Illustrat-ed Reviews

Illustrat-ed Reviews

5.0

Excellent - based on 30 reviews

www.illustrat-ed.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (30)
Ri Ann
Ri Ann
2023-02-10
Heel erg blij met het eindresultaat. Fijne communicatie en de feedback werd goed verwerkt. Ik zou zeker weer hier bestellen, echt een aanrader!
Advertisement
Elsemieke Lijnema
Elsemieke Lijnema
2023-02-10
Cherelle Wagemaker- van Lokven
Cherelle Wagemaker- van Lokven
2023-01-19
Heel tof lampje kunnen bestellen. Door de snelle service en het meedenken is alles helemaal naar wens. Echt een aanrader!
Reply from Illustrat-ed 2023-01-19
Bedankt voor je mooie review ❤️
Willeke Wissink
Willeke Wissink
2022-10-29
Prima service, prachtig product!
Jessie Vervoort
Jessie Vervoort
2022-10-05
Ik heb het nachtlampje met eigen ontwerp besteld, nog niet ontvangen maar al erg tevreden met de vlotte communicatie met Mariëtte. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat!
Advertisement
Lindsy Vanderhoeven
Lindsy Vanderhoeven
2022-10-05
Super goede en snelle service. Een proefdruk op de mail voor het akkoord geven.
Fleur D
Fleur D
2022-09-27
Heel behulpzaam en snel geleverd!
CHRISTIANE Theys
CHRISTIANE Theys
2022-09-27
Vandaag het kerstcadeau ontvangen voor ons kleindochtertje . Ze zal er heel blij mee zijn
Reply from Illustrat-ed 2022-09-27
Bedankt voor je review! Ik hoop dat ze er inderdaad blij mee is! 🌜✨
I W
I W
2022-09-19
Advertisement
Marijn Wegener
Marijn Wegener
2022-08-29
Leuk en origineel kraamcadeau op maat!
Anouk
Anouk
2022-08-17
Een nachtlampje besteld met eigen ontwerp. Het lampje is heel leuk geworden, snelle service en het was fijn dat Mariette zo flexibel was dat ik het lampje lastminute kon ophalen.
Reply from Illustrat-ed 2022-08-17
Bedankt voor je mooie review Anouk ✨♥️
Esmeralda Beindorff
Esmeralda Beindorff
2022-06-30
Snelle, vlotte service. Mariëtte maakt orginele cadeaus, die perfect aansluiten op de wensen vd klant. Nette bezorging.
Reply from Illustrat-ed 2022-07-01
Bedankt voor je mooie review! ♥️
kirsten schep
kirsten schep
2022-06-30
Advertisement
Manouschka Mollerus
Manouschka Mollerus
2022-04-20
FJ S.
FJ S.
2022-02-02
Na een eerste nachtlampje te hebben besteld moest en zou ik voor een jaloers neefje nog een lampje bestellen. Op maat 1 laten maken voor de auto liefhebber. Snel en makkelijk contact en perfect ingespeeld op de wensen!
Reply from Illustrat-ed 2022-02-02
Bedankt voor de mooie review ?✨
Natascha H
Natascha H
2022-01-28
Positive
Professionalism
Ontzettend blij met het portret, nogmaals bedankt! Goede service en echt vakwerk. Het portret is helemaal gemaakt naar wens, fijn contact en de mogelijkheid om dingen echt persoonlijk te maken. Zeker een aanrader!
Rene Leutscher
Rene Leutscher
2021-12-22
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Super leuke producten en goede persoonlijke service. Echt leuk om direct contact met de onderneemster te hebben!
Advertisement
Stephan L.
Stephan L.
2021-12-20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Prachtig gepersonaliseerd cadeau besteld. Was zeer snel klaar, snel in huis en van fraaie kwaliteit. Laagdrempelig benaderbaar, goede communicatie. Top!
Reply from Illustrat-ed 2021-12-20
Bedankt voor de mooie review!
Nikki Cruts
Nikki Cruts
2021-12-11
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Super fijn en persoonlijk contact over je ontwerp. Aanpassingen werden goed opgepakt en zonder problemen toegevoegd. Heel blij met het product, een orgineel en uniek cadeautje!
Reply from Illustrat-ed 2021-12-11
Heel erg bedankt voor je mooie review ♥️
Jennifer L
Jennifer L
2021-12-05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Geweldige service! Persoonlijk cadeau en meedenkende shop. Veel mogelijkheden en klantvriendelijk, persoonlijke communicatie. Nachtlampje was mooi en helder licht, maar niet te fel. Zeker aan te raden!
Reply from Illustrat-ed 2021-12-05
Bedankt voor je mooie review ?!