De Huid en Laserspecialist

De Huid en Laserspecialist Reviews

Excellent rating
5.0
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Alicia Jacobsz
Alicia Jacobsz
2024.01.15
Ik word goed geholpen, ze denkt goed mee. Ik heb 2 laserontharing sessies gehad en ik merk nu al onwijs veel verschil. Ik zie al heel veel plekken waar geen haar meer terug groeit! Super fijn vooruitzicht :)
Advertisement
Dita van der Linden
Dita van der Linden
2024.01.14
Benen laten laseren, zeer tevreden over de behandeling.
Karin Gerrits
Karin Gerrits
2024.01.10
Aanrader! Laura is aardig, werkt netjes, is zorgvuldig en professioneel.
Romy de Jonge
Romy de Jonge
2023.12.14
Direct resultaat zichtbaar na de eerste behandeling, erg tevreden!
Maida Sabotic
Maida Sabotic
2023.11.24
Full body behandeling gehad, heel tevreden met de manier waarop Laura te werk gaat. Zeer deskundig en super vriendelijk. Wordt zeker aangeraden!! 😊
Advertisement
Paulien Jansen
Paulien Jansen
2023.11.13
Onlangs mijn eerste laser behandeling gehad. Zelfs na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat zichtbaar. Ik ben erg tevreden over de behandeling en de kundigheid hoe Laura te werk gaat.
Eonelle Jeon
Eonelle Jeon
2023.11.02
Fijne ervaring, resultaat na 2 weken zichtbaar :)
Daphne Van Den Hoff
Daphne Van Den Hoff
2023.10.02
Twee weken geleden mijn eerste behandeling gehad. Super tevreden. Ik ben vriendelijk ontvangen en nu al resultaat te zien.
Lisa Van Cuijk
Lisa Van Cuijk
2023.09.08
Ik heb een full body behandeling laten doen en ik zag na mijn eerste laser behandeling al een duidelijk verschil. Laura is erg vriendelijk, ze neemt de tijd en legt alles goed uit. Ik ben erg tevreden. Ook de locatie is goed bereikbaar. Ik zal deze salon zeker aanbevelen aan vrienden en familie.
Advertisement
Elvis Canovic
Elvis Canovic
2023.08.28
Dank voor de goede service, zie je graag bij de volgende behandeling
Elise van Asten
Elise van Asten
2023.07.28
Afgelopen week m'n benen en oksels laten laseren. Ben echt heel vriendelijk en professioneel geholpen. Fijn dat er tijd voor je wordt genomen. Leuke salon ook!