iSmile Tannregulering

iSmile Tannregulering Anmeldelser

Excellent vurdering
4.9
339 anmeldelser Verifisert
%title%

%offer%

Anmeldelser (339)
Ronja KP
Ronja KP
2024.04.02
Veldig rent og ordentlig. Hyggelige ansatte Tennene ble fine👍
Nikolai Killengreen
Nikolai Killengreen
2024.03.20
Blue ikke slått veldig flinke
Tunde Virag
Tunde Virag
2024.02.07
Afraseyab Ali Khan
Afraseyab Ali Khan
2024.02.07
Nettsiden : verdensklasse. Lokalet : verdensklasse Behandling : verdensklasse. Utstyret: verdensklasse. Stefanie og Anna: verdensklasse.
Marie Tøien
Marie Tøien
2023.11.16
Per Roar Ritter-Johansen
Per Roar Ritter-Johansen
2023.11.10
Helene Andberg
Helene Andberg
2023.10.11
Marte Teigen
Marte Teigen
2023.08.28
Fremragende behandling og resultat! En fantastisk opplevelse. Takk Stefanie! 🤩 Og takk til de dyktige og behagelige tannpleierne, og Theresa - dere er herlige! 🤗
Linda Saleh Ali
Linda Saleh Ali
2023.08.24
Jeg har gått her på Ismile og er veldig fornøyd med den behandlingen og oppfølgingen som jeg har fått. De er veldig flinke, blide og fleksible. Resultat har gått over all forventning. Hvis man vurderer tannregulering så er Ismile det stedet man må gå til. Anbefales sterkt
Tron Christian Enersen
Tron Christian Enersen
2023.08.09
iSmile gir en super service og veldig bra oppfølging. Jeg ble godt ivaretatt hele veien gjennom behandlingen med gode råd og lyttende behandlere. Alltid blide og imøtekommende. Lokalene er også veldig fine, ren og fresh tannklinikk. Anbefales
Milla F Kristensen
Milla F Kristensen
2023.06.01
Topp behandling og oppfølging! Anbefales på det sterkeste!
August Sigurdsen
August Sigurdsen
2023.05.03
Unn Iren Mevold
Unn Iren Mevold
2023.04.25
Strålende resultat! Profesjonell og hyggelig oppfølging i hele prosessen. Dere overgikk alle mine forventninger og «eier» av nytt smil og bitt er også svært fornøyd. Tusen hjertelig takk🌸 Anbefales!
Ozypy
Ozypy
2023.04.12
Marie Widerøe Greibrokk
Marie Widerøe Greibrokk
2023.03.28
Hvis du trenger tannregulering anbefaler jeg iSmile på det sterkeste! Opplevde veldig god oppfølging og de har koselige lokaler, som er pluss i boka. Veldig fornøyd med behandlingen og ikke minst med resultatet etter invisalign☺️
Linda Lj
Linda Lj
2023.03.20
Jeg er så glad for at jeg valgte iSmile. Super fornøyd med resultatet og behandlingen. Utrolig dyktig team, anbefaler på det sterkeste!
Berzan Karagoz
Berzan Karagoz
2023.02.16
Bra:)
Noah Gerhardsen-Henning
Noah Gerhardsen-Henning
2023.02.09
Bra
Tor Esben Andresen
Tor Esben Andresen
2023.02.03
Super oppfølging og effektivt
Eivor Myklebust
Eivor Myklebust
2023.02.02
Det positive og profesjonelle miljøet har gjort det å ha tannregulering som student til en fryd. Resultatet har gått over all forventning og jeg har fått det smilet jeg alltid har ønsket meg. Anbefaler iSmile på det varmeste!