JA! Keukens Reviews

JA! Keukens Reviews

5.0

Excellent - based on 11 reviews

www.jakeukens.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (11)
Willemien Van Den Bighelaar
Willemien Van Den Bighelaar
2023-11-08
We hebben een mooie hoogglans keuken gekocht bij JA en fijn geholpen door Jill. Jill is aardig en meevoelen en komt haar afspraken na,ze snapt de klant wat heel fijn is. Wij geven haar een 9.
Millicent Croffie
Millicent Croffie
2023-07-24
Jill heeft ons geweldig geholpen met onze keuken. Waar wij door de bomen het bos niet meer zagen, heeft Jill al onze woonwensen samengesteld en er er een prachtig geheel van gemaakt. Professioneel, transparant én oog voor detail.
Beau van Nieuwenhuizen
Beau van Nieuwenhuizen
2023-07-20
Misschien ben ik wel je moeilijkste klant geweest, omdat ik je zus ben. Maar ondanks de familieband kan ik oprecht zeggen dat ik ontzettend blij ben met de keuken. Jill heeft geluisterd naar mijn wensen en kwam met creatieve oplossingen, rekening houdend met de moeilijke indeling van mijn huis en ook niet onbelangrijk mijn budget.
K
K
2023-07-20
Goede service, Jill denkt met je mee en snelle levertijd.
Koen M
Koen M
2023-07-19
Wij hebben onze droomkeuken hier vandaan! Persoonlijke service met een interieurstyliste die oog heeft voor detail. Na ruim 2 jaar nog elke dag blij mee!
Noor Coffeng
Noor Coffeng
2023-07-19
Onwijs fijne samenwerking gehad! Jill denkt goed mee en heeft een frisse blik op dingen waar wij zelf niet opgekomen waren. Jill snapt snel wat bij je past en heeft gevoel voor interieur. We zijn super blij met het resultaat en zullen Jill ongetwijfeld in de toekomst weer benaderen! Nogmaals dank Jill!
kim buis
kim buis
2023-07-19
Ik had onlangs het genoegen om gebruik te maken van Jill's service, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was. Jill was zeer professioneel en attent, en ze leverde precies wat ik nodig had. Haar vriendelijke benadering en doeltreffendheid maakten de hele ervaring moeiteloos. Ik ben meer dan tevreden met haar service en zou haar zeker aanbevelen aan anderen.
Sarah Kraak
Sarah Kraak
2023-07-19
Positive
Professionalism
Quality
Value
Jill is uiterst vriendelijk en attent. Ze denkt echt met je mee en zorgt ervoor dat je een geweldige ervaring hebt. Er is voor iedereen iets te vinden en Jill staat altijd klaar om te helpen. Het assortiment is breed en divers. Een absolute aanrader voor een geweldige ervaring!
Lotte Hazelaar
Lotte Hazelaar
2023-07-19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Top service! Iedereen is heel vriendelijk en denken met je mee. Zo is er voor iedereen iets.
Casa Mapemohead
Casa Mapemohead
2020-09-18
Positive
Professionalism
Value
Voor onze nieuwe oude boerderij uit 1736 heeft Co&Coen (Jill) ons geweldig geholpen met de keuzes voor de indeling, het interieur en styling. Omdat zij haar adresjes had, hadden we daardoor zelfs nog financiële ruimte voor een nieuwe keuken. We zijn heel blij met het resultaat: warm, sfeervol en de karakteristieke elementen zijn bewaard gebleven. Samenwerken met haar raden we iedereen aan; ze luistert goed naar onze wensen, maar komt zelf vooral met goede suggesties en ideeën (waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht) en heel belangrijk, haar enthousiasme is aanstekelijk. Ook van haar presentatie met moodboard hebben we genoten, heel inspirerend. Monique Avoocaat
Mark Dijks
Mark Dijks
2020-09-18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Zij wist mijn stijl al voordat ik het wist. Via via ben ik met Jill in contact gekomen. In verband met de aanschaf van een nieuwe woning heb ik Jill gevraagd om wat adviezen te geven ivm kleuren en inrichting van de badkamer. Een frisse onafhankelijke blik is altijd welkom. Ik wist al wat ik wilde doen met het huis, althans dat dacht ik……. Jill verraste me compleet bij de presentatie van de badkamer. In haar enthousiasme had ze niet alleen naar de badkamer gekeken, maar ze had meteen een presentatie voor het hele huis gemaakt. De styling van het huis was zodanig dat deze veel beter voldeed aan mijn wensen, veel beter dan dat ik zelf in gedachte had. Er was wel een “kleine” verbouwing voor nodig, maar deze paste binnen het budget. Hier had ze ook al naar gekeken. Ik heb haar adviezen gevolgd, en heb nu een woning die verbouwd en gestyled is naar mijn stijl. Een absolute aanrader.