IJsselrunners

www.ijsselrunners.nl

IJsselrunners Reviews

Excellent rating
4.9
17 reviews Verified
IJsselrunners
%title%

%offer%

Reviews ( 17 ) 4.9

Marijke van der Wel
Marijke van der Wel
2024.03.10
Ik ben al lid sinds de vereniging werd opgericht en kan nog steeds niet zonder de IJsselrunners. Hardlopen heb ik altijd fijn gevonden en kon ik overdag ook prima in m'n eentje of met de hond. Maar s' avonds was dat lastiger. Met de IJsselrunners loop ik ook 's winters veilig 's avonds. Bovendien heb ik er gericht leren trainen en er veel vrienden en vriendinnen bij gekregen,waarmee het leuk is om grenzen te verleggen. Inmiddels ben ik 60+, maar ik ben dankzij de leuke trainingen nog fit genoeg voor wekelijks een 10 km loopje.
Advertisement
Yves Bois
Yves Bois
2024.03.06
Annemiek de Langen
Annemiek de Langen
2024.03.04
Met heel veel plezier loop ik bij de IJsselrunner. Trainingen die je uitdagen en ook heel gezellig zijn, leuke trailrun uitjes en samen meedoen aan wedstrijden.
Kees Breeman
Kees Breeman
2024.03.03
Leuke, diverse hardlopers, professionele trainers, je wordt op leuke manier uitgedaagd.
Mariska Hoogendam
Mariska Hoogendam
2024.03.01
Gezellige, sportieve en betrokken groep. Iedere training is weer anders en iedereen kan meedoen.
Advertisement
Petra dN
Petra dN
2024.02.29
Ben nu ruim een jaar geleden lid geworden van deze superfijne/leuke IJsselrunners. Leuke enthousiaste medelopers. Ik voel me zó thuis en heb er geen seconde spijt van. Goede, afwisselende trainingen van goede, gemotiveerde trainer. Kortom, ik ben er blij mee.
Wilfred Terlouw
Wilfred Terlouw
2024.02.29
Superleuke vereniging. Voor alle leeftijden. Gezellige trainingen. Lage contributie.
Jaap Hageman
Jaap Hageman
2024.02.29
Voor mij is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met mijn tempo. 🐌Je verbetert je conditie en tempo. Loopgroepen op verschillende niveaus. Op dinsdag- en zaterdagochtend. Maakt niet uit welke dag je kiest. Ook elk jaar een startersgroep voor mensen die totaal onbekend zijn met hardlopen. Houd je van trailrunning? Ook dat kan. Maandelijks een heuveltraining.
Mieke Vissers
Mieke Vissers
2024.02.29
Fijne groep lopers en een goede begeleiding. Loop al jaren met veel plezier
Advertisement
Guus Baak
Guus Baak
2024.02.29
ruben abdoelgafoer
ruben abdoelgafoer
2024.02.28
Karin Molenaar
Karin Molenaar
2024.02.28
Ard Molenaar
Ard Molenaar
2023.06.10
Woon je in of rond Capelle en je wilt je hardlooptechniek en -snelheid verbeteren? Dan is deze vereniging een aanrader. De enthousiaste trainers zorgen dat een ieder op z’n niveau wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen, wat je niveau ook is. Maar het is vooral een gezellige groep van allemaal verschillende mensen die iets met hardlopen hebben.
Advertisement
Corrie Naumann
Corrie Naumann
2022.04.16
Gezellige vereniging met goede trainingen en trainers.
Maria van Hooff
Maria van Hooff
2022.04.13
Gezellige vereniging dichtbij huis met goede trainers!
Frits Drost
Frits Drost
2022.04.13
Mooie website met heldere structuur en mooie foto's. Als je wil hardlopen in groepsverband in Capelle aan den IJssel ben je altijd welkom bij de IJsselrunners. Fantastische, kleinschalige en gezellige hardloop vereniging!
Peter Contant
Peter Contant
2022.04.13
Advertisement