iPhonetalo

iPhonetalo Reviews

Good rating
4.1
414 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (414)
Customer
Customer
2024.03.14
Customer
Customer
2024.03.09
Nopea toimitus.
Customer
Customer
2024.03.06
Tyypillisen hidas verkkokauppa Suomessa, kuljetus noutopisteeseen ainakin yhtä hidas kuin Suomen posti.
Customer
Customer
2024.02.26
Nopea toimitus.
Customer
Customer
2024.02.26
Customer
Customer
2024.02.18
👌
Customer
Customer
2024.02.15
Ostamani tuote oli kuvauksen mukainen ja toimitettiin nopeasti.
Customer
Customer
2024.02.14
Customer
Customer
2024.02.11
Customer
Customer
2024.02.08
Nopea ja tuotteet olivat odotusten mukaiset.
Customer
Customer
2024.01.21
Nopeaa toimintaa
Customer
Customer
2024.01.15
Tuote toimitettiin nopeasti ilman häiriöitä.
Customer
Customer
2024.01.11
Olen useammin käyttänyt, toiminut aina kuten pitääkin. Tuotteet on olleet sellaisia kuin on kerrottu heidän sivuillaan olevan. Toimituksetkin pikaisia ja ovelle asti.
Customer
Customer
2024.01.07
Tuote tuli aikataulussa ja oli sitä mitä lupasivat.
Customer
Customer
2024.01.01
Selfiekeppi ja teline tulivat tosi nopeasti postitse ja toimivat niin kuin pitääkin. Ohjeet tosin oli vain kuvalliset, ei mitään tekstiä siis, mutta käyttö kuitenkin pienen pähkäilyn jälkeen onnistui.
Do not buy outside of Sweden unless you're sure you won't return the goods I am not at all used to having to pay for the return of an online purchase. I was not aware of that, and if I had known that the store is actually outside of Finland, I wouldn't have ordered anything anyways. Now I realised the product doesn't meet my expectations and on top of having paid for shipping, I have to pay over 20 euro for a return?! Never again...
Reply from iPhonetalo 2024.01.02
It says in our purchase agreement both that our warehouse is located in Sweden and in case of a return made out of regret the customer pays the return costs. You can read more about it here: https://www.iphonetalo.fi/ostoehdot-p1.html.
Customer
Customer
2023.12.23
Lähetys ei saapuu vikkon päästä
Customer
Customer
2023.11.19
Sain tilauksen 3 pv:ssä
Customer
Customer
2023.11.16
Luin paljon arvosteluja iPhonetalosta. Osoite hämää, sillä kyseessä on ruotsalainen kauppa. He ovat saaneet jonkin verran myös negatiivista palautetta, mutta oma palautteeni on se, että olen erittäin tyytyväinen. Tilaus tuli nopeasti. Tilasin tuotteen oliko nyt torstai tai perjantai. Tuote tuli noutolaatikkoon tiistaina. Uskallan siis jatkossakin käyttää iPhonetaloa. Tämä oli ensimmäinen kerta. Kiitos! Ainoa kauneusvirhe on, että paketin tracking päättyi Ruotsiin ja paketti "seisoi" siellä pari päivää ja sitten se ilmaantuikin jo Suomeen. Välissä olisi ollut kiva saada seurantaan tietoa, mutta tämä ei johdu iPhonetalosta, vaan paketin toimittajan palvelusta.
Customer
Customer
2023.11.07