Jackdoek.nl Reviews

Jackdoek.nl Reviews

5.0

Excellent - based on 9 reviews

www.jackdoek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (9)
Ruud Kok
Ruud Kok
2024-02-22
Vette vingers op de ramen? Met de Jackdoek poets je die eenvoudig weg. Streeploos je ramen droog maken, geen probleem voor de Jackdoek. Vieze schermen op je tablet, chromebook of laptop? Super simpel schoon te krijgen met dit fantastische doekje. Helemaal top!
Ruud Kok
Ruud Kok
2024-02-22
Vette vingers op de ramen? Met de Jackdoek poets je die eenvoudig weg. Streeploos je ramen droog maken, geen probleem voor de Jackdoek. Vieze schermen op je tablet, chromebook of laptop? Super simpel schoon te krijgen met dit fantastische doekje. Helemaal top!
Super tevreden! Snelle levering. Nette en luxe verpakking. De minidoek gebruik ik voor mijn bril, schone glazen en streeploos. De andere doeken gebruik ik voor het schoonmaken van oa de kookplaat. Top doeken en een echte aanrader!
Eline R
Eline R
2024-02-09
Hele fijne doekjes! Ik gebruik ze samen met reinigingsmouse om mijn make-up te verwijderen. Duurzaam en lekker zacht :)
Sandy
Sandy
2024-01-25
Ik ben erg blij met de Jackdoek en raad deze aan iedereen aan om te gebruiken. Het is een wonderdoek in leuke kleurtjes.
Natascha V.
Natascha V.
2024-01-24
Ben in het bezit van de Droogdoek en deze scheelt zo veel werk! Resultaat is 100% als beloofd. Daarnaast hebben wij ook een Alleskunner in huis, nu altijd een greeploze keuken met streeploze oppervlakken en de inductieplaat schittert je tegemoet. Het zijn allebei echte aanraders!
Ron Steinhage
Ron Steinhage
2024-01-24
Bij mijn bestelling heb ik de 'alleskunner mini" gratis mogen ontvangen, echt een leuke verrassing !!! Dit doekje zit nu standaard in mijn tas, altijd handig om bij de hand te hebben voor onderweg.
Desiree Post
Desiree Post
2024-01-24
Ik ben aangenaam verrast door de droogdoek! Ik gebruik deze voor ramen en glaswerk, en het resultaat is echt goed. Geen strepen, geen pluisjes, en het werkt veel sneller.
Hans Cornelissen
Hans Cornelissen
2024-01-23
Ik zocht naar een dweil en toen ontdekte ik deze Jackmop. Het dweilwater zit in de steel en daarom heb ik geen emmer meer nodig. Ik wil echt niet meer zonder. Vooral bij het snel opruimen van gemorst drinken van de kinderen is de dweil super handig.