Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon

Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon Reviews

Excellent rating
4.9
73 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (73)
Elske Zwart
Elske Zwart
2024.04.19
Drie jaar geleden eerder uit een cursus gestapt omdat ik niets leerde. Tempo werd aangepast aan de cursust die nooit oefende behalve tijdens de training. Als klap op de vuurpijl net een mailing ontvangen met 191 zichtbare emailadressen...zucht...let ook niet erg op privacy
Advertisement
Birgiet Withag
Birgiet Withag
2024.04.16
Hulp ingeschakeld bij onenigheid met 2 katten in huis.Ideeën zijn goed, lief hoe er met dieren wordt omgegaan maar de interesse en feedback vragen, hoe het gaat met de therapie en medicatie, is minimaal. Jammer! Dacht erover na om n extra sessie te boeken maar wegens bovengenoemde rede niet gedaan. Methode heeft uiteindelijk ook niet geholpen.
Dagmar Keulers
Dagmar Keulers
2024.02.22
Wij zijn bij Merel geweest voor een intake gesprek. Dat verliep heel prettig en ongedwongen, de honden voelden zich al snel thuis. Binnenkort volgen de wasbeurten.
Claudia E
Claudia E
2023.12.11
Gebruik gemaakt van het honden veld dat je af kan huren. De honden vonden het erg fijn en heel belangrijk het veld is ontsnap proof voor kleine honden.
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.12.18
Hey Claudia, wat fijn om te horen dat ons losloopveld naar wens was! En wat een leuke foto's! Goed bezig geweest met onze Agility onderdelen zo te zien:)
Francis Gielkens
Francis Gielkens
2023.11.06
Afgelopen zondag voor het eerst naar het uitloopveld geweest. Echt een aanrader. Wij komen zeker nog een keer terug
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.11.09
Hey Francis, wat fijn om te horen dat het uitloopveld is bevallen, jullie zijn altijd welkom!
Advertisement
mose heugen
mose heugen
2023.10.04
Dankzij het engelengeduld en super-inzicht in het gedrag van een hond heeft Merel onze Mose zover gekregen dat hij in bad gaat. Als ze daarna klaar is met trimmen dan ziet onze casanova er weer uit om door een ringetje te halen. Wij zijn hartstikke tevreden. Merel krijgt van ons een dikke 10
Peace Love Eleonora
Peace Love Eleonora
2023.06.13
Mijn hondje vertoonde sinds haar pubertijd steeds feller en onrustiger gedrag, uitvallen naar andere honden, trekken aan de riem, achter trein/joggers/fietsers aan willen. Ik ging op zoek naar hondentraining, maar veel scholen hiervoor hadden vereisten dat je eerst het puppy traject bij hun moest doorlopen voordat je de puber cursus kon volgen of er was geen plek. Lynn had haar puppy cursus al ergens anders gedaan dus dat was niet nodig. Ik liet het daarom weer even los, maar het gedrag werd alleen meer en meer, dit gaf veel stress en onzekerheid voor ons beiden. Toen ik opnieuw ging zoeken vond ik Huisdierenverhalen, ik nam contact op en kon één op één met Merel aan de slag. Merel ziet vooral mogelijkheden, onderliggende oorzaken en is heel enthousiast, open, eerlijk en zonder oordeel, dit stelde me vanaf het begin gerust. We gingen samen aan de slag en mijn hondje pikte dingen binnen no time op, dit gaf ons beiden meer rust en vertrouwen, want nu had ik de tools die ik nodig had om mijn hondje beter te begeleiden en het wandelen en spelen weer luchtig en interessant te maken. Het waren maar een paar persoonlijke lessen, maar zo enorm waardevol en met direct resultaat. Ook de lesstof die Merel je meegeeft is enorm waardevol. Ik was heel blij om te horen dat Merel voorstelde om met mijn hondje verder te gaan in de groepslessen, want ik wou graag nog verder met training maar had niet gedacht dat ze al in een groep kon. Maar de groepen hierin worden afgesteld op elkaar en er word heel goed op ingespeeld. We zijn nu vooral enthousiast om naar buiten te gaan, te trainen en nog meer dingen te leren en te verbinden met elkaar. Hondje heeft veel meer rust en blijdschap nu.
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.06.15
Ik ben zo trots op jullie! Je hebt enorme stappen gemaakt en samen met Lynn heb je het echt fantastisch gedaan. Dankjewel voor de mooie review en we zien ons binnenkort weer in de groepslessen :)
Amy Watson
Amy Watson
2023.06.08
If you want to be the best pet owner you can be, come here! Our vet recommended Merel and she did not disappoint. After our dog was attacked by another, he became incredibly stressed and anxious when outside. It was almost impossible even to walk around the block. I am so happy to say that after individual lessons, homework and a better understanding of how/why/where things can go wrong, we have just finished our final GROUP session - yes GROUP, meaning our dog, and 3 others, all in the same space - and he couldn't care less. We are just sorry we didn't know about her earlier!!
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.06.15
Thank you so much for your wonderfull review and I am so happy to be able to help you! You did an amazing job and gave it all you had :) Hope to see you again soon in our special group class.
Tess Grit
Tess Grit
2023.05.07
Cursus gevolgd over gedrag bij honden in een trimsalon. Merel heeft het op een hele leuke en zeer leerzame manier aangepakt en overgergebracht. Veel tips en er was ruimte om in de groep of persoonlijk dingen aan te kaarten en tips te krijgen. Heel fijn!
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.06.15
Dankjewel Tess! Met de Trimworkshop voor Hondengedrag in de trimsalon hoop ik nog veel meer trimmers zoals jijzelf te kunnen verder helpen. Heel veel succes met het toepassen van alle informatie en adviezen :)
Advertisement
Susan Steinbusch-Coort
Susan Steinbusch-Coort
2023.05.04
Onze enthousiaste labrador wilde tijdens het wandelen met elke hond spelen. Door het deskundige advies van Merel kunnen we daar nu beter mee omgaan. Ze keek goed naar onze hond en wist precies aan te geven waar we op moesten letten en hoe we het gedrag konden veranderen.
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.06.15
Ik zie jullie regelmatig voorbij lopen en dan kijk ik toch altijd stiekem even mee ;) Elke keer zie ik weer ontzettend veel contact tussen jullie samen. Zelfs de buren hadden me laatst nog complimenten gegeven voor Dex omdat ook zij zagen dat hij mooi in zijn gedrag gegroeid is! Dankjewel voor de mooie review!
Sandra Ruitenbeek
Sandra Ruitenbeek
2023.02.22
Ben bij Merel gekomen met mijn hond Puk. Puk toont onzeker gedrag naar onbekenden en kan hier soms moeilijk mee om gaan. Merel heeft Puk binnen 10 behandelingen vertrouwen gegeven waardoor hij nu altijd kwispelend naar binnen loopt en haar enthousiast begroet. Hij heeft in een korte periode een enorme voortuitgang geboekt door Merel haar geduld, rust, liefde voor dieren en enthousiasme waarmee ze haar werk uitvoert. Trimmen en wassen is geen ding geworden waar zowel ik als baasje, als Puk zelf tegenop hoeven te kijken. Nu gaat het ontspannen en relax. Super fijn! Merel super bedankt voor je ondersteuning en hulp! Ik kom zeker heel graag terug in de toekomst.
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.02.22
Dankjewel voor jouw mooie review en ik ben ontzettend trots op jullie! Puk heeft het onwijs goed gedaan en over 12 weken zie ik hem, net zoals vandaag, weer rennend naar binnen komen :)
bea bij
bea bij
2023.01.17
Heel fijne trimster. Heeft alle tijd en aandacht voor mijn hond en ik. Eindelijk iemand die geinteresseerd is in mijn hond en niet zo snel mogelijk zo veel mogelijk honden erdoorheen jassen.
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2023.02.27
Dankjewel voor de mooie review! Persoonlijke zorg, dat is waar we het allemaal voor doen :)
Tamara Lamerichs
Tamara Lamerichs
2022.11.30
recommends
Rocky is 1x bij Merel geweest en dat was een succes ! Helaas hebben we maandag afscheid moeten nemen van onze trouwe vriend en vandaag vonden we dit kaartje in de brievenbus ! Zo ontzettend lief…. Merel bedankt 😘
Advertisement
Janine Heugen
Janine Heugen
2022.07.06
recommends
Mose is vandaag voor de 1e keer door Merel getrimd. Hij vond trimbezoekjes altijd spannend en droeg dan ook een muilkorf. Sinds we bij Merel zijn hebben we een cursus “angst in de trimsalon” gedaan en dat heeft vanmorgen geresulteerd in het trimmen ZONDER muilkorf. Wij zijn super-tevreden. Zij geeft bruikbare adviezen en weet waar ze over praat.
Arthur Even
Arthur Even
2021.10.12
Positive
Professionalism
Quality
Merel heeft ons goed begeleid en fijne tips gegevens om onze teckel bij de les te houden en voor zijn gedrag naar andere honden. We hebben helaas niet alles kunnen oplossen maar sommige dingen moet je van je hond dan maar accepteren. Het gaat nu sowieso stukken beter dan voorheen!
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2021.10.14
Dankjewel voor jouw mooie review! Sommige punten kunnen inderdaad niet altijd kunnen worden opgelost, maar wel worden verbeterd. Ik ben blij daarmee geholpen te kunnen hebben en dat er begrip voor elkaar is ontstaan. Mocht er ooit nog een vraag zijn dan weten jullie mij te vinden. Groetjes Merel
Nicole Janssen-Huls
Nicole Janssen-Huls
2021.08.23
recommends
Onze Italiaanse waterhond vorige week voor de 1 ste keer naar Merel gebracht voor een trimbeurt. Wat kwam hij er mooi geknipt, gewassen en verzorgd vandaan. Freek werd bij aankomst al enthousiast begroet, hij voelde zich meteen thuis dus volledig geen probleem toen ik na een kort gesprekje alweer wegging en hem achterliet. Hij vond Merel volgens mij geweldig. En wanneer je zelf niet in de buurt woont: tijdens het wachten is er genoeg wandelmogelijkheid in de buurt of rustig boekje lezen in de gezellige kas tussen de kaktusplantjes op t terrein. Kortom: ik ben helemaal tevreden en Freek, geloof ik, ook
Manon Goertz
Manon Goertz
2021.06.14
Positive
Professionalism
Quality
Reliability
Responsiveness
Merel is de rust zelve, legt alles goed uit en geeft zowel de hond als het baasje ruimte om te leren 😉
Advertisement
Joke Smeets
Joke Smeets
2021.05.16
Positive
Professionalism
Quality
Reliability
Leuk en leerzaam! Donna en ik gaan door!
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2021.05.17
Hartstikke leuk om te horen Joke! Tot volgende week met de altijd enthousiaste Donna :)
Kim Wijnants
Kim Wijnants
2021.05.13
Positive
Professionalism
Quality
Reliability
Responsiveness
In het begin moest onze hond even wennen aan het wassen en föhnen. Maar dankzij de kennis, kunde, materialen en de rust die Merel uitstraalt is onze knapperd nog een tikkie knapper (en schoon na een paar dagen zand en zee) geworden :)
Reply from Huisdierverhalen - Gedragstherapie & Trimsalon 2021.05.17
Dankjewel voor jouw mooie review! Ondanks dat ze het in het begin spannend vond heeft ze het heel goed gedaan. Altijd fijn als het baasje bij de trimbehandeling blijft want dan ontspannen ze toch veel sneller!
daisy meenhorst
daisy meenhorst
2021.05.07
Positive
Professionalism
Quality
Reliability
Responsiveness
Value
Goede begeleiding en advies!!