Heere aan de Maas

www.heereaandemaas.nl

Heere aan de Maas Reviews

Good rating
4.4
1307 reviews Verified
Heere aan de Maas
%title%

%offer%

Reviews ( 1307 ) 4.4

Harold Vanhouwe
Harold Vanhouwe
2024.05.13
Goed en smaakvol gegeten in tapas vorm, helaas wat lang wachten, vooral bij de eerste "gang".
Atmosphere
Food
Service
Giesela Hassels
Giesela Hassels
2024.05.12
Das Essen bestellt man per App,da braucht man nicht lange auf die Bedienung zu warten. Für ein holländisches Restaurant war das Essen gut. Die Aussicht von der Terrasse ist super.
Atmosphere
Food
Service
Bert Lutgens
Bert Lutgens
2024.05.11
Echt super
Atmosphere
Food
Service
ralle r.
ralle r.
2024.05.10
Atmosphere
Food
Service
Sonja Dircks
Sonja Dircks
2024.05.09
Vanavond heerlijk genoten van het Diner Tastou. Super goed concept en zeker voor iemand die door chemokuren snel vatbaar is om ziek te worden. Je kan gewoon heerlijk genieten van alle lekkere gerechtjes en drankjes die je via een app op je gsm bestelt. Het wordt dan allemaal naar je tafel gebracht. Het eten zag er niet alleen mooi opgemaakt uit, het smaakte ook nog eens super lekker. Alles echt goed bereid. Ik heb er weer genoten. Complimenten voor de koks. 👍 Het bedienend personeel is er ook heel behulpzaam en vriendelijk. Zelfs de eigenaar helpt mee en heeft en geeft ook aandacht aan de gasten. Hij is heel gastvrij en bedank hem ook voor het fijne gesprek.🙏 Het restaurant zag er netjes en verzorgd uit. Het had ook een romantische sfeer. Ik zal er zeker weer terug gaan, zoals beloofd. Zeer zeker aan te bevelen. Mijn complimenten voor de eigenaar en zijn personeel.👌
Atmosphere
Food
Service
MrsBrightside950
MrsBrightside950
2024.04.28
Een jaar geleden hebben we hier fantastisch gegeten via het Tastou concept, echter viel het ons dit keer extreem tegen. De locatie en het personeel daar was niks op aan te merken, helemaal top. Echter het eten is achteruit gehold.. Gerechtjes waren heel erg zout en vaak extreem machtig. -logisch in een all-you-can-eat-concept-. Daarnaast misten wij de wat lichtere gerechtjes voor tussendoor. Zoiets simpels als 'gegrilde groenten' werd heel zuur en de 'krieltjes met kruiden' waren ondergedompeld in knoflook. Al met al: wij wachten minimaal tot er een nieuwe kaart is voordat we weer af reizen naar hier. Heel erg jammer.
Atmosphere
Food
Service
Marjo Janssen
Marjo Janssen
2024.04.28
Atmosphere
Food
Service
Henk Cleef
2024.04.28 2024.04.28 | Netherlands
Top Vandaag 28 april geluncht met de hele familie. Hadden gekozen voor lunch buffet . Zeer goed bevallen,ruime keus uit warme en koude gerechten. Of het nu broodjes met beleg,frietjes met spare ribs of kroket,het was er allemaal. Ook yogurt met Müsli en chocolade dessert. De bediening is zeer vriendelijk en attent. Komen meermaals servies en bestek ophalen en vragen of alles naar wens is.
Tomasz Kubicz
Tomasz Kubicz
2024.04.21
Atmosphere
Food
Service
Antonios Papagiannidis
Antonios Papagiannidis
2024.04.19
Atmosphere
Food
Service
Sabine Leenders
Sabine Leenders
2024.04.14
Lekkere gerechtjes, snelle bediening, aardig.
Atmosphere
Food
Service
Jo Reijnders
Jo Reijnders
2024.04.10
Atmosphere
Food
Service
John Visser
John Visser
2024.04.07
Atmosphere
Food
Service
Arnold Pollaert
Arnold Pollaert
2024.04.01
Atmosphere
Food
Service
Loes Gerritsen
Loes Gerritsen
2024.03.31
We komen supergraag bij Heere aan de Maas, al jaren. Dit keer voor het eerst met een voedselallergie. De chef-kok nam de tijd en liep alle gerechten rustig samen met mij langs om te vertellen wat wel en niet kon. Super!
Atmosphere
Food
Service
Greet Tigelaar
Greet Tigelaar
2024.03.27
Gezellig met zijn allen lekker eten.
Atmosphere
Food
Service
Ruud vd Leensel
Ruud vd Leensel
2024.03.20
Atmosphere
Food
Service
Nicole
Nicole
2024.03.17
Atmosphere
Food
Service
Marli Beckers
Marli Beckers
2024.03.16
Atmosphere
Food
Service
Huub Vranken
Huub Vranken
2024.03.13
Atmosphere
Food
Service