Hemme Van Tilburg Makelaars & Taxateurs Reviews

Hemme Van Tilburg Makelaars & Taxateurs Reviews

5.0

Excellent - based on 16 reviews

www.hemmevantilburg.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (16)
Samira Borna
Samira Borna
2023-12-11
Many thanks to Hemme Makelaardij! Wilfred was an exceptional agent with fantastic connections that made the entire process of buying our new home easier and enjoyable.
Advertisement
Sadaf A
Sadaf A
2023-12-04
Wilfred heeft ons geholpen met het verkoop van ons huis en aanknoop van een nieuwe woning. Wilfred is erg vriendelijk betrokken en behulpzaam. Hij is deskundig en heeft oog voor detail. Hij doorziet snel de gebreken en voordelen van een woning. Hierdoor heeft hij ons heel goed bij het aanknoop proces kunnen begeleiden. Bedankt voor al je inspanningen.
Gaurav Ratan
Gaurav Ratan
2023-11-09
Als u opzoek bent naar een makelaar dan bent u bij Hemme Makelaardij aan het juiste adres! Wilfred is zeer deskundig, communiceert uitmuntend en is altijd bereikbaar. Geen vraag is te gek. Persoonlijke aandacht wordt bij Wilfred naar het volgende niveau getild. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met mijn zoektocht als alleenstaande naar een koopwoning. Na talloze bezichtigingen en afwijzingen ben ik opzoek gegaan naar een aankoopmakelaar. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij Wilfred. Twee weken na ons eerste contact werd het bod op mijn droomwoning geaccepteerd. Op het moment van schrijven lukt het 1.1% van de alleenstaande in Nederland( bron: Nu.nl) om een woning aan te schaffen. Dankzij Wilfred behoor ik bij de 1,1% van alleenstaande die een woning heeft aangekocht. Zonder Wilfred was dit nooit mogelijk geweest. Wilfred, hartelijk dank voor alle tijd en energie die je in mij hebt gestopt. Ik ben je eeuwig dankbaar!
Elloa Klink
Elloa Klink
2023-10-11
Wilfred bedankt voor al het harde werk voor het vinden van een huur woning. Ondanks alle frustraties en mijn ongeduld is het je gelukt om iets voor me te vinden. Het is geen makkelijke opgave in deze woningsnood maar you did it! Nogmaals bedankt!
Marina
Marina
2023-10-08
Wilfred heeft mij enorm goed geholpen bij de verkoop van mijn woning tijdens een spannende tijd op de woningmarkt. Hij informeerde mij uitgebreid over de bezichtigingen. Daarnaast kon ik altijd bij hem terecht met vragen of advies. Hij nam uitgebreid de tijd en gaf mij eerlijk en goed advies, waaruit zijn professionele vakkennis bleek. En uiteindelijk is mijn woning voor een hele mooie prijs verkocht. Het hele proces was in goede handen bij hem. Ik raad Wilfred van harte aan!
Advertisement
Alexandra Tachalova
Alexandra Tachalova
2023-09-20
We had the absolute pleasure of working with Wilfred in our quest to find the perfect villa in Eindhoven. We wanted to share our outstanding experience, which was nothing short of extraordinary. Wilfred's dedication and unwavering commitment to understanding our needs and preferences set the tone for this incredible journey. What truly stood out was his innovative approach of sending us videos from every property he visited. This allowed us to tour homes virtually and gain comprehensive insights into each one. Throughout the process, Wilfred's professionalism and exceptional communication skills kept us well-informed and at ease. He patiently addressed all our questions and provided invaluable advice, making us feel confident with our choices. In just a few short months, Wilfred helped us discover a breathtaking villa that exceeded our expectations. His dedication to ensuring we found the perfect home was truly remarkable. His service was exceptional in every sense. As we settle into our new villa, we reflect on the incredible experience of working with Wilfred. His commitment to his clients and his passion for finding the right home are unparalleled. When the time comes for us to explore the real estate market again, there is no doubt in our minds that we will turn to Wilfred. His expertise, professionalism, and genuine care for his clients make him a standout in the industry. Thank you, Wilfred, for helping us find our dream home. We are thrilled with the outcome, and it's all thanks to you. Warm regards, Alex and Vitalii
Mansoer
Mansoer
2023-09-18
Dhr. Hemme is een vriendelijke en zeer ervaren makelaar. Hij uit zijn eerlijke mening en deskundigheid betreft de woning, zodat je als koper exact weet of de woning past bij je wensen. Verder geeft hij je alle ruimte en tijd en helpt hij je gericht om je droomwoning te vinden. Zowel ik als familieleden hebben onze woningen gekocht en verkocht via dhr. Hemme. Bedankt voor de goede service!
Percy Taylor
Percy Taylor
2023-09-14
I had the pleasure of working with Wilfred as my real estate agent, and it was a fantastic experience. He helped me find my dream apartment and made the entire process hassle-free. Wilfred's deep market knowledge, attention to detail, and professionalism set him apart. He was always quick to respond, coordinated seamlessly with others involved, and ensured I was well-informed throughout. Thanks to Wilfred, I'm now a proud apartment owner. If you're looking for a top-notch real estate agent, I highly recommend Wilfred. Thank you, Wilfred!
Saad Chahbi
Saad Chahbi
2023-09-11
Wilfred assisted us for many months. The search was difficult (we had many criteria + a difficult Amsterdam market), but he has always been professional, patient and very kind. He never gave up until we find what we really wanted. Thanks to his experience and knowledge, the bidding and the buying process went perfectly well. It's difficult to find the right Makelaar, we fully recommend Wilfred!
Advertisement
Joanne Bouwkamp
Joanne Bouwkamp
2023-08-24
Super tevreden met deze makelaar! Wilfred Hemme heeft ons fantastisch geholpen bij de snelle verkoop van onze woning. Hij heeft ons rust en vertrouwen gegeven tijdens het verkoopproces, is zeer gedreven om de woning zo goed mogelijk te verkopen, en is snel en duidelijk in zijn manier van communiceren. Wij bevelen hem zeker aan!
Gerben Robbers
Gerben Robbers
2023-08-23
Makelaar Wilfred Hemme heeft mij fantastisch geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe woning. Verhuizen vanuit de Randstad naar Drenthe is lastig als je de streek niet goed kent. Wilfred heeft mij uitstekend op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die de verschillende dorpen en gedeeltes van Drenthe te bieden hebben. Dat maakte dat ik alleen maar hoefde te vertellen in welke situatie ik terecht wilde komen waarna er concrete suggesties kwamen van huizen om te kunnen gaan bezichtigen. Dit contact verliep steeds in geweldige samenwerking; laagdrempelig in overleg en geen vraag was te dol. Tijdens bezichtigingen wil je iemand als Wilfred aan je zijde hebben; hij stelt de juiste vragen en geeft blijk van vooronderzoek, van zowel de woning als vergelijkbare woningen in de omgeving. Het proces van biedingen is een stressvolle aangelegenheid, maar Wilfred heeft door rust uit te stralen steeds vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. En dat kwam het! Ik heb nu een geweldige plek gevonden; precies de situatie die ik geschetst heb bij de eerste kennismaking. Gerben Robbers
Teotzin Pruneda
Teotzin Pruneda
2023-08-23
Exceptional and wonderful service, even considering all the complexities related to finding a house in the Netherlands from abroad (we are from Mexico). Wilfred helped us to sort out all problems and special request from my wife and daughter. Thanks to him, we found an exceptional house with perfect rental conditions. He went above and beyond, even picking us up from the airport and assisting with our twenty pieces of luggage (he kindly invited his friendly girlfriend to help us). I highly recommend this company for anyone looking to find a place to live in the Netherlands, and for all matters related to this.
claus vandenberg
claus vandenberg
2023-08-23
Wilfred hielp mij bij de verhuur van een apartment in Zwolle. Alles perfect en kundig geregeld. Hij reageert snel, ook 's avonds en in het weekend. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Advertisement
Małgorzata Skupińska
Małgorzata Skupińska
2023-08-23
Wilfred helped us with arranging everything. We were in very difficult position - family of expats, only one working, and Wilfred managed to find an appropriate apartment for us. He answered all our requests immediately, we could always be in touch. Highly recommend!
Pooria Han
Pooria Han
2023-08-22
I had a great experience by hiring Mr. Wilfred as my consultant. He's transparent, patient, and eager to help you. I've introduced him to my friends as well and they had the similar impression.
ton duivenvoorden
ton duivenvoorden
2023-08-14
Bij de verkoop van ons huis wilden we niet over één nacht ijs gaan. We nodigen meerdere makelaars uit voor een gesprek en Wilfred Hemme was precies wat we zochten; zeer goed voorbereid, kundig, ervaren en recht- door-zee. Geen gladde marketing-praatjes en loze beloften. En, niet onbelangrijk, een goede dosis humor; een huis verkopen is soms al stressvol genoeg. De begeleiding was super en we konden tijdens het hele traject altijd op hem rekenen. Ons huis is uiteindelijk heel snel verkocht voor een goede prijs. Mochten we ooit weer een huis verkopen, dan weet ik wie ik bel.