Hoeve Essesteijn

www.hoeve-essesteijn.nl

Hoeve Essesteijn Reviews

Excellent rating
4.5
130 reviews Verified
Hoeve Essesteijn
%title%

%offer%

Reviews ( 130 ) 4.5

John van Ellinkhuizen
John van Ellinkhuizen
2024.05.22
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
michael planken
michael planken
2024.05.21
We hadden social deal geboekt Het eten was lekker,maar vond de portie's voor socialdeal aan de kleine kant. Mijn 'soepje' geserveerd in een klein theeglas, en mijn broodje bal was lauw,en door het wachten aardig afgekoeld. Verder waren de drankjes de druppel!! We hadden een icetea en sinas besteld, deze moesten we er nog bij afrekenen, en dat kostte ons... €9,60!!! We zijn niet zo kieskeurig,maar ik vind dit ronduit belachelijk!!! Ik ga dan liever all inn eten , voor 30,p.p waar drinken bij zit. Het was leuk voor een keer, maar we komen ĥier denk ik niet meer terug....
Atmosphere
Food
Service
Marion Schrevelius
Marion Schrevelius
2024.05.20
Heerlijke broodjes. In groene omgeving gelegen. Speelgelegenheid en kinderboerderij voor de kids. Erg leuk!
Atmosphere
Food
Service
Willem van Leeuwen
Willem van Leeuwen
2024.05.20
Top locatie om te lunchen of borrelen met kleine kinderen. Met mooi weer lekker buiten met goede speeltuin en verschillende dieren in het veld. Op de mindere dagen binnen in de speelhoek. Altijd zeer vriendelijke bediening, ingesteld op (kleine) kinderen en een gevarieerde kaart.
Atmosphere
Food
Service
Fanny Smit
Fanny Smit
2024.05.08
Met een prachtige dag een heerlijke lunch genoten hier. Vriendelijke mensen!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Marian De Ruiter
Marian De Ruiter
2024.05.07
Wat een geweldige locatie, zowel binnen als buiten. Met familie en vrienden een verjaardag gevierd en met de eigenaar Jordy van te voren alles doorgesproken. Hij heeft alle beloftes ruimschoots waargemaakt. Uitstekende bediening door lief en vrolijk personeel. Ook de barbecue van Zwart Vuur was fantastisch. Iedereen was laaiend enthousiast en men heeft volop genoten. We komen zeker terug. Jordy, nogmaals bedankt. Marian en Siep de Ruiter.
Atmosphere
Food
Service
Nikola Cobaj
Nikola Cobaj
2024.05.06
Atmosphere
Food
Service
Ugur Uyuk
Ugur Uyuk
2024.05.05
Atmosphere
Food
Service
Mirjam V.d.akker
Mirjam V.d.akker
2024.04.23
We hebben een super leuke feestavond gehad met de band 3Xtra. Alles werd tiptop geregeld door Jordy en zijn team in de gezellige zaal van de Hoeve.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Bouchra Azzaoui
Bouchra Azzaoui
2024.04.18
Hoeve Essesteijn heeft een prachtige locatie. Wij konden daar met circa 45 terecht voor een lunch en gebakje. Contact verliep goed. Prachtig aangekleed, goeie broodjes en fijne service. Dank!
Atmosphere
Food
Service
Ans Smit
Ans Smit
2024.04.16
Ons gezelschap bestond uit 40 personen, van drie generaties. Het Italiaans lunchbuffet was heerlijk, gevarieerd en ruim voldoende. De 'Leidschendamse 'turfjes' mochten in de koelkast bewaard worden. Het contact met de Hoeve verliep tevoren en op de dag zelf heel plezierig. Zeker een plek om nog eens terug te komen!
Atmosphere
Food
Service
Dave Hedges
Dave Hedges
2024.04.15
Leuke plek om gezellig wat te eten & drinken, kinderen kunnen leuk in de aangrenzende speeltuin spelen. Service prima. Zeker een aanrader om nog eens heen te gaan!
Atmosphere
Food
Service
Damla İŞÇEN
Damla İŞÇEN
2024.04.10
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Jp Hulsebos
Jp Hulsebos
2024.04.01
Reinier Renckens
Reinier Renckens
2024.04.01
Fantastisch evenement gehad met de Nederlandse Porsche Club , perfect geregeld voor een groep van 100 man , met overheerlijke bbq. Goede vlotte bediening, echt een aanrader
Atmosphere
Food
Service
Maeve H
Maeve H
2024.03.30
75 min moeten wachten op onze lunch, stelde ook niet veel voor. €18 betaald voor alleen al twee koffie en twee ijsthee. De wc was ook erg smerig.
Atmosphere
Food
Service
Apj Donkers
Apj Donkers
2024.03.17
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Shar
Shar
2024.03.08
Cakes/ gebak waren heerlijk
Atmosphere
Food
Service
Stephan Dantas de Resende
Stephan Dantas de Resende
2024.03.04
Atmosphere
Food
Service
N
N
2024.03.03
Happy I found this place! It's great for kids and nice for parents too. Edit 2024: not such a good experience this time, hope it's just bad luck. The sandwiches, while taste was fine, have little filling. Only half a slice of bacon for a bacon- avocado sandwich. Their coffee was bad, very bitter/sour aftertaste. Stick to beer/cola and the play area.
Atmosphere
Food
Service