Il Faro

www.il-faro.be

Il Faro Reviews

Good rating
4.3
231 reviews Verified
Il Faro
%title%

%offer%

Reviews ( 231 ) 4.3

Bruno Marion
Bruno Marion
2024.05.29
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Filip Baes
Filip Baes
2024.05.15
Atmosphere
Food
Service
Emilie M.
Emilie M.
2024.04.26
Pizza davvero molto buona! Da italiano lo consiglio vivamente!
Atmosphere
Food
Service
Thuline De Cock
Thuline De Cock
2024.04.21
Mum just moved to Oostkamp so we decided to try here. We were very glad we did as the food was excellent. The lady who served was Italian which made the experience more special... We will be back....
Atmosphere
Food
Service
Karlien Dasseville
Karlien Dasseville
2024.04.16
Een rasechte Italiaan, heerlijke pizza's.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
vanhercke dries
vanhercke dries
2024.04.12
Lekker gegeten. Goeie service . Aanrader. Wel niet veel tafels voor aan te zitten.
Atmosphere
Food
Service
Ken Saey
Ken Saey
2024.03.26
Ingrid Peene
Ingrid Peene
2024.03.13
Atmosphere
Food
Service
Ingrid Peene
Ingrid Peene
2024.03.13
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
X X
X X
2024.02.29
It was overall a really nice experience, highly recommended! Good food, friendly people, service and good wine. 10/10 would come back again.
Atmosphere
Food
Service
Ralph Peacock
Ralph Peacock
2024.02.24
Zeer vriendelijk personeel, lekkere pasta pesto. Probeer zeker de bruscetta's om te delen.
Atmosphere
Food
Service
Matthias D
Matthias D
2024.02.18
Verified
Authentiek Italiaans Genot: Unieke Pizza’s in Bijzondere Vormen Heerlijke authentieke Italiaanse pizza's die ons hebben verrast. We kozen voor de Mare e Monti en de Stella 5 Gusti, beide originele creaties gepresenteerd in een unieke vorm. Zulke bijzondere pizza's kom je niet in elke pizzeria tegen.
Kevin Gauthier
Kevin Gauthier
2024.02.02
Klein maar gezellig. Zeer vriendelijke bediening. Zeer goed naar prijs kwaliteit.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Els
Els
2024.02.01
Super lekker eten met een heerlijk lekker huis wijntje. Zeer vriendelijke bediening en heel gezellig plaatsje.
Atmosphere
Food
Service
Freedom67305045024
Freedom67305045024
2024.02.01
Verified
Top pizza, vriendelijk en gezellig Zeer gezellig, lekker eten en top pizza. Beste pizza in de regio. De gekozen rode huiswijn paste perfect met de gekozen gerechten. Vriendelijke bediening. Top plaatsje.
Kris Vandewiele
Kris Vandewiele
2023.12.27
Lekker en niet duur
Atmosphere
Food
Service
Jurgen Deschout
Jurgen Deschout
2023.12.24
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Jan Van Houcke
Jan Van Houcke
2023.11.26
Atmosphere
Food
Service
Peter Boeyaert
Peter Boeyaert
2023.11.25
Atmosphere
Food
Service
mario vaernewyck
mario vaernewyck
2023.11.15
Gezellige zaak en het eten ook top wel jammer als je recht over de inkom zit dat er koude lucht binnenkomt met deur dicht
Atmosphere
Food
Service