HelloFresh Danmark Reviews

HelloFresh Danmark Reviews

3.3

Average - based on 12114 reviews

www.hellofresh.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (545)
Nina Marie Benn
Nina Marie Benn
2024-02-25
Fint smagsunivers, men mangler økoversion
Advertisement
Brian Bedsted
Brian Bedsted
2024-02-24
Annette Brink
Annette Brink
2024-02-22
Michelle Sørensen
Michelle Sørensen
2024-02-21
Snyd og bedrageri!
Dorthe Grosen Sørensen
Dorthe Grosen Sørensen
2024-02-18
Vi er glad for denne ordning, det hjælper os i hverdagen, vi har kun oplevet friske råvare.
Advertisement
Susanne Storm Hoffmann Nielsen
Susanne Storm Hoffmann Nielsen
2024-02-17
Jeg tegnede et abonnement fordi jeg manglede inspiration til aftensmad og jeg så en rabatkode på Instagram. Rabatten fik jeg dog ikke. Opskrifterne er lækre, dog er jeg ikke så pjattet med det hakkede kød der bliver leveret. Kvaliteten af frugt og grønt er heller ikke helt i top. Generelt set synes jeg at det bliver for dyrt. Jeg kan selv handle meget billigere. Jeg mangler også muligheden for at kunne bestille til 5 personer. Mængden af mad svarer i nogle af opskrifterne også kun til 2 voksne og 2 børn. Vi er 5 vokse og jeg må selv supplere. Det er en skam for jeg synes at det er en godt koncept.
Margit Ploug Lee
Margit Ploug Lee
2024-02-16
Per og Tinna Sørensen
Per og Tinna Sørensen
2024-02-14
maden er god lidt ofte der er dårlige ting i f.eks kartofler
Kristin J Klæboe Larsen
Kristin J Klæboe Larsen
2024-02-13
Oppdatering: Etter min Google anmeldelse snudde HF, og pengene ble refundert. _____ HelloFresh refunderer ikke betalt matkasse når de ikke klarer levere.Min matkassen ble ikke levert etter to forsøk denne uken. Jeg ønsker pengene refundert for varene som er betalt men ikke levert. HelloFresh tilbyr kun en "tilgodelapp". Kundeforholdet er sagt opp. Elendig kundeservice som kun er en robot med håpløse intetsigende svar.
Advertisement
Annette Nybjerg
Annette Nybjerg
2024-02-12
Gode spændende opskrifter og kvaliteten af råvarene er ok. Surt at os der har støttet HelloFresh i flere år ikke får gratis dessert fremover. Nye abonnenter bliver bedre stillet end trofaste abonnenter. Tror det er tid til at prøve andre udbydere.
Jesper Hansen
Jesper Hansen
2024-02-10
Bo Barckman
Bo Barckman
2024-02-07
Umuligt at opsige via mobilen
Sine Schou
Sine Schou
2024-02-04
Alt for dyrt og for lidt mad til 4 personer. Il gerne opsige mit abonnement. Men smager godt.
Advertisement
Pia damkjær
Pia damkjær
2024-02-03
Dejlige friske råvarer - måltiderne er lækre, god smag og flotte farver
Melina C.A
Melina C.A
2024-02-02
Plattenslageri - den 31. lurer jeg på hjemmesiden,- d.1 om natten hæves der 1 kr,- derefter 399kr Prøver at annullere og finder ingen levering på vej og intet abonnement. Kan intet foretage mig- får bare en sms om levering. Bliver i app sendt til hjemmeside og omvendt. Uoverskuelig og træls. Sjovt nok skal jeg Google mig til kundeservice tlf. Nr og da jeg kommer igennem kan hun sjov nok se alt og siger “det gik nok for hurtigt for dig” og vi kan ikke annullerer ordren nu, men du fik det til god pris… Finder et andet sted…
Peter Nissen-Dragonetti
Peter Nissen-Dragonetti
2024-01-31
Dejlig mad leveret til døren nedkølet med opskrifter og ideer...
Emilie Nielsen
Emilie Nielsen
2024-01-29
Advertisement
Madina Ashna
Madina Ashna
2024-01-25
Jes Bladt
Jes Bladt
2024-01-21
I sidste leverance var Granatæblet råddent, så det kommer jeg til at købe selv De sidste leverancer er blevet stillet, så de er synlige for alle eller et sted hvor de bliver våde og regn sker jo engang i mellem her i Danmark. Det står klart på leverings papirerne, at de skal stilles på terrassen!!!
Dennis Steen-Jensen
Dennis Steen-Jensen
2024-01-20