Gastrobar Houdt van Eten

www.houdtvaneten.nl

Gastrobar Houdt van Eten Recensies

Goede beoordeling
4.3
1421 recensies Geverifieerd
Gastrobar Houdt van Eten
%title%

%offer%

Recensies ( 847 ) 4.3

Jonice Van Oss
Jonice Van Oss
2024.05.24
Wij zijn hier 1 jaar geleden ook geweest, onze ervaring toen was beter. Het nieuwe concept van shared dining was niet zo goed als het oude concept fine dining. Het eten was wat luxer net zoals de service. Het eten is momenteel nog zekers lekker, maar we missen het oude concept en zullen dus ook niet terug komen zo snel. Helaas!
Atmosphere
Food
Service
Jan Gerd Moeller
Jan Gerd Moeller
2024.05.20
Natali M.
Natali M.
2024.05.19
6.5 Geverifieerd
A P
A P
2024.05.12
We have been the first guests in the restaurant and ordered a 2 course menu. The first course (4 small dishes) came in a timely manner but the second course arrived scour an hour after the first was finished. It turned out that the kitchen was not informed to cook the second course so it took just too much time in the end… we were visiting with a toddler and time is precious for us especially in the evening because children cannot be patient in a restaurant for 3 hours . So a big minus to the service. Otherwise the food tasted very good! The menu is a surprise from the chef, but our wishes were met as well.
Atmosphere
Food
Service
Iet Reitsma
Iet Reitsma
2024.05.11
Een zeer plezierig en geslaagd etentje gehad. Eten was verrassend, mooi en zeer smakelijk. Bedienig prima en liefdevol.
Atmosphere
Food
Service
Lisette Spithoven
Lisette Spithoven
2024.05.08
Op 4 mei -na 2 minuten stilte- met 5 zussen heerlijk getafeld! Mooie zaak, fijne sfeer en aardig personeel. Gekozen voor het verrassingsmenu en dat was verrassend goed! Kortom, als we nog eens in Groningen verblijven komen we graag terug bij HVE!👍
Atmosphere
Food
Service
Maarten B.
Maarten B.
2024.04.20
9.0 Geverifieerd
George K.
George K.
2024.04.12
10 Geverifieerd
The surprise menu was really good. My congratulations to the chef
petri deVries
petri deVries
2024.04.11
Heeeeerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar, geweldige bediening , vooral de jongste van 17, geweldige meid x
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Petri, we zijn blij te horen dat u een heerlijke ervaring bij ons heeft gehad! We zullen zeker uw complimenten overbrengen aan ons jongste teamlid. Tot de volgende keer! Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Artur
Artur
2024.04.07
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Artur, Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Ron v.
Ron v.
2024.04.06
8.0 Geverifieerd
T.J. B.
T.J. B.
2024.04.01
9.0 Geverifieerd
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste T.J., Bedankt voor uw bezoek en de tijd die u nam om ons te beoordelen. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Liselot van Veen
Liselot van Veen
2024.03.31
Super lekker eten en fantastische bediening.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Liselot, bedankt voor je fantastische beoordeling. We zijn blij om te horen dat je van ons eten en bediening hebt genoten. Hopelijk tot snel weer! Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Christiane D.
Christiane D.
2024.03.31
5.0 Geverifieerd
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Christiane D., bedankt voor uw review! We zijn blij dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Alexander M.
Alexander M.
2024.03.31
5.0 Geverifieerd
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Alexander M., Dank voor uw sterrenbeoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Marie-Anna Postma
Marie-Anna Postma
2024.03.30
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Marie-Anna, Dank je wel voor je hoge waardering. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Danél
Danél
2024.03.29
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Danél, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent. We zien u graag terug in onze Gastrobar en wat een super toffe foto's Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen.
Anton V.
Anton V.
2024.03.28
9.5 Geverifieerd
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Anton V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Valentina Q.
Valentina Q.
2024.03.28
7.5 Geverifieerd
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Valentina, We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te geven. We zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten. We zien ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen
Berber Z.
Berber Z.
2024.03.25
8.0 Geverifieerd
Antwoord van Gastrobar Houdt van Eten 2024.04.17
Beste Berber Z., Dank voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat u een prettige ervaring met ons heeft gehad. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Hartelijk dank, Met gastvrije groet, Gastrobar Houdt van Eten Groningen