IntoTheGame

IntoTheGame Reviews

Excellent rating
4.9
126 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (126)
Renzo Van Rijn
Renzo Van Rijn
2024.04.17
Erg leuk voor bv een kinderfeestje. Het personeel is erg vriendelijk en legt alles goed uit. Je kunt er escape room doen en virtual reality beide erg leuke ervaringen. Het bedrijf zit in het centrum van Tiel. Drank en snacks zijn verkrijgbaar.
Reply from IntoTheGame 2024.04.17
Bedankt voor de review! :)
Advertisement
Corinne van der Vorst
Corinne van der Vorst
2024.03.29
Gisteren een superleuke avond gehad in de escaperoom. Met de nodige hints zijn we erin geslaagd onze opdracht te volbrengen. Alles ziet er heel mooi en sfeervol uit. Ook de VR brillen waren een geweldige ervaring. De eigenaren zijn erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij! Zeker aan te raden!
Reply from IntoTheGame 2024.04.09
Bedankt voor de review! :)
Elisjeva Kool
Elisjeva Kool
2024.03.29
Super leuke en uitdagende escape room, hele aardige mensen en de VR moet je ook echt proberen!
Reply from IntoTheGame 2024.03.29
Bedankt voor de mooie woorden en de review! :)
Nicolette Vliegenthart
Nicolette Vliegenthart
2024.03.29
Woww, wat een gave escaperoom!! Na de eerste, nu ook de nieuwste escaperoom gedaan. Prachtig gemaakt. We hebben er iets langer over gedaan maar trots dat het gelukt is aan de hand van wat hints. Hele belevenis. Moet je echt doen!!
Reply from IntoTheGame 2024.03.29
Super om te horen dat jullie het gaaf vonden! Bedankt voor de review :)
Eric T
Eric T
2024.03.27
Wat een geweldige nieuwe escaperoom. Na veel denk en puzzelwerk zijn we eruit gekomen, zeeeeeer zeker de moeite waard. De ontvangst was erg prettig de uitleg duidelijk. We hebben er erg van genoten. Een echte aanrader! Jullie mogen weer trots zijn op wat jullie hebben neergezet. Xx
Reply from IntoTheGame 2024.03.27
Bedankt voor de mooie review! :)
Advertisement
Mendel Niehof
Mendel Niehof
2024.03.24
Reply from IntoTheGame 2024.03.24
Bedankt voor de 5 sterren! :)
André Calis
André Calis
2024.03.20
Leuk!!! Geen ervaring met escaperooms, maar dit smaakte beslist naar meer!!!
Reply from IntoTheGame 2024.03.20
Dankjewel voor de review! We zien je graag bij onze nieuwe escaperoom, The Lost Crystal! :)
Klaas Jan Dijkema
Klaas Jan Dijkema
2024.02.15
Hier klopt alles. De website is up-to-date en duidelijk, het pand is goed vindbaar en mooi aangekleed, de ontvangst is enthousiast. Escaperoom is erg leuk met goede begeleiding, foto achteraf, helemaal goed. Als de tweede escaperoom geopend wordt komen we zeker terug!
Reply from IntoTheGame 2024.02.15
Super bedankt voor de mooie woorden! :) We zien jullie graag bij 'The Lost Crystal'
M De Kleijn
M De Kleijn
2024.02.12
Leuke escaperoom. Hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar.
Reply from IntoTheGame 2024.02.12
Bedankt voor de review :)
Advertisement
inge sanders
inge sanders
2024.02.07
Top ervaring gehad bij deze escaperoom. Alles ziet er heel verzorgd uit en we (4 volwassenen) werden hartelijk ontvangen. Hele sympathieke eigenaar die met veel passie vertelde over zijn werk en de escaperoomwereld. Het spel zelf was heel leuk om te spelen, goed doordacht, het concept consequent doorgevoerd en mooi gemaakt. Gelukkig kregen we op tijd hints en konden we het spel helemaal uitspelen. We komen zeker terug voor de nieuwe kamer! Echt een aanwinst voor Tiel!
Reply from IntoTheGame 2024.02.07
Bedankt voor de mooie review Inge, graag tot de volgende! :)
wesley meijer
wesley meijer
2024.02.06
Afgelopen weekend een kinderfeestje gevierd met mijn zoontjes van 10 en 13 en hun vrienden. Ze vonden het fantastisch en de begeleiding was heel goed verzorgd. Bedankt voor een top dag!
Reply from IntoTheGame 2024.02.06
Bedankt voor de review! :)
Céline
Céline
2024.01.27
Superleuke escape room met toffe effecten. We hebben hem met 5 volwassenen gespeeld. Hij was niet te makkelijk, maar wel haalbaar. Vriendelijke medewerker ook! Wij komen binnenkort zeker terug voor de nieuwe room.
Reply from IntoTheGame 2024.01.27
Bedankt voor de mooie review! :)
Bastiaan Roosendaal
Bastiaan Roosendaal
2024.01.22
Met 4 8/9-jarige VR en escaperoom gedaan. 'leukste verjaardag ooit'! VR met 4 was erg fijn, omdat je niet lang hoefde te wachten om te spelen. de escaperoom was ook erg leuk en uitdagend. de tips kwamen goed op tijd;-) . Dank aan leuke begeleiding. dat maakt de ervaring helemaal compleet.
Reply from IntoTheGame 2024.01.22
Wat leuk om te horen! Bedankt voor de review :)
Advertisement
Judith Raaijmakers
Judith Raaijmakers
2024.01.21
Met 8 meiden van 10-11 een leuk kinderfeestje gehad in de Space Mission escape room! Goeie uitleg, goeie begeleiding aan de achterkant (hints, extra puzzels, moeilijker maken etc) en als ouders kon je meekijken vanuit de ontvangstruimte. We hebben best even gezocht naar een escape room die ze zelfstandig konden doen en deze is dus echt een aanrader!
Reply from IntoTheGame 2024.01.21
Bedankt voor de review! :)
Yuri Koolhout
Yuri Koolhout
2024.01.18
Geweldige tijd gehad met een zeer vriendelijke host! Dank hiervoor!
Reply from IntoTheGame 2024.01.18
Goed om te horen! Bedankt voor de 5-sterren ;)
jordy van den hurk
jordy van den hurk
2024.01.08
een hele leuke escape room met een goeie indeling. En genoeg uitdaging voor alle leeftijden.
Reply from IntoTheGame 2024.01.08
Bedankt voor de 5-sterren! :)
Erik Vh
Erik Vh
2024.01.06
Reply from IntoTheGame 2024.01.08
Bedankt voor de 5-sterren! :)
Advertisement
Claudette Teerhuis
Claudette Teerhuis
2023.12.15
Vandaag met 8 10- en 11-jarigen de Kids-escaperoom bij IntoTheGame gedaan, voor een kinderfeestje. Absoluut de moeite waard. Leuke, gezellige ontvangst en goede uitleg. Daarna werden de dames meegenomen naar de escaperoom en konden wij als ouders op een tablet mee kijken en luisteren.
Reply from IntoTheGame 2023.12.15
Bedankt voor de mooie review! :)
Martijn van Bokkem
Martijn van Bokkem
2023.12.12
Leuke Escaperoom in hartje centrum Tiel. Een aanrader voor iedereen.
Reply from IntoTheGame 2023.12.12
Bedankt voor de 5-sterren! :)
joel weber
joel weber
2023.12.10
Leuke escaperoom, mooi gemaakt en uitdagend, maar niet te moeilijk. Aardig personeel!
Reply from IntoTheGame 2023.12.10
Thanks! :)