JAMES Autoservice Venray

JAMES Autoservice Venray Reviews

Excellent rating
4.9
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
F H
F H
2024.03.31
EUROMASTER DEALER. Vriendelijke, kundige goed geschoolde, ervaren monteurs op vele vlakken van auto's; accu's, banden, onderhoud, reparatie, APK, verkoop. Ook voor winterbanden. Vaak gratis vervangende auto staat klaar evenals de koffie. TOP !! Fijn dat een kleine reparatie soms zonder afspraak kon. Ik kreeg zelfs een ijsje !!!!! Nu EUROMASTER dealer.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.03.02
Bedankt voor de mooie review! Heel veel veilige en onbezorgde kilometers gewenst en graag tot ziens! Mvg team James Autoservice Venray
Advertisement
milou van Rijn
milou van Rijn
2024.02.26
Reply from JAMES Autoservice Venray 2024.02.26
Bedankt!
Gabriella Bazelmans-Janssen
Gabriella Bazelmans-Janssen
2024.01.11
Superservice weer vandaag bij James Venray !! Snel vakkundig en lekkere koffie !! Aanrader !!
Reply from JAMES Autoservice Venray 2024.01.11
Bedankt voor de mooie review! Fijn dat U het zo ervaren heeft! Veel veilige kilometers gewenst! Mvg Team James Autoservice Venray
J.j.c Wijnhoven
J.j.c Wijnhoven
2023.12.26
Kan niet anders zeggen dan gewoon goede Service.. en hebben ze de naam ook nog mee. Zegt al genoeg
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.12.26
Bedankt voor de mooie review! Zeker een mooie naam! Mvg Team James
P van den Broek
P van den Broek
2023.12.18
Goede , betaalbare en snelle service 👍
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.12.18
Bedankt voor de mooie review! We proberen altijd flexibel te zijn! Mvg Team James!
Advertisement
Karim
Karim
2023.10.31
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.10.31
Bedankt!
Dariusz Tomasko
Dariusz Tomasko
2023.10.01
Warto szybko i dobrze
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.10.01
Bedankt voor de mooie review!
Lancy van de Vorst
Lancy van de Vorst
2023.10.01
Al twee keer heel snel en fijn geholpen. Heel erg vriendelijk personeel, goed werk en betaalbaar.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.10.01
Bedankt voor de mooie review! We proberen altijd zo goed en snel mogelijk te helpen. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens! Mvg Team James!
Frank Streve
Frank Streve
2023.09.02
zeer vriendelijke gast die een zeer opgeruimde werpkaats heeft en een mooie ontvangst/wacht ruimte, hij ligt een beetje verstopt achter de carwash, maar dat mag de pret niet drukken want je kunt er ruim parkeren.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.10.01
Bedankt voor de leuke review! Goed personeel is altijd slecht te vinden zeggen we altijd gekscherend. Mvg team James!
Advertisement
Pim Stultiens
Pim Stultiens
2023.08.25
Snelle reactie op mijn mail voor een prijsopgave. Onderdeel kon op korte termijn vervangen worden tegen een scherpe prijs. Bij het ophalen van mijn auto werd het oude onderdeel erbij gepakt met een uitleg wat er kapot aan was. Hier kunnen andere garages wat van leren.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.08.25
Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat U tevreden bent! Veel veilige kilometers gewenst! Mvg Team James
Kacper Szafrański
Kacper Szafrański
2023.08.22
Both guys very helpful, they can listen and advise as best they can, prices are not high, very friendly atmosphere, customer service at the highest level, I definitely recommend.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.08.22
Graag gedaan Kacper! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Mvg Team James Venray
cuneyt akca
cuneyt akca
2023.08.18
Betrouwbare jongens en een snelle service komen afspraken na en maken alles netjes af
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.08.22
Bedankt voor de mooie review! Veel veilige kilometers gewenst!
Ivo de hoog
Ivo de hoog
2023.07.26
Monteurs die verstand van zaken hebben en de juiste/eerlijke oplossing zoeken voor je probleem, ik kom hier graag voor het onderhoud van mijn Volvo V70. Vooraf duidelijk in beeld wat de kosten zijn van de werkzaamheden die gedaan worden. Ook de communicatie verloop duidelijk en open. Ik kan deze garage zeker aanbevelen. De werkzaamheden die ze bij mijn auto hebben uitgevoerd zijn onderandere; de distributie riem(incl bijbehorende zaken), airco systeem, beurten, trekhaak montage en banden.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.07.26
Bedankt voor de mooie recensie!
Advertisement
Yussef Elmisri
Yussef Elmisri
2023.06.20
Eerlijke prijs, vriendelijk personeel top service!
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.06.20
Bedankt voor deze mooie review! Fijne dag gewenst en graag tot ziens! Mvg Team James
Michal Sladki
Michal Sladki
2023.04.07
Goede en betrouwbaar Service.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.04.07
Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens!
inna kelderush
inna kelderush
2023.04.03
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.04.03
Dank je wel!
Ronald Michiels
Ronald Michiels
2023.02.20
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.02.20
Bedankt voor de review! Veel veilige kilometers gewenst! Mvg James Autoservice Venray
Advertisement
Nino Willems
Nino Willems
2023.01.31
Fantastische ervaring met dit bedrijf door het repareren van een deurslot wat volgens andere bedrijven onmogelijk was. Doen alles om het voor de klant op een zo goed mogelijke manier op te lossen. Top service! Echt een aanrader
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.01.31
Bedankt voor de mooie review! Fijn dat U het als prettig ervaren hebt! Als de klant tevreden is dan zijn wij ook tevreden! Nog veel veilige kilometers gewenst! Mvg Team James Venray
marly arts
marly arts
2023.01.25
Super service en vriendelijke monteurs . Overzichtelijke offerte en zelf makkelijk een afspraak inplannen. Helemaal blij met James Venray
Reply from JAMES Autoservice Venray 2023.01.25
Beste Marly. Bedankt voor de mooie review! Veel veilige en onbezorgde kilometers gewenst! Groetjes team James Venray!
TonHoffman
TonHoffman
2022.12.16
Goed geholpen. Deze mannen weten van aanpakken.
Reply from JAMES Autoservice Venray 2022.12.16
Bedankt voor de mooie review! Groetjes team James Autoservice Venray!