HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC

www.hwclinic.be

HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC Reviews

Excellent rating
5.0
144 reviews Verified
HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC
%title%

%offer%

Reviews ( 144 ) 5.0

Zaneta Volmuthova
Zaneta Volmuthova
2024.05.23
Hé Clinic is een aanrader! Heel content met uitleg, en vooral dat fantastisch resultaat.happy me
Advertisement
Inge Van walleghem
Inge Van walleghem
2024.05.21
Na een mislukte microblading die fout geplaatst was. Terecht gekomen bij HW Clinic.Een supersnelle laser die het roodpigment volledig verwijderd heeft. Ook een hele mooie uitleg gekregen van de eigenares,en mij helemaal op mijn gemak gesteld .Is niet volledig pijnloos,maar zeker te doen en duurt echt niet lang .zie foto’s voor en na. Wat een gigantisch verschil. Zooo blij. Zou het direct terugdoen.Had dat al veel eerder moeten doen.Een aanrader
Mdeloof
Mdeloof
2024.05.06
Heb m’n tattoo’s hier laten laseren! Kreeg altijd te horen dat laseren pijnlijker is dan het zetten zelf, maar is niets van waar in mijn opinie! Hele goeie service en vlotte behandeling! Aanrader
Shauni Versigghel
Shauni Versigghel
2024.04.28
Ik ben geweest om mijn twee tattoo's te laten weg laseren. Alles werd heel duidelijk uitgelegd stap voor stap. Ze was zeer vriendelijk en bovendien was ze nog eens heel begripvol, geduldig en zachtaardig, Ik voelde me enorm op mijn gemak. Enorme goede service zowel voor, tijdens en nadien. Je kan steeds een berichtje sturen met vragen en daar heb je heel snel antwoord op ook in het weekend! Gewoon een top service + prijs kwaliteit!
Elodie Van der Wielen
Elodie Van der Wielen
2024.04.22
Je me suis rendue à la HW Clinic pour un soin Hydrafacial Gold. Je suis étonnée du résultat, mon compagnon a même pu constater les résultats et souhaite à présent prendre rendez vous aussi. Peau rebondie, hydratée, débarrassées de ses impuretés. La patronne est très gentille et très douce. elle met tout de suite à l’aise et donne toutes les informations de manière claire. Prochain rendez vous déjà pris. Merci.
Advertisement
Melissa Picavet
Melissa Picavet
2024.04.19
Na een slechte ervaring op een andere locatie ben ik bij deze clinic terecht gekomen. Slechts na 1 laserbehandeling was ie al heel wat vervaagd! Dit is het resultaat 24u na mijn 2de sessie. Geen bloedingen of langdurige pijnlijke blaasjes meer. Helemaal top!
Daisy Flaisie
Daisy Flaisie
2024.04.18
Een erg tevreden tiener bij HW Clinic Mijn zoon van 13 heeft erg veel last van mee-eters en acné. Vandaag behandelde Hw Clinic hem en reinigde zijn huid perfect. Eerst alles handmatig uitgeduwd en daarna de behandeling met hydrafacial. Na zoveel jaren huisproblemen ziet zijn huid er echt stralend uit! Erg vriendelijke dame met veel kennis van zaken, en erg gedreven. Wou absoluut haar werk perfect afmaken. We kochten ook de reinigingsprodukten en dagcreme. Zeker een aanrader.
Daisy Flaisie
2024.04.18 2024.04.18 | Belgium
Een erg tevreden tiener bij HW Clinic Mijn zoon van 13 heeft erg veel last van mee-eters en acné. Vandaag behandelde Hw Clinic hem en reinigde zijn huid perfect. Eerst alles handmatig uitgeduwd en daarna de behandeling met hydrafacial. Na zoveel jaren huisproblemen ziet zijn huid er echt stralend uit! Erg vriendelijke dame met veel kennis van zaken, en erg gedreven. Wou absoluut haar werk perfect afmaken. We kochten ook de reinigingsprodukten en dagcreme. Zeker een aanrader.
ann vandierendonck
ann vandierendonck
2024.04.10
Zeer hartelijke verwelkoming, degelijke uitleg, kwaliteitsverzorgingsprodukten, zeer professioneel, had direct het volle vertrouwen, ik voelde me zeer goed geholpen. Kom zeker nog terug…🥰
Advertisement
Sofie Van Den Bossche
Sofie Van Den Bossche
2024.04.09
Al een paar sessies gehad bij HW Clinic om mijn tattoo weg te halen. Heel tevreden van de professionele aanpak. Tip: de Detox Boost kuur van Insentials maakt het verschil! Net voor mijn voorlaatste sessie ben ik gestart met de kuur en is opmerkelijk hoeveel de tattoo vervaagd is ten opzichte van de vorige keren.
Lore Bossaert
Lore Bossaert
2024.04.08
Celine Vaneenooghe
Celine Vaneenooghe
2024.04.06
Een echte aanrader! Net eerste sessie tattoo verwijderen achter de rug. Zeer goede en uitgebreide uitleg. De behandeling is veel minder pijnlijk dan gedacht, en duurt slechts enkele minuten.
Anja Willems
Anja Willems
2024.03.28
Een hele lieve dame. Enorm professioneel en SUPER eerlijk over de behandeling . Voor- en nadelen werden uitgebreid besproken. Niks is haar teveel om alles heel duidelijk uit te leggen. Ze blijft even vriendelijk als je beslist de behandeling toch niet te doen. Aanrader 1 ste klasse 👍👍👍👍👍
Advertisement
Anja Willems
2024.03.28 2024.03.28 | Belgium
Consultatie behandeling Een hele lieve dame ! Enorm professioneel en SUPER eerlijk over de behandeling . De voor-en nadelen worden uitvoerig besproken. Niks is haar te veel om alles heel duidelijk uit te leggen. En even vriendelijk als je beslist om de behandeling niet te doen. Een aanrader 1 ste klas 👍👍👍👍👍👍
Emily Ottelé
Emily Ottelé
2024.03.27
Gisteren langs geweest voor een hydrafacial en ik ben er zeer tevreden van. Warm verwelkom en een toffe vlotte dame! Echt een aanrader ik kom zeker terug.
Reply from HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC 2024.03.28
Beste Emily, Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je HydraFacial behandeling! We zijn blij dat je warm werd verwelkomd en dat je de ervaring positief vond. Bedankt voor je aanbeveling! Tot ziens bij je volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Het team van HW Clinic
Lut Famil
Lut Famil
2024.03.14
Ik heb juist een hydrafacial gold laten doen bij HW clinic. Maryam is een super lieve dame die je alles goed uitlegt wat ze doet, stap voor stap. Mijn huid is terug zuiver en zacht. Ik zou niemand anders aanraden, het is een top adres, een echte aanrader 🥰🥰🥰
Reply from HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC 2024.03.28
Beste Lut, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met de HydraFacial Gold behandeling bij HW Clinic! Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Het team van HW Clinic
Natapun Kaewya
Natapun Kaewya
2024.03.13
Just the best in everthing she does! 😊 Amazing service and after treatment service. Absolutely the place to be in tattoo removal and skincare 🙏🏽✌🏽
Reply from HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC 2024.03.28
Dear Natapun, Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you're pleased with our service and the aftercare we provide. It's our goal to excel in everything we do, whether it's tattoo removal or skincare. Your recommendation means a lot to us! We look forward to seeing you again at your next appointment. Best regards, The team at HW Clinic
Advertisement
Louis Sollie
Louis Sollie
2024.03.11
GOEDE VOORBEREIDING ESSENTIEL VOOR HET VERWIJDEREN VAN TATTOO EERSTE SESSIES WAREN DE HEL OMWILLE VAN SLECHTE VOORBEREIDING. GOEDE VOORBEREIDING: VERDOVENDE ZALM ZORGVULDING AANBRENGEN 1 UUR OP VOORHAND 1 DAFALGAN NEMEN EVENTUEEL OORTJES IN EN MUZIEK VOLLENBAK TIJDENS SESSIE RESULTAAT: AMPER OF GEEN PIJN ÉN BETER RESULTAAT!!
Reply from HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC 2024.03.28
Beste Louis Bedankt voor de waardevolle tips! Een goede voorbereiding voor het verwijderen van een tattoo is essentieel. Het aanbrengen van verdovende zalf, het nemen van een pijnstiller zoals Dafalgan, en het luisteren naar muziek tijdens de sessie kunnen inderdaad helpen om de pijn te verminderen en een beter resultaat te behalen. Met vriendelijke groet, Team Hw Clinic
Silke Desender
Silke Desender
2024.03.08
Ik kan hier niet anders dan positief over zijn! Een hele vriendelijke ontvangst en alle info die je maar wensen kan. Ik dacht O jee, die laserbehandeling om mijn tattoo’s te laten weglaseren zal wel heel erg pijn doen.. maar ik vind dat dit echt goed meevalt en het duurt dan ook maar een paar seconden! Ik raad het iedereen aan die spijt heeft van een tattoo om deze bij HW clinic te laten weglaseren! Voor dat beetje pijn moet je het zeker niet laten! Top service . Merci!
Reply from HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC 2024.03.28
Beste Silke, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij HW Clinic met het laten weglaseren van je tattoo's! We zijn blij dat je de vriendelijke ontvangst en de gedetailleerde informatie hebt gewaardeerd. Het is fantastisch om te weten dat de laserbehandeling beter meeviel dan verwacht en dat je het aan anderen zou aanraden. Bedankt voor je aanbeveling en we zijn blij dat we je van dienst konden zijn! Met vriendelijke groet, Het team van HW Clinic
Elena Wiame
Elena Wiame
2024.03.07
Eerst en vooral heel vriendelijk en behulpzaam plus daarnaast de beste resultaten vergeleken met andere laser centrum’s en voor alle huidskleuren ( ik heb zelf native roots waardoor mijn bikini ietsje donkerder is).Na twee laser behandeling van de bikini ben ik al mijn haren bijna kwijt een hele goeie resultaat dat je niet overal hebt ik ging vroeger na gent en na 8 laser sessies had ik nog altijd ongewenste haartjes wat hier zeker het geval niet is en het is pijnloos je voelt amper iets… nog eens bedankt voor de gezellige gespreken en goeie behandeling ik raad je duizenden keren aan zonder twijfel xoxo
Reply from HW CLINIC I TATTOO VERWIJDEREN I LASERONTHARING I HYDRAFACIAL I PMU VERWIJDEREN I DERMACEUTIC 2024.03.28
Beste Elena, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze laserbehandelingen. Het doet ons goed te horen dat je al na twee sessies bijna al je ongewenste haartjes kwijt bent en dat de behandeling vrijwel pijnloos is. We zijn er trots op dat we de beste resultaten bieden, ongeacht huidskleur. Bedankt voor je aanbeveling en gezellige gesprekken. We kijken ernaar uit om je weer te zien! Met vriendelijke groet, Het team van HW Clinic