Huskk

Huskk Reviews

Excellent rating
4.8
60 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (60)
Fiona Van Reeth
Fiona Van Reeth
2023.01.27
Zoals altijd weer een zeer duidelijke opleiding! De LVL cursus zit goed in elkaar en je wordt goed klaargestoomd om meteen aan de slag te gaan! 😊
Davina-Lara Declerck
Davina-Lara Declerck
2022.11.20
De opleidingen zijn ontzettend professioneel en uitgebreid, je wordt er heel goed begeleid en ook lang na de opleiding word je nog ondersteund. Je voelt je direct welkom door de aangename, rustige sfeer. Ik kom er altijd blij en gemotiveerd buiten!
Elise broché
Elise broché
2022.11.09
Zoals de andere opleidingen van Huskk werd de Lvl opleiding in een zeer professionele omgeving gegeven. Zowel tijdens als naast de opleiding zijn de teachers heel erg behulpzaam en mag je altijd vragen stellen. Een zeer groot pluspunt is dat ook elke stap gecontroleerd word voordat je de volgende stap gaat uitvoeren op je model, dit geeft zeer veel vertrouwen naar je model toe. De opleidingen bij Huskk zijn zeker een grote aanrader!
Karel Gruyaert
Karel Gruyaert
2022.10.25
Amélie Dehairs
Amélie Dehairs
2022.08.16
Was een super leerrijke ervaring! Ik heb veel bijgeleerd over make-up en de voor- en nazorg die het beste is voor mijn specifiek huidtype 😊 Michiel, die mij geholpen heeft, was ook heel aangenaam en geduldig met al mijn vragen. Hij heeft ook duidelijk veel ervaring want het resultaat van de workshop was prachtig 🥰
Lisa Becker
Lisa Becker
2022.08.01
I booked the 1p workshop without a specific topic as I'm a total newbie to make-up. Nap did a fantastic job introducing me to the world of make-up and did a slight variation of the "natural day look" workshop for me, which was perfect. I enjoyed the workshop thoroughly and learned so much in such a short time. Nap is very experienced and skilled as a make-up artist and in teaching the topic, and after a few minutes it didn't even feel like I was talking to a stranger anymore. She also gave me lots of very personalized tips and answered all my questions very thoroughly. I felt very welcome at Huskk / MUD and will definitely come back for more!
Veerle Vermeulen
Veerle Vermeulen
2022.07.18
Silke Nelis
Silke Nelis
2022.07.04
Persoonlijke workshop; zeer goed uitgelegd en op maat! Producten zijn niet goedkoop, maar wel kwalitatief. Fijne ervaring.
Evelyne Schietse
Evelyne Schietse
2022.07.01
Nikki Vermeulen
Nikki Vermeulen
2022.06.15
Huskk is uitermate fantastisch. Ik volgde de student workshop Session #2: Editorial Hairstyling en dit werd gegeven door een échte pro in het vak en niet door een standaard docent. Ik raad Huskk absoluut aan voor mensen die veel willen bijleren over make-up en hairstyling op een professioneel niveau.
Noëmi Peeters
Noëmi Peeters
2022.06.15
Workshop SESSION 2 hairstyling gedaan met internationale stylist Ellen Romeijn, Telkens tot in de puntjes verzorgde opleiding. Gemakkelijk parkeren, drank en eten voorzien. Goede en vooral praktische uitleg waar je veel aan hebt ookal als je al in de business zit. Je kan altijd blijven bijleren. Ook nu handige tips en tricks geleerd. In een aangename sfeer. Niet te veel leerlingen in 1 klas. Elke euro waard!
Aline Samain
Aline Samain
2022.06.11
De Evening-workshop bij Nap gevolgd, het was super! We werden heel goed verwelkomd en onmiddellijk op ons gemak gesteld. Nap gaf een heel persoonlijke én professionele begeleiding steeds met de glimlach. Fantastisch dat je je inschrijvingsgeld terugkrijgt in producten (die prijzig zijn, maar van topluxekwaliteit (en vegan)). Sowieso wil ik nog producten van MUD aankopen en zeker nog een workshop volgen! Nieuwe locatie altijd welkom in Kortrijk!!!!
Laura Knockaert
Laura Knockaert
2022.06.06
Super leuke workshop gehad, heel hands-on en afgestemd op je persoonlijk gezicht! Top producten.
kris philippaerts
kris philippaerts
2022.06.03
LynnGyselinckx
LynnGyselinckx
2022.05.26
Weer een super leerrijke en fijne studentenworkshop achter de rug! De groep studenten is niet te groot waardoor je veel en gerichte feedback krijgt van de docent. De eerste kennismaking met Special FX was fantastisch en smaakt zeker naar meer! Ik blijf graag opleidingen volgen bij Huskk!!
Marjolijn Goossens
Marjolijn Goossens
2022.05.24
Ik volgde recent een Special Effects dagopleiding bij MUD. Het was super interessant. Top om les te krijgen van iemand die dagelijks op filmsets staat, zo krijg je een goed beeld van wat het juist inhoud + handige tips. Zoals bij elke opleiding bij MUD (Huskk) worden de opleidingen goed verzorgd en alles is voorzien. Een absolute aanrader!
Yasmine Top-Deryckere
Yasmine Top-Deryckere
2022.05.24
Afgelopen woensdag volgde ik de student workshop special FX met Barbara Broucke. De workshop diende als perfecte introductie en smaakt naar meer! Barbara was een warme docente die haar tempo aanpaste aan de groep en met haar ervaringen duidelijk erg veel kennis over het onderwerp heeft. Op het einde van de workshop kon ik meteen aan de slag met de nieuwe technieken die ons werden aangeleerd. De ontvangst bij Huskk was ook erg goed. De locatie en het gebouw hebben een goede locatie, zijn uitnodigend en professioneel. Ik kijk uit naar de volgende workshop/ opleiding.
Francesca Van der Meer
Francesca Van der Meer
2022.05.23
Super fijne workshop! Ik heb ondertussen de avond look, smokey eyes en moeder dochter workshop al gedaan. Deze waren toevallig elke keer door een andere persoon gegeven, maar ze waren allemaal even hartelijk, vriendelijk en verwelkomend. Er wordt geluisterd naar je persoonlijke voorkeuren en wensen. Zonder je er een naar gevoel bij te geven als je niet veel weet over make-up of bepaalde dingen niet ziet zitten. Een aanrader voor iedereen! Advies wordt dus aangepast naar de persoon en op het einde krijg je alle producten nog even op een rijtje als je er iets van wilt aanschaffen. De prijs van de producten is wat hoog, maar je hebt er wel kwaliteit voor!
Wen S
Wen S
2022.05.23
amber ghequiere
amber ghequiere
2022.05.17