Hod House - Nieruchomości Reviews

Hod House - Nieruchomości Reviews

5.0

Excellent - based on 44 reviews

www.hodhouse.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (44)
Przemysław Kroc
Przemysław Kroc
2024-02-26
Powiem w telegraficznym skrócie. Obsługa, zaangażowanie oraz profesjonalizm na najwyższym poziomie. Kontakt z p. Arkadiusz bardzo dobry, zawsze dostosowywał się do spotkania jakie Nam pasowało. Z czystym sumieniem polecam Hod House i profesjonalizm p. Arkadiusza.
Advertisement
Krzysztof Lis
Krzysztof Lis
2024-02-12
Polecam, pełen profesjonalizm!
Paweł N
Paweł N
2024-01-21
Pan Arek bardzo miły chcący pomóc za wszelką cenę, nawet kiedy wystąpiły małe problemy z notariuszem to starał się robić wszystko by pomóc, dzwoniąc i pytając się jak mają się sprawy, mogę polecić ze szczerego serca.
Arbuzekbeauty
Arbuzekbeauty
2024-01-10
Wraz z partnerem korzystaliśmy po raz pierwszy z usług biura nieruchomości ponieważ chcieliśmy wynająć mieszkanie i uważam, że lepiej nie mogliśmy trafić! Profesjonalne podejście, super kontakt z Panem Arkiem jak pojawił jakiś problem szybko został rozwiązany! Polecam z całego serca!
Jacek Matys
Jacek Matys
2024-01-08
Chciałam podziękować Panu Arkadiuszowi za pomoc w wynajmie mieszkania. Pan Arek to profesjonalista w tym co robi , do tego bardzo sympatyczny i z ludzkim podejściem. Przez cały czas służył pomocą i radą. Nawet po sfinalizowaniu umowy był do dyspozycji. Jeśli kiedykolwiek będę wynajmował moje mieszkanie to na pewno skorzystam z usług Pana Arkadiusza Jeszcze raz dziękuje i polecam :)
Advertisement
Michal Czycza
Michal Czycza
2024-01-06
Polecam! Swietna obsluga - szybko sprzedal moje mieszkanie
Justyna Wojtylak
Justyna Wojtylak
2024-01-03
Polecam! Szybko wynajęte mieszkanie, profesjonalna sesja foto i zalatwione wszystkie formalności u notariusza- tego szukałam :))
Weronika Sikora
Weronika Sikora
2023-12-18
Polecam ze względu na miłą współpracę z panem Arkadiuszem i profesjonalizm.
Paweł Gomułka
Paweł Gomułka
2023-12-10
Pan Arek wykazał się dużym profesjonalizmem i fachowością. Transakcja przebiegła sprawnie i bardzo szybko, a wskazówki Pana Arka okazały się bardzo trafne. Z czystym sumieniem polecam!
Advertisement
Szymon Kowalski
Szymon Kowalski
2023-12-09
Współpraca z Panem Arkiem to czysta przyjemność. Profesjonalne podejście na każdym etapie, ekspresowość działania i doskonały kontakt. Polecam !
Julia
Julia
2023-11-30
Dobra firma, dbają o potrzeby klienta, polecam 😉
Kinga Głuchowska
Kinga Głuchowska
2023-11-28
Profesjonalne podejście do klienta. Pan Arkadiusz bardzo miły i pomocny ! Polecam współpracę z biurem Hod House
Olga Jablonska
Olga Jablonska
2023-11-19
Pan Arek towarzyszył nam przy zakupie pierwszego mieszkania, więc w szczególnie ważnym w życiu momencie :) Cieszymy się, że trafiliśmy na taką osobę! Profesjonalne podejście, szybki kontakt i dużo cierpliwości ze strony Pana Arka sprawiły, że proces zakupu mieszkania przebiegł bardzo sprawnie. Zdecydowanie polecam!
Advertisement
Jan Piaczyński
Jan Piaczyński
2023-11-17
The support provided by Hod House during the sales process of my apartment was outstanding! In-depth market knowledge, fantastic attention to details as well as friendly approach made the entire process seamless. I highly recommend cooperation with Arkadiusz to anyone in need of a reliable and skilled real estate agent.
Ilona Grocka
Ilona Grocka
2023-11-09
Polecam usługi, 100% skuteczności.
piotr nadrstowski
piotr nadrstowski
2023-11-05
Kamil Ekert
Kamil Ekert
2023-11-03
Zdecydowanie polecam współpracę. Profesjonalne i kompleksowe zajęcie się sprzedażą mieszkania począwszy od wyjaśnienia oferty i kolejnych kroków, przez zdjęcia, ogłoszenia i kontakt z potencjalnymi nabywcami, na finalizacji transakcji kończąc.
Advertisement
Kamil Jabłoński
Kamil Jabłoński
2023-11-03
Super podejście, dużo profesjonalizmu i cierpliwości. Kupiliśmy pierwsze mieszkanie dzięki wsparciu Pana Arka. Polecam! Czuliśmy się zaopiekowani od pierwszych minut do końca procesu.
Paweł Jamroz
Paweł Jamroz
2023-10-20
Gorąco polecam Pana Arka, pełen profesjonalizm i wsparcie podczas całego procesu zakupu mieszkania. Jakbym miał większy budżet to bym kupił jeszcze coś 😉 kontakt zachowuje na przyszłość 😃
Arkadiusz Strukow
Arkadiusz Strukow
2023-10-02
Polecam współpracę z Hod-House. Kontakt do biura znalazłem w Google, zadzwoniłem, umówiłem się na spotkanie - Pan Arkadiusz przedstawił mi jak będzie krok po kroku wyglądał cały proces poszukiwania klienta dla mojej nieruchomości.... i znalazł ! :) Super kontakt, każda wątpliwość wyjaśniona, a proces dokumentacji w pełni załatwiony przez biuro - Polecam zdecydowanie! :)