inktsjop

www.inktsjop.nl

inktsjop Reviews

Good rating
4.4
15 reviews Verified
inktsjop
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 4.4

Xav Wolf
2024.05.05 2024.05.05 | Netherlands
Betaalmethoden kloppen niet (geen PayPal of creditcard) Heeft logo's op de website staan van VISA, Mastercard en PayPal, maar bij het afrekenen kan je alleen kiezen voor iDeal of Klarna (tegen bijbetaling). Vreemd.
Advertisement
Xav Wolf
Xav Wolf
2024.05.05
Heeft logo's op de website staan van VISA, Mastercard en PayPal, maar bij het afrekenen kan je alleen kiezen voor iDeal of Klarna (tegen bijbetaling). Vreemd.
Reply from inktsjop 2024.05.06
Dank u voor de revieuw. Onze website is recent geupdate en er is perongeluk het verkeerde logo geplaatst. Ik heb dit nu ook meteen aangepast.
M Toonen
M Toonen
2024.04.19
Regina Goorden
Regina Goorden
2024.04.19
Super goed advies gekregen ben erg blij had dezelfde dag nog inkt nodig ivm belangrijke zaken en ben blij dat jullie me er ook mee hebben kunnen helpen nogmaals bedankt
Reply from inktsjop 2024.04.19
Fijn dat u tevreden bent over de 604xl cartridge en onze service. Service staat bij ons op nummet 1
Marcel 't Mannetje
Marcel 't Mannetje
2024.03.23
makkelijk bestellen, goede prijs, snel geleverd
Reply from inktsjop 2024.03.23
Marcel, goed te horen dat je tevreden bent en alles snel is geleverd.
Advertisement
Maria van Eijsden
Maria van Eijsden
2024.03.19
Zeer vriendelijk, uitstekende communicatie en supersnelle levering van een top product! Echt een aanrader!
Reply from inktsjop 2024.03.19
Veel plezier met u aankoop. Graag tot een volgende keer.
albert van dijk
albert van dijk
2024.01.20
PSV Henkie
PSV Henkie
2023.12.11
goede ervaring en netjes behandeld
Martin de Boer
Martin de Boer
2023.12.11
Werd enorm goed geholpen na wat problemen bij het installeren van de cartridges.
Advertisement
frederik buining
frederik buining
2023.12.03
prima winkel doen wat ze zeggen.
Joop Wink
Joop Wink
2023.12.02
goede kwaliteit inktcartridge en een zeer snelle levering .topbedrijf
m lammers
m lammers
2023.12.02
Ferry Boom
Ferry Boom
2023.12.02
Vriendelijke eigenaar, zeer betaalbare inkt en snelle service. Je bent oprecht een dief van je eigen portemonnee als je voor de 'dure' alternatieven gaat. Ik twijfelde vanwege de lage prijs, maar ben achteraf blij dat ik hier besteld heb. Super!
Advertisement
Janice de Vos
Janice de Vos
2023.12.02
Goede inkt en goede prijs. Snel geleverd. Zeker een een aanrader
martine wouterse
martine wouterse
2023.04.09