Inn The Woods Reviews

Inn The Woods Reviews

4.9

Excellent - based on 77 reviews

www.innthewoods.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (78)
Stephan
Stephan
2023-01-02
10 Verified
heerlijk genieten en ontspannen ☺de sfeer, faciliteiten en de rust ☹-
Reply from Inn The Woods
Wow! Bedankt voor deze mooie review! we vonden het erg leuk om jullie te ontmoeten. Wie weet tot een volgende keer! Chris en Vera
Advertisement
Michael
Michael
2022-10-10
10 Verified
Heerlijk luxe verblijf in prachtige natuur ☺prachtige omgeving. gastvrijheid maar ook privacy. ☹niets
Reply from Inn The Woods
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Groeten uit het bos, Chris en Vera
Dany Maes
Dany Maes
2022-06-11
“Inn The Woods” is een fantastische plek midden in de natuur, ver van alle drukte. Het was een unieke ervaring om een paar dagen in dit prachtige decor te kunnen vertoeven (april 2022) Vera en Chris zijn fantastische mensen die gastvrijheid op een zeer hoog niveau toepassen. Na de warme ontvangst en de nodige uitleg van Vera heb je deze mooie plek helemaal voor jezelf. We verbleven in “The Suite”. Het verblijf is ruim, knus, gezellig en de badkamer is er één uit een “sterrenhotel”. Verder is alles er kraaknet. Het ontbijt is overheerlijk en je kan “à la carte” kiezen wat je maar wenst. Het wordt opgediend op een discrete manier via een sas en het staat klaar op het tijdstip dat je zelf hebt gekozen. We hadden ook gekozen voor een Tapas plank voor de avond van aankomst en dat bleek een zeer goede keuze. En er is uiteraard de prachtige omgeving die uitnodigt tot wandelen en verkennen, je kan ook ter plaatse blijven en in alle rust genieten. Deze plek krijgt van ons de maximum score op alle vlakken. Bedankt Vera en Chris, we komen zeker terug! Dany en Jeannine
Trip type
Vacation
Couples
Location
Rooms
Service
Merel Lammeren
Merel Lammeren
2022-05-30
In totaal hebben wij 3 dagen gebruik gemaakt van de vergaderruimte van Inn The Woods wat ons heel goed is bevallen. Zowel de locatie als de service waren echt uitstekend. Wat betreft de catering was er heel goed rekening gehouden met de verschillende allergieën. Een hele fijne inspirerende plek om zeker nog eens terug komen!
Trip type
Business
Location
Service
Reply from Inn The Woods 2022-05-30
Bedankt voor je bericht Merel, heel fijn! Leuk dat onze locatie goed is bevallen voor jullie sessies. We hopen jullie in de toekomst weer eens te mogen ontvangen. Groeten, Vera
Patrick Scheepbouwer
Patrick Scheepbouwer
2022-05-14
De vergaderruimte is geweldig. Midden in de natuur waar je na een paar uur vergaderen even buiten stoom af kan blazen. De service en de lunch is elke keer weer een feestje, met verse huisgemaakte gerechten. Kortom een perfecte locatie om inspiratie te krijgen.
Trip type
Business
Location
Service
Advertisement
Peter
Peter
2022-04-25
10 Verified
☺Chris en Vera zijn heel gastvrij, we hebben een geweldig weekend gehad. De omgeving is mooi en de rust komt je tegemoet. De kamer is sfeervol ingericht en is heel schoon. Verder een heerlijk bed en mooie badkamer. Het uitzicht is geniaal. Wat het helemaal afmaakt zijn de handgeschreven berichten die je bij elk goed ontbijt krijgt. Dikke tip: reserveer de tapas die je vooraf voor de eerste avond kan bestellen! ☹Zou niks weten, beste B&B in NL waar we zijn geweest
Reply from Inn The Woods
Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie een heerlijke tijd hebben gehad in The Hideaway. Wie weet tot een volgende keer! Groeten Chris en Vera
Pascal Peer
Pascal Peer
2022-04-21
Prachtige plek midden in de natuur, aardige eigenaresse, goed verzorgd en alle faciliteiten om een goede hei-dag te hebben voor je werk: een aanrader!
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Reply from Inn The Woods 2022-04-21
Hartelijk dank voor deze fijne review Pascal! Leuk dat onze locatie goed is bevallen en we hopen jullie in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen! Groeten vanuit het bos, Vera
Ellen 240971
Ellen 240971
2022-04-13
Deze prachtige locatie leent zich perfect voor een vergaderdag met een team van max 14 personen. Gastheer en zeker gastvrouw voelen perfect aan wat de wensen zijn van hun bezoekers. En de mooie omgeving leent zich perfect voor een activiteit.
Trip type
Business
Location
Service
Reply from Inn The Woods 2022-04-13
Hartelijk dank voor deze mooie woorden, fijn dat onze locatie goed is bevallen voor jullie bijeenkomst. Wie weet tot een volgende keer! Groeten, Vera
Hans Peter van der Horst
Hans Peter van der Horst
2022-04-12
Betreft beoordeling vergaderruimte.
Reply from Inn The Woods 2022-04-13
Bedankt Hans Peter voor deze fijne review! We hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen op onze vergaderlocatie. Hartelijke groeten, Vera Inn The Woods
Advertisement
Bruin van Dogen
Bruin van Dogen
2022-04-10
Reply from Inn The Woods 2022-04-10
Beste Bruin, Bedankt voor je review, maar volgens onze informatie hebben we je helaas nooit als gast mogen ontvangen. We horen graag waar je je review op hebt gebaseerd. Met vriendelijke groet, Chris en Vera Inn The Woods
Hanneke Leeflang
Hanneke Leeflang
2022-03-24
Hele mooie locatie, perfect voor onze zakelijke bijeenkomst. Goed verzorgd door gastvrouw Vera. Zeker voor herhaling vatbaar.
Trip type
Business
Location
Service
Reply from Inn The Woods 2022-03-26
Wat een fijne review over onze vergaderruimte, bedankt! Het was leuk om jullie te ontmoeten en we hopen jullie in de toekomst weer eens te mogen ontvangen! Hartelijke groeten, Vera
Rem Bakker
Rem Bakker
2022-03-06
Het is een ruimtelijk verblijf met fijn bed en badkamer en een heerlijk weids uitzicht 🤩 In deze omgeving kom je tot rust en je kan ook heerlijk wandelen in het bos vanaf het verblijf 👌🏻
Trip type
Couples
Location
Rooms
Service
Reply from Inn The Woods 2022-03-07
Wat een fijne review! Hartelijk bedankt! Groeten, Chris en Vera
Natascha Venne
Natascha Venne
2022-02-28
Geweldige accommodatie in prachtige bosrijke omgeving. We verbleven in The Suite. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Het à la carte ontbijt is goed verzorgd en het is heerlijk dat je kunt aangeven wat je wilt eten. Allemaal verse producten. Wij zijn hier nu twee keer geweest en we komen zeker nog eens terug.
Trip type
Couples
Location
Rooms
Service
Reply from Inn The Woods 2022-03-01
Bedankt voor de complimenten Natascha! Het was leuk om jullie weer te zien en wat een prachtig weer was het! Super dat jullie ook dit keer reeen mochten zien tijdens de wandeling ;-) Groeten Chris en Vera
Advertisement
H.A.M. Van Stegeren
H.A.M. Van Stegeren
2022-02-16
Een mooie lokatie en veel rust! De koelkast goed gevuld en echt lekkere wijnen, die hoef je zelf niet mee te nemen. Een heerlijk ontbijt zoals je zelf wilt, dus geen overdaad aan producten die later weggegooid moeten worden. En elke dag een persoonlijke note van Vera en Chris Een aanrader!
Trip type
Couples
Reply from Inn The Woods 2022-02-16
Wow! Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Fijn dat het goed is bevallen en extra leuk dat het heerlijk weer was om te fietsen! Leuk om jullie te ontmoeten en wie weet tot een volgende keer! Chris en Vera
Sylvia VD
Sylvia VD
2021-12-25
recommends
Een parel in de bossen van Overberg! Wat een magisch plekje. Heerlijk van het kerstdiner genoten. A la carte ontbijt zeer uitgebreid. Mooie schone suite met heerlijk ligbad. Vanuit bed kijk je zo de natuur in. Je loopt zo de bossen in voor een wandeling. Één nadeel kan ik noemen.....het weer naar huis moeten. Vera en Chris bedankt voor jullie gastvrijheid. Groet Paul en Sylvia
Bernard De Becker
Bernard De Becker
2021-11-14
Séjour, accueil, conseils, chambres, tout était parfait. Merciiii
Trip type
Couples
Location
Rooms
Service
Reply from Inn The Woods 2021-11-14
Merci beaucoup Bernard! It was nice to meet you both and we hope to welcome you again in the future. Kind regards and au revoir! Chris en Vera
Damian Bogerd
Damian Bogerd
2021-10-27
Wat een top B&B!! Vera en Chris zijn toppers die alles verzorgen wat je maar nodig hebt maar geven je ook je privacy! En wat een locatie! Prachtig!! Echt een aanrader!!! Wij zijn hier onze trouwdag begonnen en ook hiervoor hebben ze top geholpen!! Echt super!!!
Reply from Inn The Woods 2021-10-28
Ha Damian, bedankt voor de fijne review. Wij vonden het heel bijzonder om onderdeel te zijn van jullie mooie dag en de dagen daarna! We wensen jullie veel geluk voor de toekomst :-)
Advertisement
Debby Hogenboom Meerwijnvoorvrouwen
Debby Hogenboom Meerwijnvoorvrouwen
2021-09-24
recommends
Wat een fijne plek! Vanuit de sfeervol ingerichte Suite loop je zo de bossen in. Een oase van rust. Ontzettend vriendelijke gastheer en gastvrouw. Het ontbijt is geweldig!
Anouchka Tangeman
Anouchka Tangeman
2021-09-17
recommends
Wat een fantastische plek hier. Heerlijk rustig in de bossen en een geweldig ontvangst met heerlijk verse munt thee. Super vriendelijk, alles erg schoon en fris en de kamer is fantastisch mooi en sfeervol ingericht. Alles klopt hier. Een klein beetje hemel op aarde hier. Een verborgen pareltje.
Richard van 't Padje
Richard van 't Padje
2021-08-11