Van Helden Tweewielers

Van Helden Tweewielers Reviews

Excellent rating
4.8
74 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (74)
Manon Van Maastrigt
Manon Van Maastrigt
2024.04.15
Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe familie fiets. Duidelijke uitleg over de fiets en de kinderzitjes.
Advertisement
Goof Van Der Linden
Goof Van Der Linden
2024.04.12
Opnieuw nieuwe elektrische fietsen gekocht. We zijn heel goed geïnformeerd voor aankoop en keurig afgeleverd met de juiste uitleg. En belangrijk is, ze nemen de tijd voor de klant.
Daniel Verhagen
Daniel Verhagen
2024.03.25
Super vriendelijk en behulpzaam.
Dennis van Wensveen
Dennis van Wensveen
2024.03.21
Kwaliteit en vakmanschap. Denken mee met de klant.
Esther Elias
Esther Elias
2024.03.05
Goede service. Goed geslaagd
Advertisement
Jan Huisman
Jan Huisman
2024.02.27
Goede winkel, fijn communicatief
Jeannette Duijster
Jeannette Duijster
2024.02.19
Bij van Helden Tweewielers wordt je altijd top geholpen. In 'crisis situatie' altijd oplossing voorhanden. We raden iedereen uit Altena aan om hier naar toe te gaan. Ga zo door mensen!
Tonny Krul
Tonny Krul
2024.02.04
goede en snelle service !
martin langenhoff
martin langenhoff
2024.01.23
Advertisement
jacco boer
jacco boer
2024.01.15
Service altijd top
ronald de Ronde
ronald de Ronde
2024.01.08
Fijne mensen, fijne zaak, deskundig advies en prettig geholpen. Ze namen alle tijd om ons van advies te voorzien bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets.
Winnie Sterrenburg
Winnie Sterrenburg
2023.11.21
Super goede service! Erg vriendelijk. Ik koop hier zeker nog een fiets
Gerrit vG
Gerrit vG
2023.11.10
Vriendelijk, klantgericht en vakbekwaam. Als je dat zoekt ben je hier aan het goede adres.
Advertisement
Piet Muilwijk
Piet Muilwijk
2023.11.10
Onze babboe bakfiets succesvol gerepareerd, super!
Pascal De Korte
Pascal De Korte
2023.11.04
Lydia Vermaat
Lydia Vermaat
2023.09.08
Jan
Jan
2023.08.26
Goeie zaak. Snel geholpen en ik kon verder naar huis.
Advertisement
Denise van der Schoot
Denise van der Schoot
2023.08.25
Super tevreden met de service!
Liesbet Van den Berg
Liesbet Van den Berg
2023.08.21
Wat een service! Ik kwam op maandag langs terwijl ze gesloten waren (wat ik niet wist, ik woon niet in de buurt) maar ik mocht toch naar de werkplaats komen waar ze mij meteen geholpen hebben. Bedankt!!
Kant Elshout
Kant Elshout
2023.07.10
Wordt er altijd fijn geholpen, bedankt