Jetskiparts.se Reviews

Jetskiparts.se Reviews

4.9

Excellent - based on 71 reviews

www.jetskiparts.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (69)
Important Message
Important Message
2024-01-26
not recommends
We See There Are Posts And Page Rules That You Violate Page Detected to Have Repeated Violations To Keep Your Page Active And Following Guidelines We recommend that you follow the steps that have been mutually agreed upon View and submit your complaint here: https://www.facebook.com/jessicamessali/posts/917850506371034 Thank you for following the agreed guidelines and rules This report in order to help us understand and resolve the issue. You can further help us fix this problem by sending complete logs and diagnostics. This may include information such as user activity logs, network logs, crash logs and memory dumps associated . We will not use the information contained in this report for other purposes Our Best Regards
Daniel Olsson
Daniel Olsson
2023-08-02
recommends
Otrolig service och trevligt bemötande från flera medarbetare(Daniel och Rasmus) Hade beställt fel med tack vare dessa herrar så löste det sig på bästa sätt. Bra pris med grym service är inte lätt att hitta men här finns det!!
Unique Dive & Travel      PADI 5 Star  Divecenter - Karlskrona
Unique Dive & Travel PADI 5 Star Divecenter - Karlskrona
2023-06-01
recommends
Quick like hell !! 24h delivery
Victor Hermansson
2023-03-17
Rekommenderar starkt! Mycket bra kunskaps bredd. upplevde aldrig några problem. Hade mycket mail kontakt under renoveringen av seadoo. När motor och delar beställdes så fick jag alla delar inom 24h. Saknades något så var det bara att ringa så hade jag delarna dagen efter. Rekommenderar varmt detta goa gäng. Stort tack till Daniel och Gänget. MVH " Victor med motorn "
Reply from Jetskiparts.se 2023-05-05
Tack så mycket Victor för din rekommendation!
Bi Mu
Bi Mu
2022-07-28
recommends
Otroligt hjälpsamma & snabb service . Behövde en leverans utomlands & de hjälpte till med allt ! Otroligt duktiga ! Tack för allt ! Mvh
Magnus Levhorn
Magnus Levhorn
2022-06-28
recommends
Bra sortiment och kunnig personal. Funkar även smidigt med retur/byte av storlek(mitt egna fel). Jag kommer fortsätta handla. 👍🏼😁
Jimmy smacklund
2022-06-21
Inte första eller sista gången jag handlar här . Grymt bra personal ! Skulle kunna betala det dubbla bara för deras service ! Bästa företaget , Keep up the good work / Mvh nöjd kund
Reply from Jetskiparts.se 2022-06-22
Stort tack för ditt omdöme!
Petter Sørdal
2022-06-14
10/10 Jeg tror faktisk aldri jeg har lagt igjen en anmeldelse på en nettbutikk, men dette var så bra at jeg føler jeg må! Bestille varene på søndag kveld, og kunne plukke dem opp på min lokale Narvesen i Norge på vei hjem fra jobb på tirsdag! Gikk raskere enn om jeg hadde bestilt fra en norsk butikk 🤣 Jeg gikk fra å ha en vannscooter som ikke startet søndag ettermiddag til å ha en som starter og går nå tirsdag ettermiddag! Helt fantastisk! Takk!
Joel Mattsson
2022-05-17
Svarar snabbt, alltid behjälpliga och snabba leveranser. bättre service får man leta efter, rekommenderar starkt.
Philip Ahlgren
Philip Ahlgren
2022-05-08
recommends
Bra service per telefon med kunnig personal. Snabba leveranser och delar på lager.
Rikard Selldin
Rikard Selldin
2022-05-04
recommends
Snabba leveranser och bra priser💥
Abu Saddique
Abu Saddique
2022-04-22
recommends
Super service innstilt ansatte, svarer på spørsmål så og si døgnet rundt. Anbefales på det sterkeste, rimeligere og 100 ganger bedre service enn norske forhandlere. Svensk mva fjernes av varene automatisk ved sending til Norge ved bestilling! Rekommanderes 100%.
Robert
2021-10-29
Tvivelaktig kvalitet. Beställde renoveringssatser till Mikuni förgasare. 3 satser, 2 satser saknade membran. Gick endast på 1 cylinder med dessa grejor. Rev och dubbelkollade allt en gång, ingen skillnad. Monterade tillbaka dom gamla grejorna och motorn gick som före försöket med Jetski-delarna. Beställde mikuni orginal, och motorn går perfekt. Ingen vilja från Jetski att kompensera. Rekomenderas INTE.
Johan Vikberg
Johan Vikberg
2021-08-30
recommends
grymt bra service och bra produkter
Martin Matsson
Martin Matsson
2021-08-01
recommends
Finns många sidor man kan handla jetski delar på men INGEN som har likvärdig service som jetskiparts.se 👉🏻behöver ni hjälp md minsta detaljen så löser dessa herrarna/damerna ALLT! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reply from Jetskiparts.se 2021-08-01
Tack snälla! 🤩
Michel
2021-07-20
Mkt. god service och kunnig personal Riktigt duktiga tar väl hand om kunden som behöver hjälp, kan rekommenderar dem till 100%, tack.
Niklas Sundberg
Niklas Sundberg
2021-07-13
recommends
Blixtsnabba och hur kunniga som helst! Trots hög arbetsbelastning så är servicen nästan för bra för att vara sann! Tack!
Reply from Jetskiparts.se 2021-07-13
Tack snälla! 😃
Patrik Malm
Patrik Malm
2021-06-17
recommends
Grym service. Gjorde beställning & hade prylarna dagen efter 👍 helgen är räddad! Tack!
Robin Runermark
Robin Runermark
2021-06-01
recommends
Tycker dom är riktigt duktiga och snabba tar väl hand om kunden som behöver hjälp, rekommenderar dom till 100%, dom hjälpte mig riktigt fort och smidigt väldigt trevliga!
Enes Alić
Enes Alić
2021-03-17
recommends
Utomordentligt service, fem stjärnor! Snabba svar på funderingar samtidigt som leveransen var snabb! Rekommenderar starkt!
Reply from Jetskiparts.se 2021-03-17
Passa de? ✌️