Intro Vloerencentrum

Intro Vloerencentrum Reviews

Excellent rating
4.5
83 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (83)
bong board
bong board
2024.03.31
Een ware ramp! Ik had een groene epoxy-betonvloer besteld voor verschillende kamers in het huis (die overigens niet meer in de catalogus staat om onbekende redenen). Na slechts twee en een half jaar begon hij op verschillende plaatsen in alle kamers los te laten en te barsten. Het bedrijf dat de vloer heeft gelegd beweerde dat het te wijten was aan een niet-conforme betonplaat (ondanks dat deze was goedgekeurd door het personeel van Intro Bodenzentrum voor de installatie met de architect) en weigerde volledig of gedeeltelijk te vervangen of terug te betalen. Wanneer een referentie uit hun catalogus wordt verwijderd, is er een reden voor. In dit geval zouden ze hun verantwoordelijkheid moeten nemen en hun klanten niet in de steek moeten laten. Geen reactie op mijn e-mails, niets. Ik heb toch een factuur van Intro Bodendenzentrum ontvangen van 2900 euro. Ik moest alles vervangen door tegels.
Reply from Intro Vloerencentrum 2024.04.02
Beste Bong Board, Erg vervelend dat de kwestie niet goed is opgelost. Je naam komt niet voor in ons klantensysteem. We hebben verder ook geen emailwisseling of ander aanknopingspunt. Voor zover we kunnen nagaan in onze systemen hebben we ook nooit een groene expoxy-vloer gelegd. Zou het kunnen dat een ander bedrijf de vloer gelegd heeft? Dit vragen we omdat je een andere bedrijfsnaam gebruikt (Bodenzentrum). We verzoeken je om contact met ons op te nemen om deze zaak te bespreken. Je kunt je voorstellen dat we niet blij zijn met deze review indien wij de vloer niet gelegd hebben. Je kunt ons bereiken via 045-5425521 of info@introvloerencentrum.nl.
Advertisement
Leon Erkens
Leon Erkens
2024.01.15
Goeie service en kwaliteit
arno schouw
arno schouw
2023.05.16
Siergrindvloer laten leggen met plinten, vaklui ! SUPER gedaan
Mikel Thuyns
Mikel Thuyns
2023.03.03
Introvloeren heeft afgelopen week bij ons de vloer gelegd. Wij zijn goed geholpen en blij met het eindresultaat. Een klein probleem werd gelijk verholpen door arno en zn team. Dank voor de service en het snelle handelen
Math Bex
Math Bex
2023.02.27
Op 22 en 23 februari een siergrindvloer laten leggen in de keuken en voorraadhok. We zijn heel goed geholpen in de zaak en ze zijn erg klantvriendelijk . Goede communicatie tussen klant en zaak. Ze maken duidelijke afspraken en komen ze ook na.Personeel erg vakkundig!Deze zaak raden we dan ook zeer zeker aan!
Advertisement
Wiel Jongen
Wiel Jongen
2023.02.03
Hier al voor de 2 e keer geweest voor leggen van grindvloer Zeer vakkundige werklieden zeker volgende keer weer
Jos Kicheleer
Jos Kicheleer
2023.01.26
Zeer tevreden met onze grindvloer, dat we nu zo'n resultaat hebben is geweldig. Nooit gedacht na problemen met de cement vloer eronder. Echt vakmensen. TOP.
Sandy _
Sandy _
2022.09.07
Goede service, eerlijk advies, en altijd goed bereikbaar. Werken samen met klant om beste samenwerking te hebben. Ook top samenwerking mit Mike Dietzebacher (team tegelleggers) - super kwaliteit, mooie afwerkingen en altijd vriendelijk. Doen 100% hun best om ook fouten van anderen met hun werk en tijd op te lossen. Happy, happy klant!
Erwin Eijsermans
Erwin Eijsermans
2022.06.11
Very good service every time we are there. And a fabulous floor :)
Advertisement
Joyce van Hees
Joyce van Hees
2022.04.09
Prima service. In de winkel zijn we goed geholpen, zoals advies en tips. Afspraken zijn allemaal nagekomen. De werkende mannen hebben super netjes gewerkt, en mooi gemaakt. Zijn zeer goede vakmensen. Wij raden intro vloeren centrum iedereen aan.
Collin Berg
Collin Berg
2021.04.20
Ivo H
Ivo H
2021.04.02
Zeer vriendelijk en correct geholpen hier ondanks alle beperkingen door corona.
B S
B S
2020.11.28
Ich will hoffen, dass der Besitzer seine Mitarbeiter besser behandelt als seine Kunden. Wer auf einen unverschämten und unfassbar unfreundlichen Menschen Lust hat, sollte hier seinen Grind kaufen und verlegen lassen. Die Mitarbeiter, die verlegen kommen sind TOP und sehr gut. Das Ergebnis des Bodens ist super, aber das Geschäftsgebaren und die Unfreundlichkeit des Besitzers sollte man sich nicht bieten lassen. Bis zur Übernahme durch den Neuen war es immer toll Geschäfte zu machen. Es war nun nach 3 Häusern das Letze, was wir bei diesem Unternehmen in Kerkrade gemacht haben. Aber es gibt Gott sei Dank im Umkreis andere, die auch Grind verlegen.
Advertisement
Leny Pijls
Leny Pijls
2020.11.21
Ange
Ange
2020.10.20
De man die ons hielp was erg vriendelijk!
Clemens Schoonbrood
Clemens Schoonbrood
2020.10.11
Professioneel, vakkundig en vriendelijk bedrijf. Wij zijn zeer gelukkig en tevreden, met onze nieuwe grindvoer van Intro vloeren Kerkrade. Onze gehele benedenverdieping ziet er super strak uit. Wij zijn in alle opzichten zeer vriendelijk en accuraat behandeld. Alle medewerkers waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Onze bijzondere dank gaat uit naar de Bedrijfsleider : Arno Snoeren. voor wie geen enkele moeite teveel was. Wij kunnen Intro Voeren Kerkrade van harte aanbevelen. Clemens Schoonbrood. Vaals.
Angelo Theissen
Angelo Theissen
2020.09.24
Advertisement
axl scholiers (Ax)
axl scholiers (Ax)
2020.08.16
Uitstekende kwaliteit van producten. Voor een correcte prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Showroom met meerdere soorten vloer waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je product. Gelegen vlak langs de snelweg waardoor het zeer makkelijk en vlot te bereiken is.
Franz Josef Merx
Franz Josef Merx
2020.08.11
Sven Diekhof
Sven Diekhof
2020.08.01
Tolle Produkte, tolle Preise