Brasserie Sint Pieter Reviews

Brasserie Sint Pieter Reviews

4.4

Good - based on 195 reviews

www.icon.ooo
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (195)
Marc de Burlet
Marc de Burlet
2022-11-27
Advertisement
Kris Bertels
Kris Bertels
2022-11-26
Deepak Sharma
Deepak Sharma
2022-11-21
rob withofs
rob withofs
2022-11-02
Vriendelijke en professionele ontvangst en bediening Lekkere gerechten, mooi gepresenteerd
Johan Gilissen
Johan Gilissen
2022-11-02
Super sympathieke gastheer die nagenoeg alles onder controle heeft in zijn zaak. Top kok die de keuken voor zijn rekening neemt. Samen zorgen ze voor een gevarieerde kaart die zeer regelmatig wordt aangepast met gerechten op basis van ingrediënten van het seizoen. We aten een gerecht met wild dat top was.
Advertisement
Jurgen Billen
Jurgen Billen
2022-10-31
Zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding Mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid Vriendelijke en vlotte bediening
Reply from Brasserie Sint Pieter 2022-10-31
Hoi Jurgen, fijn om te horen dat het je zo goed bevallen had! Hopelijk tot binnenkort!
Gerald Timmermans
Gerald Timmermans
2022-10-29
Reply from Brasserie Sint Pieter 2022-10-31
Merci Gerard!
Johan Willems
Johan Willems
2022-10-29
We zijn afgelopen week twee keer 's avonds gaan eten. Zowel normaal a la carte alsook "eten zoals vroeger bij oma" waren au point en met raffinesse gepresenteerd. Vriendelijke ontvangst en goed advies maken dit restaurant een echte aanrader.
Reply from Brasserie Sint Pieter 2022-10-31
Hallo Johan, dank je wel voor je recensie! Hopelijk tot binnenkort!
Pierre Bourguignon
Pierre Bourguignon
2022-10-22
Advertisement
Tinus Peters
Tinus Peters
2022-10-17
We kwamen hier toevallig langs. Perfecte Filet Mignon met een heerlijk wijntje, genieten dus
Reply from Brasserie Sint Pieter 2022-10-12
Hallo Tinus, bedankt voor je top review!
Anita Timmers
Anita Timmers
2022-10-12
Gezellig met ons drietjes iets gedronken .fijn terras top bediening.
Reply from Brasserie Sint Pieter 2022-10-12
Hallo Anita, bedankt voor je review. Jammer dat je er geen feedback bij geeft. Zo kunnen wij helaas helemaal niet weten wat jou niet overtuigd had bij je bezoekje aan ons. Graag kan je ons altijd een feedback schijven aan info@restaurant-sintpieter.be. We horen graag wat jou niet overtuigd had! Misschien is het wel een waardevol tip of misschien past ons concept gewoon niet bij jou. Laat het ons zeker weten! Met vriendelijke groeten, Jeroen
emv1959
emv1959
2022-10-09
Verified
Een feestje van smaken Per toeval uitgekomen bij deze brasserie. En het werd een klein feestje van smaken. De bediening is vlot en vriendelijk.
Cynthia B
Cynthia B
2022-09-27
Advertisement
Tinus Peters
Tinus Peters
2022-09-08
Petra Jansen
Petra Jansen
2022-08-27
Reply from Brasserie Sint Pieter 2022-08-27
Hallo Petra, vielen Dank für Ihre Bewertung. Leider ist diese nicht so ausgefallen wie ich es mir gewünscht hätte. Gerne können Sie uns per email unter info@restaurant-sintpieter.be informieren über was wir verbessern können. Ich hoffe ihr hattet trotzdem eine angenehme heimfahrt, nachdem ich Ihnen und Ihre Freundinnen kein Zimmer mehr anbieten konnte für die Nacht weil wir schon ausgebucht waren. Mit freundlichen Grüßen, Jeroen
Samantha Berger
Samantha Berger
2022-08-26
Helga Braken
Helga Braken
2022-08-23
Advertisement
Erwin Peeters
Erwin Peeters
2022-08-21
Brasserie bezocht, uitstekende service en lekker gegeten.
Philip Verschuere
Philip Verschuere
2022-08-20
Lekker, goede bediening maar weinig in je bord voor je te betalen rekeni g
Toon Voncken
Toon Voncken
2022-08-18