Huisdiervoordeelshop Eindhoven

Huisdiervoordeelshop Eindhoven Reviews

Good rating
4.2
915 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (914)
Jeroen Harleman
Jeroen Harleman
2024.04.06
Rafał rafał993993
Rafał rafał993993
2024.02.16
Fred Altena
Fred Altena
2024.02.15
Robin Van Veldhuysen
Robin Van Veldhuysen
2024.02.13
Vriendelijk personeel en goede prijzen.
Reply from Huisdiervoordeelshop Eindhoven 2024.02.13
Beste Robin, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Huisdiervoordeelshop
Rosanja Lijnsvelt
Rosanja Lijnsvelt
2024.02.09
Brechtje Simissen
Brechtje Simissen
2024.02.01
J Dutch
J Dutch
2024.01.30
Henk van Haaren
Henk van Haaren
2024.01.14
Weinig aanbod
Reply from Huisdiervoordeelshop Eindhoven 2024.01.16
Beste Henk, Bedankt voor uw review. De winkel in Nijmegen is helaas niet één van onze grootste winkels en dus is het assortiment iets beperkter. Mocht er een product zijn die u graag bij ons zou willen aanschaffen kunnen wij altijd kijken of wij deze voor u zouden kunnen bestellen. Dit zou u kunnen mailen naar info@huisdiervoordeelshop.nl. Met vriendelijke groet, Team Huisdiervoordeelshop
Dick Hartman
Dick Hartman
2024.01.09
Altijd haal ik daar het voer voor onze beesten en bijbehorende spullen, altijd goed, goedkoop en een goede service. 👍
José de Meijer
José de Meijer
2024.01.07
Isabel Leus
Isabel Leus
2024.01.03
Ruim aanbod, dankzij de goede hulp hebben wij kattenvoer kunnen vinden die onze former-asiel kat niet kon schrokken door een groter formaat brokken en sensitive samenstelling. Hierdoor houdt hij zijn eten goed binnen en geeft het hem meer energie dan voorheen! Alleen maar lief en vriendelijk personeel, ik kom hier graag!
Paula Coenders
Paula Coenders
2023.12.28
Fijne winkel, goed bereikbaar.
Reply from Huisdiervoordeelshop Eindhoven 2023.12.29
Beste Paula, bedankt voor deze mooie review! We hopen u snel weer te zien in onze vestiging in Nijmegen! Met vriendelijke groet, Team Huisdiervoordeelshop
Ron Rosenkrantz
Ron Rosenkrantz
2023.12.24
Goede hulp bij het uitzoeken. Zeer vriendelijk. Leuke aanbiedingen
Reply from Huisdiervoordeelshop Eindhoven 2021.10.01
Bedankt voor uw review!
Stacey Berenbroek
Stacey Berenbroek
2023.12.18
roger muller
roger muller
2023.12.16
Ben Verkooijen
Ben Verkooijen
2023.12.10
Marco Veening
Marco Veening
2023.12.07
Tessa van der Spek
Tessa van der Spek
2023.12.07
Fijne winkel!
Paul
Paul
2023.11.28
Absoluut de goedkoopste in Dukenburg en waarschijnlijk in Nijmegen.
Esther Snippe
Esther Snippe
2023.11.22