten heel netjes en waren ook vriendelijk. Top!
Antwoord van JL-Solutions 2023.10.20
Fijn dat je het zo positief hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe installatie!