Ik Fix Dat - 20:00 tot 00:00 niemand aanwezig in de winkel. Telefonisch wel bereikbaar voor

Ik Fix Dat - 20:00 tot 00:00 niemand aanwezig in de winkel. Telefonisch wel bereikbaar voor Reviews

Excellent rating
5.0
201 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (200)
Tristan De vries
Tristan De vries
2024.04.15
Vriendelijke service, toen er wat aan de hand was kon ik direct terugkomen. Vaker hier geweest altijd dezelfde snelle en goede service. Ik kom hier zeker vaker terug!
Advertisement
jaap jansen
jaap jansen
2024.04.12
Martijn Bakker
Martijn Bakker
2024.04.11
Super vriendelijke en kundige eigenaar en personeel. Goede service, een aanrader! Ook ben je erg welkom als je gewoon even een pakketje op komt halen, helemaal top.
Jan Verboom
Jan Verboom
2024.04.06
De betrouwbaarste naam als het aankomt op reparatie/kundig advies. Niet met oog op de winst, maar vooral klantgericht. Goeie zaak met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Ook als u niet in stadsweiden zelf woont, absoluut de moeite waard.
GJ ABDM
GJ ABDM
2024.04.06
Binnen 5 minuten mijn telefoon weer tot leven gebracht. Super service
Advertisement
Jelmer Van Straten
Jelmer Van Straten
2024.04.04
Betrouwbaar en transparante service. Heel blij met m'n nieuwe scherm!
Antonie van Batenburg
Antonie van Batenburg
2024.03.27
Fijne winkel met erg vriendelijk personeel en goede service! Altijd goed geholpen met net wat extra service. Thanks!
Juul Luuj
Juul Luuj
2024.03.19
Dit is werkelijk de beste telefoonshop die er is. heb een half jaar geleden voor een zeer schappelijke prijs een telefoon hier aangeschaft. Helaas kreeg ik problemen met het opladen van mijn mobiel. Dit was geen probleem want er werd kosteloos een nieuwe accu in gezet en toen ik mijn mobiel ophaalde kwam ik tot de ontdekking dat mijn gebroken scherm ook kosteloos was vervangen.Toen ik thuis kwam kwam ik tot de ontdekking dat er wat mis was gegaan want ik kreeg problemen met bellen maar ook dit werd kosteloos voor me gefixt. Ik kreeg een hyper modern leen toestel mee.Omdat ik lange dagen op mijn werk maak was het lastig om mijn mobiel binnen openings tijden op te halen en ook dit was geen probleem want ik kon gewoon na sluitingstijd met een zeer vriendelijke verkoper bij de winkel afspreken om hem weer op te halen. Mijn mobiel werkt weer perfect en ze hebben een klant voor het leven het is dat ik maar 5 sterren kon geven want als het aan mij lag kreeg de winkel ik fix dat 100 sterren Proficiat heren ga zo door !!!
Wouter Foppen
Wouter Foppen
2024.03.17
Samsung A51 scherm laten maken. Binnen een uur mijn telefoon weer klaar. Top geregeld en vriendelijke mensen echt een aanrader!!
Advertisement
Kevin Wensink
Kevin Wensink
2024.03.07
Goede sevice snel en goed
Annemieke Simon
Annemieke Simon
2024.03.06
Gabriel Tuinstra
Gabriel Tuinstra
2024.03.04
youssef koraichi
youssef koraichi
2024.03.04
Nieuwe telefoon gekocht die was top👍🏼
Advertisement
R Ahmed
R Ahmed
2024.03.02
Chakir Ouali
Chakir Ouali
2024.03.01
Perfecte service ! Zeker een aanrader
Hazie D
Hazie D
2024.02.28
Hele goeie en snelle service, ze zijn ook heel vriendelijk. Een aanrader!
Y Ya
Y Ya
2024.02.26
Top service!!!
Advertisement
Raafat Alzubaidi
Raafat Alzubaidi
2024.02.24
Top Service Perfect!
Giwan Van den dragt
Giwan Van den dragt
2024.02.23
Vriendelijke eigenaar, goede service en weten waar ze over praten
Kevin Harder
Kevin Harder
2024.02.15
Super service snel gefixt en top eigenaar onze iphone 14 plus is weer helemaal als nieuw dankje wel echt een aanrader