I Am Thai - Thaifood Takeaway

www.iamthai.no

I Am Thai - Thaifood Takeaway Reviews

Excellent rating
4.5
20 reviews Verified
I Am Thai - Thaifood Takeaway
%title%

%offer%

Reviews ( 20 ) 4.5

Eva-Christin Schrödter
Eva-Christin Schrödter
2024.01.14
Maten smakte ekstremt søt (pad thai og stekt ris med kylling). Halvparten av kyllingen i pad thai var faktisk tofu!
Atmosphere
Food
Service
Nathalie Phumipanya
Nathalie Phumipanya
2023.12.18
Atmosphere
Food
Service
Stein Halvorsen
2023.10.15 2023.10.15 | Norway
Wok tested Wok is realy good. Spice is 2.5 out of 5. Fantastisk good web site.
Fredrik Klevebro
Fredrik Klevebro
2023.10.04
God thaimat. Bra meny
Atmosphere
Food
Service
Erik Gammelsrød
Erik Gammelsrød
2023.09.29
En av de beste Thaimat opplevelsene på lenge. Denne take away’n anbefales!
Atmosphere
Food
Service
nelly de wit
nelly de wit
2023.09.22
Super nice and friendly lady and amazing good food!!
Atmosphere
Food
Service
Magnus Aspelin
Magnus Aspelin
2023.09.08
Brukbar thaimat, spennende med bubble tea, og stort pluss for smart skje!
Atmosphere
Food
Service
Hege Møller
Hege Møller
2023.08.14
Food
Henrik Wikstad
Henrik Wikstad
2023.07.20
#1 i Trysil, dette stedet kan jeg virkelig anbefale alle. De har store porsjoner og bruker gode rådvarer. Dette er noe av det beste jeg spist på lenge.
Atmosphere
Food
Service
Simon M
Simon M
2023.07.01
Knallgod curry.
Atmosphere
Food
Service
Martin Virdung
Martin Virdung
2023.02.28
Trevliga Bra portioner och välsmakande.
Kjell-åke Sundin
Kjell-åke Sundin
2023.02.27
Amalie Ørbak
Amalie Ørbak
2023.02.25
recommends
Har bestilt flere av rettene og alle er kjempegode! Med "Thai Style"/veldig sterk får man den perfekte matopplevelsen.😍 Rekechipsene er også den perfekte lørdagschipsen. 😁 For ikke å glemme Boba Tea! Har prøvd alle og kan anbefale de på det sterkeste. 😍
Natasja Alexzandra Winther
Natasja Alexzandra Winther
2023.02.21
recommends
Veldig god mat og superhyggelig betjening. Anbefales! Er også veldig fornøyd med at man endelig kan kjøpe boba tea i Trysil. Og alt sammen til veldig hyggelige priser.
c f
c f
2023.02.20
Sehr nette Bedienung, Bestellung online, alle Gerichte enthielten viel zu viel Zucker, süße Nudeln, süßer Reis,… leider nicht so schmackhaft.
Mikael Bülow
Mikael Bülow
2023.01.08
Great tasting Thai food at affordable prices. Quick preparation (less than 10 mins), good sized meal and a very nice welcoming. I also liked the non-spill packaging. Highly recommended!
Marianne Lutnæs
Marianne Lutnæs
2022.12.17
André Kamrud
André Kamrud
2022.09.27
Store porsjoner, billig, utrolig god mat og hyggelige folk 😋👍
Lucie Šafratová
Lucie Šafratová
2022.09.16
Verdens triveligste og dyktigste kokk! Fantastisk mat, fornuftige priser. Anbefales!
Wenche Grøtli Norderhaug
Wenche Grøtli Norderhaug
2022.09.07
recommends
God mat! Hyggelig betjening! ANBEFALES på det sterkeste!