Hostellerie De La Semois

www.hdelasemois.be

Hostellerie De La Semois Reviews

Good rating
4.0
91 reviews Verified
Hostellerie De La Semois
%title%

%offer%

Reviews ( 91 ) 4.0

Yves
Yves
2021.07.12
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Michel
Michel
2021.07.12
7.0 Verified
Typisch Ardennnen ☺Zeer basic hotel voor.een eerlijke prijs. Standaard goed ontbijt
Mario
Mario
2021.07.11
4.0 Verified
Hele mooie natuur ☺Het lekkere onbijt en vriendelijk personeel. En zeer gemakkelijk en goed bed. ☹De kamer was niet naar onze wens. Er onbrak veel in deze kamer.
Jacques
Jacques
2021.07.11
8.0 Verified
Very good
Inge
Inge
2021.07.11
7.0 Verified
☺De slaapkamer was ok, badkamer iets minder. ☹De bediening tijdens de avondservice was hectisch. Personeel was zeer onervaren. ?
Advertisement
Marc
Marc
2021.07.10
5.0 Verified
Heel mooie omgeving, maar ontgoocheld over accomodatie ☺Zeer goed en mooi gelegen wat betreft natuurlijke omgeving (vlak bij Semois en ideaal vetrekpunt voor wandelingen en fietstochten). Goede matras. Mensen van het hotel doen hun best, al zijn er nog heel wat werkpunten. ☹We hadden er meer van verwacht. Wat verouderde infrastructuur. Geen muggengaas, dus moeilijk kamer te verluchten zonder insecten, geen thermostatische kranen in badkamer, douchescherm dat water onvoldoende tegenhoudt, geen stoelen en tafel in de kamer, geen fruit, yoghurt of ontbijtgranen bij het ontbijt, bescheiden wekkerradio, geen verversing van handdoeken of leegmaken van vuilbakjes, geen aanvulling toiletpapier.
Ileana
Ileana
2021.07.07
8.0 Verified
Very good
Marie-ange
Marie-ange
2021.07.05
4.0 Verified
dépaysant, décevant, à défaut de grives on mange des merles. ☺la gentillesse du personnel ☹3 nuits dans cet hôtel, le service dans les chambres est lamentablement inexistant. L'équipement de la sdb est plus que précaire, aucun entretien de la chambre et des sanitaires, linge de bain prévu pour une seule personne, (c'est un peu juste quand on est deux,) il n'a jamais été changé, pas de gel, rideau, carpette de douche, (d'où sdb inondée), pas de brosse wc. Pas d'accès au wifi. Pourtant lors de notre arrivée, la chambre était impeccable, la première impression n'a pas duré. Dommage ..... On ne peut pas appeler ça un hôtel, tout au plus une chambre dans un gîte. Mais alors il faut prévenir que l'entretien incombe au client.
Britt
Britt
2021.07.04
8.0 Verified
☺Het personeel was super vriendelijk en onze (grote!) hond was meer dan welkom.
Advertisement
Anonymous
Anonymous
2021.07.03
6.0 Verified
☹Das Frühstück war mäßig und man saß in einem relativ dunklen Raum.
Janssens
Janssens
2021.07.02
8.0 Verified
Het was zeer goed voor herhaling vatbaar. ☺het ontbijt was prima in orde en de maaltiijden in het restaurant waren super lekker.het personeel en de eigenaars waren super vriendelijk ☹Een tv op de kamer had voor mij wel gemogen(dat is persoonlijk ).
Annie
Annie
2021.07.01
8.0 Verified
Heerlijkheid driedaagse ☺Fantastische ligging in het centrum en historisch kader. Goede matras, heerlijk ontbijt, lunch en diner. Vriendelijke bediening. Privé-parking. ☹Een beetje chaotische check-in. Kamer en badkamer nogal basic: geen TV, geen zeep noch douchegel, maar 1 badhanddoek en het kleine vuilbakje werd in 3 dagen niet geleegd.
Jenny
Jenny
2021.06.29
9.0 Verified
☺De gastvrijheid en vriendelijkheid van eigenaars en personeel. Was top! Eten was ook zeer lekker!
Advertisement
Eddy
Eddy
2021.06.29
9.0 Verified
We hebben een fijn verblijf gehad in Hostellerie De La Semois zeker voor herhaling vatbaar!! ☺Personeel zeer vriendelijk ,baas en bazin fantastische mensen. Ontbijt, niks te kort en een goede kok in de keuken. Een charmant hotelletje goed bed alles heel netjes . Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Goede uitvalbasis om de omgeving te ontdekken ☹Het hotel is een beetje verouderd maar heeft zijn charme alles is aanwezig en zeer netjes . Er is geen televisie aanwezig op de kamer maar we hebben de Europese voetbal kunnen volgen op het groot scherm buiten op het overdekt terras. Langs het hotel loopt een weg maar daar heb je weinig hinder van. .
Marc
Marc
2021.06.28
10 Verified
☺Dikke Jan! ☹Niets
Charlotte
Charlotte
2021.06.27
4.0 Verified
Disappointing ☺ Great location. ☹ Hospitality, service, breakfast, wifi. Welcoming at the bar, they don't even speak french, required us to pay in advance because of covid (weird excuse), we only had one towel and requested another but they never came to bring it to the room, and when we asked for wifi, they replied that "this is a hostal, don't expect wifi in the room". Avoid breakfast.
Monique
Monique
2021.06.27
7.0 Verified
Good
Advertisement
Kris
Kris
2021.06.27
1.0 Verified
De meest slechte ervaring ooit !!! ☺Ontbijt en bed was het enige wat ok was. De rest was een ramp. ☹Alles viel tegen ! Ik snap niet hoe dit hotel zijn vergunning krijgt. Kamers zijn een ramp (geen tafeltje, geen kapstokken, dubbele boeking kamers, lawaai de hele nacht, stopcontacten vallen gewoon uit de muur, douchehendel staat gewoon los,...). Echt, dit nooit meer !! Bovendien is de baas een arrogante, oneerlijke persoon. Het personeel probeert zijn best te doen. Toen ik vroeg waarom onze kamer niet opgemaakt was, kreeg ik van de baas gewoon als antwoord dat zij dit niet deden. Wij zijn moeten gaan smeken achter enkele propere handdoeken... Beroepshalve en voor plezier kom ik heel veel in hotels overal maar dit heb ik nog nooit meegemaakt...
Benoit
Benoit
2021.06.27
6.0 Verified
une nuit pas plus ☺le petit déjeuner etait bien par contre hotel vieillot pas de tv et les patrons ne savaient meme pas un mot de Français !! TRiste quand on est en Ardenne Par contre le personnel très sympa ☹le minimum parlé le français ; Meme l ecran de tv ds la taverne etait hollandais!!! les patrons aucun masque a l interieur
Giuseppe
Giuseppe
2021.06.26
8.0 Verified
Aurais pu être meilleur sans cet inconvénient de rallye. ☺Petit déjeuner suffisant . Charcuterie, fromage, pains , croissants, jus et café. ☹Nous ne savions pas qu'il y aurait une course de rallye voitures organisé le samedi. Donc à notre arrivée le jeudi, des tests et essais étaient en cours. Imaginez le bruit et la pétarade!! Nous mangions en terrasse....dont c'était par passage incommodant et très bruyant. Le vendredi cela est monté en puissance. Pour les amateurs de ce type d'évènement, ils étaient contents quant aux autres...déçus. Samedi matin , nous avons pris notre petit déjeuner en vitesse pour pouvoir quitter avant que le départ n'est lieu et aussi pouvoir quitter vresse/semois car partout l'accessibilité devenait difficile. Nous regrettons que Booking.com n'aie pas signalé cet évènement car nous aurions pu postposer notre séjour.