Houth Personal Training & Fysiotherapie

Houth Personal Training & Fysiotherapie Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Ruben den Hartog
Ruben den Hartog
2024.03.21
Advertisement
maurikisanoniem
maurikisanoniem
2024.03.07
Kent het lichaam van top tot teen;) en weet wat hij doet. De behandeling(en) hebben bij mij altijd snel effect.
S Vriesje
S Vriesje
2024.02.18
Op deze plek kan je zéér professionele ondersteuning krijgen tijdens het sporten en staan ze altijd voor je klaar! Personal training in kleine groepen of individueel waardoor je echt het maximale uit jezelf leert te halen, dat is wat Melvin en Quinty mij hebben geleerd! Doelen bepalen en deze doelen vervolgens halen is wat je hier doet! 💪
Ruben Van Trigt
Ruben Van Trigt
2024.02.15
Super geholpen, volgens een duidelijk behandelplan!
camiel berends
camiel berends
2024.01.13
Een erg fijne ervaring, denkt heel goed mee met de doelen van zijn klanten.
Advertisement
Jo-Ann van Velsen
Jo-Ann van Velsen
2023.11.07
Positive
Communication
Professionalism
Na mijn keizersnede bleef ik last houden van rugklachten doordat ik mijn buikpieren ben blijven ontzien. Op advies van een osteopaat ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer die mij onder begeleiding weer kon leren mijn buikspieren te gebruiken. Melvin is al jaren fysiotherapeut, personal trainer en osteopaat. Daarnaast blijft Melvin investeren in zijn kennis door het volgen van cursussen en in materialen in zijn gym. Dat gaf bij mij de doorslag om voor Melvin te kiezen, misschien iets duurder dan de gemiddelde personal trainer maar zijn kennis en manier van trainen is dat zeker waard! Ik heb totaal geen zin om te sporten en toch lukte het Melvin om mij twee keer per week ook thuis te laten trainen en te motiveren om door te gaan. Inmiddels zijn alle klachten verdwenen en kan ik alles weer. Ik raad iedereen aan om bij Melvin te gaan trainen!
Dennis M
Dennis M
2023.09.17
Paar maanden geleden hier gestart met personal training. Heel fijn een privé gym met jou en je trainer die heel professioneel is en goed kijkt en luisterd naar wat jij kan en wilt. In die paar maanden heel goed begeleid met voeding en sport en echt veel progressie gemaakt. Zeker aan te raden!
Rick Hofs
Rick Hofs
2023.07.19
Jarred Bouman
Jarred Bouman
2023.06.03
Advertisement
Cora van Beest
Cora van Beest
2023.05.15
Ik ben in de loop der jaren bij verschillende fysiotherapeuten geweest voor mijn nek rug en schouder klachten. Maar het resultaat was altijd beperkt. Toen ben ik door ziekte van mijn fysiotherapeut bij Melvin gekomen. Na het gesprek vertelde hij dat hij Dry Needling ging toepassen ik heb er weleens van gehoord. Ik was eerst nog afwachtend. Maar na 3 behandelingen was ik bijna pijn vrij. Nu ben ik zover dat ik ongeveer 1x in de 3 maanden naar Melvin toe gaat. Ik ben erg blij met Melvin dat hij mij na alle jaren pijn nu bijna pijn vrij bent. Melvin super bedankt.
Maarten
Maarten
2023.05.12
Melvin heeft mij heel goed geholpen met mijn klachten in mijn nek en schouders! Na twee behandelingen waren de klachten verholpen. Naast de behandelingen gaf Melvin ook hele bruikbare tips over hoe ik een betere houding kan aannemen en welke oefeningen ik in de sportschool kan oppakken om de spieren in mijn nek en schouders sterker te maken. Bedankt voor de persoonlijke aandacht en fijne behandeling, Melvin!
Lia Vanhattem
Lia Vanhattem
2023.03.06
Ervaring heel goed Melvin wist precies wat de oorzaak was door echo ziekenhuis op aanraden van Melvin via huisarts en een heel fijn iemand zeker aan te bevelen
Peter van Dijk
Peter van Dijk
2022.12.29
December 2021 voor een intake gesprek geweest bij Melvin, doelen en training bepaald en begonnen met mijn traject. Op 27-12-2022 de laatste training. Ik heb een jaar lang mogen trainen bij Melvin, zo voelt het voor mij. Melvin heeft mij in een jaar zowel fysiek als mentaal op een hoger niveau getild. Melvin is een gedreven, humorvolle, professionele, kundige trainer/behandelaar en een geweldig mens. 2023 staat voor de deur en Melvin heeft mij 35 kg lichter, fysiek - en mentaal sterker bij de deur afgezet. Waarvoor super bedankt !
Advertisement
Wilma van Lunssen
Wilma van Lunssen
2022.12.28
Na jaren gesukkeld te hebben met pijn in mijn heup en de angst dat ik op mijn vijftigste bijna klaar was met mijn werkzame leven, kwam ik uiteindelijk bij Melvin terecht. Met zijn kundige aanpak, gerichte trainings schema's, enthousiasme en ook zeker positieve peptalks heeft hij me er weer bovenop geholpen en kan ik eindelijk weer pijnvrij werken en nog energie over hebben aan het einde van de dag. Melvin, je bent helemaal TOP!
Martijn S.
Martijn S.
2022.11.16
Vorig jaar mijn achillespees gescheurd en daarna gerevalideerd bij Melvin. Dat is mij echt super goed bevallen en na een lang maar fijn verlopen traject kan ik weer volledig klachten vrij sporten! Ik voel mij, mede dankzij de kennis en (sport)ervaring, en kennis over voeding van Melvin en tijdens het traject verder kijken dan enkel mijn achillespeesblessure, zelfs fitter dan voorheen! Melvin weet echt van aanpakken en doelen stellen en zorgde elke week weer voor een mooie fysieke uitdaging! Zijn praktijk ziet er ook nog eens perfect uit! Ik kan Melvin daarom dus aan iedereen, zowel voor revalidatie als personal training, aanbevelen.
roos hartman
roos hartman
2022.05.28
Ik heb Melvin ervaren als een goede behandelaar, met persoonlijke aandacht en een doelgerichte behandeling.
Marijke van Liempt
Marijke van Liempt
2022.04.25
Melvin combineert zijn kennis over training, voeding, leefstijl en psychologie met zijn enorme drive en werkplezier. Deze combi maakt hem een excellente fysiotherapeut en personal trainer! Als je eenmaal bij hem getraind hebt, wil je niet anders meer.
Advertisement
Henk Jan Steller
Henk Jan Steller
2021.12.08
Positive
Professionalism
Een beetje trainen kan natuurlijk iedereen. Maar goed trainen is toch wel een kunst en daarmee ben je bij Melvin aan het juiste adres. Veel aandacht voor de juiste houding en het meepakken van alle spieren. Ik dacht de meeste spieren wel te trainen, maar ben er nu door PT achter gekomen dat ik er nogal wat heb gemist. Kortom, voor mij een zeer waardevolle aanvulling met belangrijke leermomenten!
Carline Blijderveen
Carline Blijderveen
2021.11.26
Afgelopen augustus heb ik bij Melvin personal training gevolgd. Het doel van deze training was om het sporten na de Corona tijd weer op te pakken. Tijdens de trainingen heb ik de motivatie om te gaan sporten weer terug gevonden. Daarnaast ben ik super geholpen qua voeding, houding en andere vragen over het sporten. Top!
Bianca Tofohr
Bianca Tofohr
2021.05.29
Positive
Professionalism
Sinds ik sport bij Melvin zijn er heel wat lichamelijke kwalen minder geworden. Ik ben sterker heb meer balans en hierdoor gaan er veel normale dagelijkse dingen veel makkelijker