Izabela Marczak Reviews

Izabela Marczak Reviews

5.0

Excellent - based on 9 reviews

www.izabelamarczak.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (9)
Sebastian A
Sebastian A
2024-02-26
Gabinet psychologiczny prowadzony przez Panią Izabelę Marczak zasługuje na najwyższą ocenę i polecenie. Jej profesjonalizm, empatia i otwartość tworzą atmosferę pełną zaufania i zrozumienia. Doświadczając jej uprzejmości i zaangażowania, czułem się prawdziwie wysłuchany i zrozumiany. Pani Izanela jest nie tylko kompetentną specjalistką, ale także człowiekiem, który autentycznie troszczy się o swoich pacjentów. Jej umiejętność skupienia się na problemach pacjenta i proponowanie skutecznych rozwiązań przynosi pozytywne rezultaty. Gorąco polecam jej gabinet wszystkim, którzy poszukują wsparcia i profesjonalnej pomocy psychologicznej!
Maciej Domagała
Maciej Domagała
2024-02-04
Bardzo profesjonalna Pani Terapeuta, która do omawianych tematów podchodzi z wysokim profesjonalizmem. Pani Izabela doskonale wyjaśnia mechaniki działania umysłu, pozwalając zrozumieć ich funkcjonowanie. Dzięki wizytom i dobrej wykładni naukowej, otrzymałem narzędzia do pracy nad swoimi własnymi ograniczeniami. Serdecznie Polecam!
Agata Mikoda
Agata Mikoda
2024-01-22
Moja sytuacja życiowa spowodowała, że poszukiwałam pomocy. Trafiłam do Izy i to była najlepsza decyzja i najlepiej zainwestowany czas. Po roku terapii, na której musiałam zmierzyć się z własnymi słabościami, lękami, żalem, poczuciem niesprawiedliwości i tęsknotą za osobą, której zabrakło w moim życiu mogę śmiało napisać, że jestem inną osobą. Jestem szczęśliwsza, bo nauczyłam się skupiać na tym co istotne. Dokonałam zmian które otworzyły przede mną drzwi do nowego życia, w którym uczę się czerpać energię z tego co ważne. Wierzę, że Iza poprowadzi Cię w najlepszy dla Ciebie sposób i da Ci narzędzia, dzięki którym będziesz mógł/a małymi krokami zmieniać swoje nawyki / schematy. Poczujesz ogrom empatii, zrozumienia i zaangażowania. Polecam z całego serca i czuję wdzięczność, że trafiłam do tak wspaniałej Pani Psycholog.
Agnieszka K.
Agnieszka K.
2024-01-22
Nie mam słów, by wyrazić wdzięczność za pomoc mojej 15-letniej córce, wszystkim szukającym pomocy psychologicznej polecam pracę z Panią Izabelą Marczak, której bardzo, bardzo dziękuję!
Krzysztof Dula
Krzysztof Dula
2023-06-29
Witam serdecznie. Pani Izabela jest bardzo fantastyczną psy holog. Bardzo dokładnie i wnikliwie patrzy na dany problem jest osobą godną zaufania. Wszystkie sytuacje rozpatruje indywidualnie docierając do bardzo głębokich pokładów danego problemu. Pani Izabela poprzez bardzo fantastyczną pracę pomaga wyjść z danego problemu i powrócić do zdrowia psychicznego . Polecam współpracę dla wszystkich. KD
Andrzej Drelich
Andrzej Drelich
2023-05-19
Bardzo polecam Panią Izę jako specjalistę. Bardzo zaangażowana i kompetentna oraz konkretna. Potrafi zadawać takie pytania, których sam bym sobie nigdy nie zadał co daje w rezultacie możliwość abym rozwiązywał swoje problemy. Słuch i jest bardzo skupiona. Dostaję narzędzia, wsparcie i energię do działania aby wprowadzał zmiany do swojego funkcjonowania w życiu. Chcesz lepiej funkcjonować w swoim życiu, to skorzystaj tak jak ja z pomocy Pani Izy. Polecam.
Reply from Izabela Marczak 2023-05-19
Bardzo dziękuję za zaufanie.
Lidia Sienkiewicz
Lidia Sienkiewicz
2023-03-03
Z całego serca polecam Panią Psycholog do podjęcia pracy terapeutycznej. Osoba oddana swojej pracy, która widać jest Jej pasją, dla której dobro pacjenta i pomoc jemu jest rzeczą najważniejszą. Przede wszystkim polecam terapię, ze względu na jej skuteczność, oczywiście jeśli człowiek rzetelnie przykłada się do ćwiczeń zalecanych przez Panią Psycholog do pracy nad sobą, ze sobą, dodatkowo prócz spotkań terapeutycznych. Polecam z całego serca.
Reply from Izabela Marczak 2023-02-06
Dziękuję za zaufanie.
Max Ravel
Max Ravel
2022-12-30
Wspaniała psycholog, terapia przynosi efekty, serdecznie polecam.
Reply from Izabela Marczak 2023-02-06
Z serca bardzo dziękuję za zaufanie.
Radoslaw Luty
Radoslaw Luty
2022-12-15
Dobry wieczór, polecam z całego serca. Osoba zaangażowana , oddana swojej profesji , zetelna , nie jest to na zasadzie odhaczenia kolejnego ,,klienta,, . Pozdrawiam.
Reply from Izabela Marczak 2022-12-15
Dziękuję serdecznie