iPro Servis

iPro Servis Reviews

Excellent rating
5.0
40 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (40)
Lukas Drga
Lukas Drga
2024.03.04
Super Service, rychlá obsluha a dobrá cena. Doporučuji…. Tohle je moje již třetí zakázka a vždy spokojenost.
Advertisement
Richard Dupal
Richard Dupal
2024.02.22
Super rychlé. Skvělý a milý přístup. Pokud máte problém s Apple, tak pak běžte jedině sem.
Petr Pyrochta
Petr Pyrochta
2024.02.21
Альбина Чуйко
Альбина Чуйко
2024.02.17
Делала 2 телефона (iPhone и Android) в iPro Servis, максимально довольна выполненной работой, все быстро, качественно, адекватный ценники. Рекомендую всем своим знакомым 👍
Jaroslav Machač
Jaroslav Machač
2024.02.13
Dnes jsem předal k opravě úplně rozsekaný Iphone X - čelní sklo, zadní kryt, baterie, která vydržela sotva půl dne a dnes už ani nenabíjela. Za tři hodiny jsem za super cenu dostal telefon jako nový. Příjemné místo, milá obsluha a zřejmě i velice kvalitní. Děkuji. Všem vřele doporučuji!!!
Advertisement
Martin Blažek
Martin Blažek
2024.01.31
V první řadě musím ocenit skvělý přístup k zákazníkovi. Opravili mi zde iPad PRO M2, který v jiném servisu označili za "neopravitelný". V rámci informací k opravě jsem dostal i fotky poškozených dílů a kalkulaci ceny předem. Mohu jen doporučit!
GORBACH ŽALUZIE
GORBACH ŽALUZIE
2024.01.09
Skvělý servis a profesionální práce, doporučuji.
Roger De Sousa
Roger De Sousa
2024.01.03
Great service, fast, fair price and good attention to details; highly recommend.
Volodymyr Zakharchenko
Volodymyr Zakharchenko
2023.12.20
Качественно делаю свою работу. Лучший сервис в Праге.
Advertisement
Anton Anisimov
Anton Anisimov
2023.12.11
Anna Bohuslavova
Anna Bohuslavova
2023.12.05
Super servis hezká a milá obsluha. Vřele doporučuji.
tom tis
tom tis
2023.12.01
Timothy O.
Timothy O.
2023.11.29
Excellent Mac Repair firm. Professional, courteous and knowledgable. Can fix most Apple devices quickly, and affordably. Will recommend to my family and friends.
Advertisement
Milica Bjelivuk
Milica Bjelivuk
2023.11.28
Неудачный Прогнозист
Неудачный Прогнозист
2023.11.26
Качество выполняют свою работу, рекомендую!
Oleh Daybov
Oleh Daybov
2023.11.23
Highly recommend! Best service and price in Prague
Кирилл Саламатин
Кирилл Саламатин
2023.11.22
Спасибо, ребятам. Все быстро и качественно
Advertisement
Vasil Gorbachov
Vasil Gorbachov
2023.11.20
Супер
ImVeryGood
ImVeryGood
2023.11.19
Алла Островська
Алла Островська
2023.11.15