www.janahauslerova.cz

Jana Häuslerová Recenze

Vynikající hodnocení
5.0
27 hodnocení Ověřeno
%title%

%offer%

Recenze ( 27 ) 5.0

Michaela Iblova
Michaela Iblova
2024.05.02
Rozhodně doporučuji! Super komunikace a domluva, příjemná a uvolněná atmosféra i zábava při focení. Naposledy jsme měli u Janči rodinné focení a fotky paráda.
Reklama
Kateřina Stará
Kateřina Stará
2024.04.25
Vždy příjemně naladěná a v dobré náladě, připravená pro skvělou fotku udělat maximum! Člověk se s Jančou cítí pohodově a ani neví, že se fotí, výsledek vždy perfektní! Velké díky ❤️
Bára Lupi.
Bára Lupi.
2024.04.24
Janičku bych chtěla doporučit hned ze dvou důvodů. 1) svatební focení a 2) maturitní ples. Na obou důležitých událostech zachytí veškerou atmosféru, kterou člověk samozřejmě časem zapomene. Na akci fotí ve dvou se svým kolegou a mimo jiné nabízí i fotokoutek. Moc si vážím této spolupráce a všem na tisíc procent doporučuji.
Martina Lisová
Martina Lisová
2024.01.07
Janča je super fotografka! :-) Byli jsme u ní na těhotenském focení venku a naprostá spokojenost. Fotky od ní jsou přirozené, nesnaží se fotit “vyumělkované” fotky, ve kterých se necítíte dobře. Snaží se vás dovést k přirozeným úsměvům a všechno tohle zachytit. Zároveň je komunikativní a přátelská, takže se při focení cítíte opravdu dobře :-)
Tereza Macháčková
Tereza Macháčková
2023.10.15
S Jančou jsme absolvovali v říjnu naše společné 4.focení a nemůžeme si ji vynachválit. Umí navodit příjemnou uvolněnou atmosféru a zachytit krásné momentky. Poznáváme s ní krásná místa kolem našeho města a vždy se těšíme na další společně strávený čas. Pokud hledáte spolehlivého profesionála, pište Janče. My se letos chystáme i na vánoční focení-a už teď víme, že to bude bomba! Jani, děkujeme!❤️
Reklama
Monika Hošková
Monika Hošková
2023.09.09
Janču jsme oslovili s žádostí o nafocení našeho svatebního dne. Této volby nelitujeme. Máme nádherné fotky a Janča je naprostá profesionálka, hvězda dne. Vybrali jsme balíček Gold, Janča dorazila ráno a zpestřila svými vtipy přípravu. Před obřadem usmířila nevěstu s maminkou a nakonec s ní byla obří zábava po celý den až do večera.
Adéla Procházková
Adéla Procházková
2023.08.21
Jana je opravdu báječná fotografka. Díky ní máme opravdu skvělou památku na náš velký den. Její fotky nám budou připomínat smích, pláč a hlavně lásku, která nás bude doprovázet celým životem. Její výbava objektivů nezná meze. Kvůli zachycení výjimečného okamžiku ji nedělá problém lehnout si na zem nebo vlézt po krk do pole. Její objektiv zachytí každou slzičku, grimasu ... je prostě všude!
eva Zimová
eva Zimová
2023.08.21
Focení s Janičkou byla jedna velká sranda...už jen to, jak jsme se k focení vůbec dostali 😃. Byli jsme na svatbě našich kamarádů, kde jsme poprvé potkali Janču. Ta vyhecovala mého přítele k tomu, že pokud se vykoupe v kašně u našeho místního zámečku, dostane od ní párové focení zdarma. No...tady ještě Janča nevěděla, co potkala za blázna 😃. Ze samotného focení jsem byla lehce nervózní, jelikož to byla naše první zkušenost. Bála jsem se, že nebudu vědět, jak si stoupnout, kam dát ruce a jak se tvářit. Ale tím, že je Janička strašně svá a je s ní sranda, šlo focení samo❤️ V ten den jsme se tak strašně nasmáli, snědli jsme tolik švestek a meruněk a dokonce jsme přelézali plot, protože nás v sadech zavřeli 😃😃 takže jak říkám...jedna velká sranda😃😃😃 Z výsledku jsme nadšení a na 100% budeme Janičku jen a jen doporučovat❤️
Anna Černá
Anna Černá
2023.08.20
Hledáte fotografku u které se budete cítit, jakoby to byla vaše dlouholetá kamarádka, před kterou se můžete uvolnit a fotky pak budou vypadat přirozeně? Berte Janu! Nejenom, že se tedy známe už nějaký ten pátek, ale přesně takové pocity mi říkala moje rodina, která byla se mnou poprvé na větším rodinném focení, takže je první věta mé recenze ověřená několika lidmi. 😊 Je to talentovaná holka, plná elánu a hlavně profík! Rodinné focení, svatební focení, vánoční focení, vše proběhlo na jedničku, rychlost dodání fotek a celková domluva je taky TOP.. 👌🏼
Reklama
Andy Veverková
Andy Veverková
2023.08.14
Jakmile jde o to stát před objektivem tak bych se nejraději zahrabala do země. Janička mi tohle během 5 minut totálně zbourala. Jestli nejste příznivci objektivu jako já, v přítomnosti Janči se vám to 100% změní - uvolní atmosféru svojí skvělou energií a humorem.❣️Nemusíte stát v pozoru a křenit se nepřirozeně do foťáku jako u jiných fotografů. S Jančou se nenudíte, uvolní vás, rozesměje a její přítomnost vás neskutečně nabije, necítíte se nepřirozeně a ani nevíte že vás fotí, díky tomu zachytí opravdu upřímné úsměvy a vytvoří dokonalé fotky.🥹 Nešteluje vás podle svého naopak udělá co vám na očích vidí.. Miluju momentové fotky , jsou nejupřímnější a nejhezčí a tohle přesně jsem dostala do nejmenších detailů. Byla jsem naprosto nadšená a odcházela se skvělou náladou. Na 1000% vím že fotky už jedině u ní. D ě k u j e m e 🤍
Jan Novák
Jan Novák
2023.08.08
Znáte to ? Hlavně chlapi. Focení pro nás není úplně idealne prožitý den. S Janou je foceni vždy zábava, protože její humor je velmi vytříbený, ze i chlapi budou chtít být foceni téměř každý den. Nevěříte ? Věřte. Vtipy Vám ale říkat nebude, je prostě přirozeně vtipná 😊 A abych nezapomněl, taky brutálně skvěle fotí a na fotky už vím, ze jiného fotografa nechci 😊 Díky Jani Brzy se uvidíme 😊
Klára Festinavit
Klára Festinavit
2023.08.07
Janča.. skvělá, sympatická a vtipná fotografka se kterou si nepřipadáte, že pózujete ☺️ expertka na lidi, kteří se necítí dobře před objektivem - rozptýlí humorem, uvolní atmosféru a vytvoří nezapomenutelné a autentické fotky ♥️
Jana Kolářová
Jana Kolářová
2023.08.07
Když jsem začala s plánováním svatby, oslovení fotografa nebylo nic, nad čím bych musela dlouho přemýšlet. S Jančou se známe dlouhé roky, seznámily jsme se před lety jako kolegyně fotografky a vybudovaly si skvělé přátelství. Díky tomu jsem moc dobře věděla jak Janča pracuje, a to nejenom že jsem si byla jistá skvělým výsledkem, ale především znám její osobitý a jedinečný přístup. Vstřícnost, empatii a obrovský smysl pro humor ❤️ Ihned si získala náklonnost všech svatebčanů a veškeré focení bylo naprosto nenucené a komfortní i pro ty, kteří si to před objektivem zrovna neužívají, jako třeba můj manžel 😀 Ze všech našich fotek dýchá přesně ta atmosféra, jaká na svatbě panovala. Láska, dojetí, přátelství a nekonečná zábava. Přestože jsem věděla že dostaneme krásné fotky, tak nakonec ale stejně předčily všechna má očekávání. Miluju každou jednu z nich. S výběrem Janči jako svatební fotografky rozhodně uděláte správný krok! 🙏
Reklama
Majkyto
Majkyto
2023.08.03
Cesta k Janče vedla přes nedobrou zkušenost s komunikací jiného fotografa. Jakmile jsme napsali Janče bylo jasné, že máme konečně před sebou profesionála. Od prvního telefonátu až k focení na svatbě bylo všechno perfektní, skvěle jsme si sedli i po osobní stránce. Vtípky a povídáním nám pomohla uvěřit, že se to vážně všechno zvládne, a hlavně, že nás v ničem nenechá. Kdykoliv se ženou procházíme fotky ze svatby, tak vzpomínáme, jak jsme se u toho nasmáli a v jaké situaci to bylo focené. Fotky jsou precizní a všichni nám je chválí. Co bych ještě vyzdvihl, je dovednost organizace na místě svatby. Janča je skvělý člověk, pokud si ji vyberete jako fotografku, tak rozhodně neuděláte chybu a pomůže vám s čímkoliv budete potřebovat.
Kateřina Kymlička Libichová
Kateřina Kymlička Libichová
2023.08.03
Pokud hledáte fotografku, která Vám splní, co Vám na očích vidí i nevidí, pak je to právě Janča!! Milujeme její fotky, protože vždy z nich cítíme pravé emoce. Nenajdete pouze fotografku, ale i kamarádku, která Vám vykouzlí nádherné fotky, jak pózované, tak i momentky se srdcem. Vždy odcházíme více než spokojení! Rozhodně doporučujeme :-).
Marie Janešová
Marie Janešová
2023.08.03
Janču jsme si s (teď už) manželem Petrem vybrali jako svatební fotografku. Nemohli jsme vybrat lépe! Ještě před svatbou proběhla příjemná schůzka u kávy, kde jsme probrali naše představy a přání o fotkách a průběhu svatebního focení a dne D vůbec. V den svatby Janča přijela usměvavá, dobře naladěná a hned se pustila do práce. Od ranních příprav, přes obřad, hostinu, hry, focení na vyhlídce, až po večerní focení s prskavkami. Výsledkem jsou úžasné fotky! V podstatě na každé se s Petrem sami sobě líbíme, což zejména u mě je skoro jako malý zázrak. Máme spoustu překrásných fotek včetně momentek - ty mají úžasné kouzlo. Chceme za všechno Janče moc poděkovat. I díky ní vše probíhalo hladce, svatbu jsme si moc užili a budeme si moci náš den znovu a znovu připomínat. Marie a Petr
Kačka Kocourková
Kačka Kocourková
2023.08.02
Janča nám fotila svatbu i těhotenské fotky - všechny za to stojí. Umí zachytit ten správný moment. I po roce při pohledu na fotky ze svatby mám pocit jako bych tam byla. Přátelská, zábavná s nápadem. Tady je jen škoda, že nejde dát více než pět hvězd, Janča si je jednoduše zaslouží.🤍
Reklama
tereza herodesova
tereza herodesova
2023.08.02
Janička byla s námi od samého rána a byla úžasná! Pomohla vhodně naaranžovat prostředí na obřad a k tomu stihla odfotit i naše svatební přípravy. I přes enormní horko se jí podařilo v rekordním čase zachytit obřad, emoce svatebčanů při gratulacích i veškeré skupinové fotky, které jsme si na ni připravili. Po celý den ji neopouštěla pozitivní energie a běhala kolem nás jako Lara Croft s fotoaparáty na koženém postroji. Nezalekla se ani offroad cesty do srdce luk pro naše párové focení. I přes prvotní nervozitu před objektivem nás dokázala uvolnit a rozesmát. Nijak nás neštelovala a hledala to, co je nám příjemné, pohodlné a vypadá dobře. Právě proto jsme nadšení z výsledků a nelitujeme, že jsme si vybrali právě ji. Jedním slovem, děkujeme! Celý náš velký den zvěčnila s nadšením, úsměvem a elánem, a my tak můžeme rozjímat a vzpomínat u nádherných fotografií ❤️
Katka Šmídová
Katka Šmídová
2023.08.02
Janicka je top ve svem oboru!!! Fotila svatbu me kamaradky a ja vedela, ze nechci nikoho jineho a udelala jsem to nejlepsi co jsem mohla!! :) Velky profesional, skvele napady 🫣😁 a nejvetsi opora (na to, ze jsme se znaly par minut, pomohla mi zvladnout pro mne tezky okamzik a za to jeste jednou velky dik 😘 A pokud chcete nekoho kdo vam vas den udela krasny a na 110% urovni, jen mohu doporucit!!!! ☺️
Kristýna Mikulenková
Kristýna Mikulenková
2023.08.02
Úžasná fotografka. Krásné fotky, skvělé nápady na kompozice, super komunikace, navíc je velmi příjemná a usměvavá.