HautFitness

HautFitness Reviews

Excellent rating
4.8
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Jack Je Oma
Jack Je Oma
2024.04.08
Saadia Derkaoui
Saadia Derkaoui
2024.03.24
Fijne toegankelijk gym met uitzicht op de Amstel. Een meedenkende en erg betrokken eigenaar en vriendelijk personeel. Alle toestellen aanwezig voor een goede gymsessie. Ik voel mij thuis op de sportschool.
Kenan Uysal
Kenan Uysal
2024.03.21
Carlemi Calitz
Carlemi Calitz
2024.03.16
Raimund Joshua
Raimund Joshua
2024.03.15
Erg schone en aangename sportschool. Het is niet de grootste sportschool maar ik ervaar meer ruimte dan in andere sportscholen
Jeroen Looman
Jeroen Looman
2024.03.15
Mooie sportschool, vriendelijk personeel en Kenan is een uitstekende personal trainer / coach!
Rutger Jacob Antoon Blommers
Rutger Jacob Antoon Blommers
2024.03.15
Top Club, goede begeleiding, eigenaar zelf aanwezig en je krijgt alle aandacht.
Yasin Ramzy
Yasin Ramzy
2024.03.15
De fijnste fitness club in Amsterdam. Altijd superschoon en vaste gezichten uit de buurt. Gym is ook best persoonlijk doordat Kenan (eigenaar) altijd aanwezig is en een hele sociale sfeer neerzet
Martijn Doedens
Martijn Doedens
2024.03.14
Great club with “haut” vibe!
Goods Nvt
Goods Nvt
2024.03.14
Zeer leuke en schone gym. Het personeel is professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Kadir Uysal
Kadir Uysal
2024.03.14
Ik train graag in rust en vrijheid, HAUT fitnessclub bied de service die ik wil. Top sportschool
M. Fatih Yavuzer
M. Fatih Yavuzer
2024.03.14
Great place to work out, perfect location and nice staff…
Osman Yetkin
Osman Yetkin
2024.03.14
Ik ben zeer tevreden over Haut Fitness! Hygiene, geen piekuren en persoonlijke aandacht!
maarten krol
maarten krol
2024.03.14
Geweldige gym!!
Tijs Brugman
Tijs Brugman
2024.03.14
Top sportschool, absoluut de beste in de buurt. Super apparatuur, fijne sfeer met leuke mensen en gelukkig niet zo druk als bij veel andere gyms het geval is.
Jacqui-rae Schut
Jacqui-rae Schut
2024.03.14
Fijne en rustige sportschool! Het is erg schoon en er zijn veel verschillende machines en andere apparaten waar je gebruik van kan maken.
Yunus Sener
Yunus Sener
2024.03.14
Mooie fitnessclub