Bed & Breakfast “Il Settimo Borgo” Reviews

Bed & Breakfast “Il Settimo Borgo” Reviews

4.7

Excellent - based on 50 reviews

www.ilsettimoborgo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (50)
Esmé Ras
Esmé Ras
2020-09-12
recommends
Heerlijke rustige plek voor een kort of lang verblijf. Vriendelijke ontvangst en heerlijke wijn. En een perfect ontbijt in de ochtend ??
Advertisement
Heinz Leiter
Heinz Leiter
2020-09-06
recommends
De B&B heeft nieuwe eigenaren. Je bent beter dan de vorige. We kunnen de afgelopen jaren met nu vergelijken. Gelukkig zal het niet meer hetzelfde zijn als voorheen.
Claudia Hofmann-Sterler
Claudia Hofmann-Sterler
2020-08-29
recommends
ein Traum für Ruhe suchende. Man wird verwöhnt und kann jeden Teil des Gartens genießen
Hetty van Santvliet
Hetty van Santvliet
2020-05-25
recommends
De heerlijke ligging, praktisch in het stadje, bars en restaurants op loopafstand en natuurlijk de gastvrijheid van de beheerders. Boeken!!
Sandra Dörfel
Sandra Dörfel
2019-08-26
recommends
Mooie locatie met zeer gastvrije mensen. Alles voor een geweldige vakantie.
Advertisement
Inge Plaatsman
Inge Plaatsman
2019-07-03
recommends
Een heerlijke vakantieplek. Wij hebben genoten.
Claudia Kaldenhoven
Claudia Kaldenhoven
2019-06-02
recommends
Een hele fijne en mooie locatie om echt tot rust te komen. Je kan de drukte opzoeken door naar een leuke stad/dorp te gaan in de omgeving maar je ook helemaal te ontspannen op de terrasjes die gecreëerd zijn. Slaapkamers zijn schoon, van alle gemakken voorzien en ruim. Ontbijt ook erg uitgebreid en lekker !! Ik kom zeker terug✈️
Theo van Reijsen
Theo van Reijsen
2019-05-16
recommends
Een fantastische plek in Marche (Italië), rustig, in het heuvelachtige landschap, waar zowel bergen als strand makkelijk bereikbaar zijn. Eenvoudig te bereiken per eigen vervoer, maar aan te bevelen met een vlucht vanuit Weeze (Dtsl) naar Ancona (It), vaak voor een spotprijsje!
Stefano Ceccato
Stefano Ceccato
2019-04-28
recommends
Un paradiso per occhi e cuore. Tutto così perfetto che bisogna andarci per capire...
Advertisement
Ton Seijkens
Ton Seijkens
2018-10-16
recommends
Heerlijke plek, geweldige mensen, aanrader!
Leonie Wissenburg
Leonie Wissenburg
2018-06-03
recommends
Wij hebben 2 overnachtingen gehad en het was geweldig!!! Super gastvrij, heerlijk ontbijt mooie kamers, een fantastisch uitzicht en een heel gezellig terras. Een echte aanrader!!! Henk en Leonie vd Loos
Hans Eijkens
Hans Eijkens
2018-05-20
recommends
Mooie kamers, zéér gastvrij onthaal en een mooie omgeving. Jullie hebben het goed voor elkaar!
Petra Versleijen
Petra Versleijen
2018-04-29
recommends
Geweldige B&B. Hopen in 2018 weer daar te zijn!!
Advertisement
Ans Van de Ven
Ans Van de Ven
2018-04-24
recommends
Prachtige locatie, gastvrijheid en gezelligheid. Voor herhaling vatbaar!!
Sandra Schurink
Sandra Schurink
2018-04-23
recommends
Geweldige plek! Herman en Marjon zijn heel gastvrij en zorgen heel goed voor hun gasten! Kortom: een echte aanrader!
Greetje Maas
Greetje Maas
2017-10-10
recommends
Herman en Marion. Hartelijk dank voor de geweldige dagen. Een top locatie met een echte brabantse gastvrijheid.
Peter Ackermans
Peter Ackermans
2017-07-09
recommends
Advertisement
Dirk Teurlinckx
Dirk Teurlinckx
2017-06-23
recommends
Een geweldige B&B met ook zeer comfortabele appartementen. Een prachtige kleinschalige accommodatie met de zeer persoonlijke aandacht van Herman & Marion. De liging is super en de pizza avond mag je niet missen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt. Wij komen zeker nog eens terug. Ciao !! �
Aukje Teurlinckx
Aukje Teurlinckx
2017-06-23
recommends
Als je eens wilt genieten van de gastvrijheid die je krijgt van Herman & Marion is SUPERRRRR. En dan de omgeving waar het ligt EN de B&B App ge-wel-dig!!!!!!! Nogmaals THX�
Mariëtte Aernoudts Deurloo
Mariëtte Aernoudts Deurloo
2017-06-23
recommends