CK HAMIDI

CK HAMIDI Recenze

Vynikající hodnocení
4.9
31 hodnocení Ověřeno
%title%

%offer%

Recenze (31)
Matus Chaternuch
Matus Chaternuch
2024.04.22
Odpověď od CK HAMIDI 2024.04.22
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení, vážíme si toho! Omar z CK HAMIDI
Vojtěch Moravec
Vojtěch Moravec
2024.03.07
Splnil jsem si svůj sen z dětství – navštívit Petru. Stejně tak mě uchvátilo Wadi Rum. Ziyad je dobrý průvodce, vedl celý zájezd skutečně na pohodu, netlačil na pilu. Jeho znalost prostředí a jazyka byla velkým přínosem a je obdivuhodná. Myslím, že není moc co vytýkat, kromě počasí v Akabě a u Mrtvého moře 😉
Odpověď od CK HAMIDI 2024.03.07
Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi a hodnocení a těší nás, že se Vám zájezd líbil a byli jste spokojeni s jeho průběhem a průvodcem Ziyadem. Bude nám potěšením, když se v budoucnu znovu setkáme. Omar Jamaein CK HAMIDI
Simona Vargová
Simona Vargová
2024.02.27
Treba zažiť.
Odpověď od CK HAMIDI 2024.02.28
Moc děkujeme za hodnocení, vážíme si toho, Omar Jamaein CK HAMIDI
Hana Konečná
Hana Konečná
2024.02.19
Včera jsme se vrátili z nádherné dovolené v Jordánsku. Po celou dobu nás provázel přátelský průvodce Ziyad. Vyladěný program doplněný osobním doporučením Ziyda předčili naše očekávání z dovolené. Cítili jsme se celou dobu bezpečně. Málo turistů, velkolepé památky a kouzelná příroda - úžasná kombinace. Moc děkujeme Tom & Hanka
Odpověď od CK HAMIDI 2024.02.19
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za recenzi. Těší mě, že se Vám zájezd líbil, byli jste spokojeni s organizací, naším průvodcem a hlavně, že se Vám líbilo samotné Jordánsko. Krásný den, Omar Jamaein CK HAMIDI
Jana Fingermannová
Jana Fingermannová
2024.02.08
Mezi Vánocemi a Novým rokem jsem s CK Hamidi vyrazila na expedici na ostrov Sokotra. Upřímně musím říct, že jsem do tohoto zájezdu jsem šla s počátečními drobnými obavami kvůli bezpečnosti. Ty se ale rozplynuly po příletu. Sokotra si mě naprosto získala a s čistým svědomím mohu říct, že se jednalo o moji dosud nejlepší dovolenou. Ukrývá tolik různorodých a úchvatných přírodních krás na jednom ostrově, navíc naprosto bez turistů. Nikdy bych neřekla, že budu týden spát ve stanu a bude mi to chybět - usínání na plážích pod hvězdami za šumu moře a probouzení prvními slunečními paprsky udělá své. Vyhovovalo mi, že po poměrně náročné a dlouhé cestě byl v den příletu zvolen odpočinkový program jen s koupáním moři. Celý program byl perfektně složený a nemám naprosto co vytknout - byl nakombinován z kratších výletů nebo tůr za přírodním bohatstvím a relaxací a koupáním. Na expedici nás doprovázel průvodce CK Hamidi Jakub Žižka a místní guide Nasser. Oba kluci byli velmi přátelští, příjemní, vtipní, věnovali se nám a ochotně odpovídali na naše neustálé zvídavé dotazy. Jakub nám vždy den předem dobře vysvětlil další plánovaný program, upozornil, co si sbalit na další den. Co musím ocenit je, že průvodci nám vycházeli maximálně vstříc - v průběhu dne nebyl časový plán určován striktně, když to bylo možné a někde se nám líbilo, mohli jsme se zdržet a vždy to s námi Jakub diskutoval. Musím zmínit i řidiče, kteří nám dělali společnost po celou dobu zájezdu. Byli velice milí, nápomocní, vnímaví k našim potřebám, skvělí kuchaři a i přes jazykovou bariéru jsme se společně moc nasmáli. Celou dobu zájezdu o nás bylo 100 % postaráno, cítila jsem se bezpečně, organizace byla perfektní, byl zajištěn veškerý servis, jídla bylo spoustu a bylo lahodné, o nic jsme se nemuseli starat a vládla naprostá pohoda. Navštívili a viděli jsme snad vše, co Sokotra může nabídnout. Týden zde vydal zážitky snad za celý měsíc a jen těžko se mi nasedalo na letadlo zpět domů. Děkuji Omarovi a CK Hamidi za nádherný zážitek a těším se s vámi na další destinace.
Odpověď od CK HAMIDI 2024.02.09
Dobrý den Jano, velmi nás těší, že zájezd s naší cestovní kanceláří na Sokotru splnil Vaše očekávání a dovolená se Vám tak líbila. Děkujeme za Vaše milá slova a budeme se těšit na další společné cesty.
Helena Otáhalová
Helena Otáhalová
2024.01.22
Byla jsem s Vámi na Sokotře,nádhera ,průvodci úžasní.Jsem ráda,že jsem to ještě stihla
Odpověď od CK HAMIDI 2024.01.24
Děkujeme moc za hodnocení, velmi si toho vážíme. Omar Jamaein
Jaroslav Orlik
Jaroslav Orlik
2023.11.22
Před 3 týdny jsme se vrátili z velkého okruhu Marokem a stále v nás Maroko doznívá. Měli jsme možno navštívit velká města i malá městečka a horské vesnice, vnitrozemí i přístavy, poušť i hory a vodopády, díky místním průvodcům jsme mohli navštívit i místní rodiny v jejich domácnostech. Užili jsme si místní tržnice, památky i jízdu po poušti autem a na velbloudech. Zájezd byl velmi pestrý a současně velmi dobře zvládnutelný. Průvodci i řidič byli vstřícní a ochotni řešit věci na místě. Zájezd byl velmi dobře naplánovaný a zorganizovaný. Pokud chcete poznat Maroko a nechce jen ležet na pláži, je to zájezd pro Vás :-). Děkujeme CK Hamidi za skvělé 2 týdny se spoustou zážitků.
Odpověď od CK HAMIDI 2023.11.23
Dobrý den, moc děkujeme za krásné hodnocení a popis zájezdu do Maroka. Vážím si toho a těší mě, že jste si cestu užili a odnesli si spoustu nových zážitků. Přeji krásný den, Omar Jamaein
Rena Krupi
Rena Krupi
2023.11.06
Jordánsko. S CK Hamidi úžasné, perfektně poskládané, viděli jsme všechno, klapalo všechno, průvodci i řidič paráda. Už se těším na další destinaci s touto cestovkou.
Odpověď od CK HAMIDI 2023.11.10
Moc děkujeme za krásné hodnocení a bude nám potěšením, když s námi opět vyrazíte. :) Omar Jamaein
zdenka cesarova
zdenka cesarova
2023.11.06
Jsme na dovolené v Jordánsku. Vše super. Průvodce Ziyad i Faisal výborní. Bohužel cesta po Jordánsku se nám krátí, Zdenka Cesarova a Blanka Eliášová
Odpověď od CK HAMIDI 2023.04.27
Moc děkujeme za hodnocení. Každý vracející se zákazník je pro nás největším vyznamenáním. Krásný den, Omar Jamaein CK HAMIDI
Jiri Choc
Jiri Choc
2023.10.25
V pátek jsme se vrátili s kamarády z neklidného blízkého východu, konkrétně z Jordánska. Expedici jsme absolvovali s CK Hamidi s průvodcem Jakubem Žižkou a místními guidy hlavně s Faysalem. Nutno podotknout, že Jordan trail a okolo probíhající treky mne nadchly, stejně tak jako prohlídka Petry a potápění v Rudém moři. Perfektně poskládaný program, vyvážený i když v mnoha směrech náročný mi maximálně vyhovoval a to jak díky programu, tak hlavně díky našemu průvodci, který naprosto nenásilnou a kamarádskou formou vedl naše kroky, byl vždy na blízku s pomocí, ale přitom nebyl vtíravý a direktivní. Místní chlapci se o nás starali jako o vlastní a celý celek vyzněl téměř dokonale. Kaňkou byla samozřejmě situace v sousední zemi, ale za to nesou zodpovědnost jiní. Ještě jednou mnohokrát děkuji a pokud by se mi naskytla příležitost opět vycestovat s touto CK, nebudu váhat. MUDr. Jiří Choc
Odpověď od CK HAMIDI 2023.10.26
Dobrý den, Děkuji za pozitivní zhodnocení Expedice do Petry, moc mě to těší a vážím si toho. Bude mi potěšením, když se s námi znovu někam vydáte. Omar Jamaein CK HAMIDI
Dagmar Janhubová
Dagmar Janhubová
2023.10.23
Úžasný zájezd, skvělá průvodkyně a bezchybná organizace. Nezapomeneme
Odpověď od CK HAMIDI 2023.10.23
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení. Omar Jamaein CK HAMIDI
Luboš Bervida
Luboš Bervida
2023.10.15
Byli jsme s CK HAMIDI v září 2023 v Jordánsku (Velký okruh Jordánskem). Zájezd byl vynikající, průvodkyně Petra fantastická, řidič Faisal milý a místní průvodce Hamza velice ochotný. Určitě tuto CK doporučuji 👍👍👍.
Odpověď od CK HAMIDI 2023.10.18
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi a máme radost, že se Vám náš zájezd do Jordánska líbil. Krásný den, Omar Jamaekn
lida lida
lida lida
2023.10.07
Chci se s vámi podělit o zážitky a zkušenosti s ck. Hamidi.Byla jsem s nimi již třikrát a plánuji minimálně další 3 destinace.Jordánsko a Omán byly skvělé,vždy byla cesta naplánovaná trochu jinak, než jsou běžné zájezdy.Omar z ck Hamidi vybírá vždy místa, která nejsou v nabídce jiných cestovek.Jít Petru "proti proudu" v pohodě bez davu turistů,strávit noc v poušti Vádí Rum s domorodci,....v Ománu trek Balcony walking, kde jsme byli téměř sami...zastavit se na jídlo tam, kde jsou i místní a jíst delikatesy bez front a s milým úsměvem obsluhy ... Nejsilnější zážitek bylo Alžírsko ....polovojenský stát... díky Hamidi jsem měla možnost vydat se do pouštních měst okolo Ghardaja, místa, kam se člověk jen tak nedostane , strávit 3dny a noci po stanem v poušti s domorodci...Koupat se v poušti ... to se jen tak nezažije .... Teď se nejvíce těším na Sokotru .... zase něco mimo běžný cestovatelský cíl.Jsem ráda, že jsem prožila své volné dny s Hamidi ... skvělá organizace, milí a schopní průvodci, zajímavá místa, čas strávený s místními lidmi, poznání místní kuchyně... Omare moc děkuji.
Odpověď od CK HAMIDI 2023.10.07
Mockrát děkuji za krásné zhodnocení absolvovaných zájezdů do Jordánska, Alžírska a Ománu. Těší mě ocenění našeho přístupu k cestování a k organizování našich výprav. Vždy se maximálně snažíme o autenticitu a jsem rád, že je to znát. S klienty, kteří to vnímají stejně, je radost cestovat. Budu se moc těšit na další setkávání na cestách. Omar CK HAMIDI
Stanislav Ing. Vojtěch
Stanislav Ing. Vojtěch
2023.10.04
První zkušenosti s CK Hamidi v Divokém Kurdistánu byly, jak z dobrodružného románu Karla Maye. Vrátil jsem se včera a ještě teď jsem duchem v Iráckem Kurdistánu se skvělou partou, perfektním servisem, bohatým programem, nezapomenutelnými prožitky. Moje srdcová záležitost jsou cestotoulky. Byl jsem s mnoha CK, ale tato malá, ale šikovná cestovka prostě zazářila. Jen lituji, že jsem nemohl absolvovat bohaté turistické menu mezi skalami z vrchu do vrchu a kochat se impozatními třítisícovkami pohoří Zagros. . Nohy zlobily. Proto společně s Omarem vydáme fotoknihu s texty. Obsahující informace o destinaci a zemi se společně strávenými zážitky z 9 denního putování. V dubnu bych rád zvládl Turecký Kurdistán a již teď se těším co uvidím a zažiji. Ing. Stanislav Vojtěch, České Budějovice
Odpověď od CK HAMIDI 2023.10.07
Mockrát děkuji za krásné zhodnocení zájezdu do iráckého Kurdistánu. Bylo mi velkým potěšením být průvodcem vaší skupiny, protože i přístup všech účastníků přispěl k tomu, že se zájezd tak povedl. Budu se těšit na další setkání, Omar CK HAMIDI
Martin Vojík
Martin Vojík
2023.09.01
Odpověď od CK HAMIDI 2023.10.18
Moc děkujeme za 5 hvězdiček :)
Zuzana Krejčová
Zuzana Krejčová
2023.06.02
Poznávací zájezd v Jordánsku květen 2023 s průvodkyní Petrou. Takto si představuji poznávací zájezdy. Malá parta správných lidí, na vše dost času a fundovaný výklad. Děkuji a ráda s Vámi pojedu zase.
Odpověď od CK HAMIDI 2023.06.06
Moc děkujeme za krásné hodnocení, vážíme si toho a budeme se těšit na další setkání na cestách
Alena Čakányová
Alena Čakányová
2023.05.26
Od 14.5.2023 jsem strávila 7 úžasných dní v Jordánsku. S CK Hamidi jsem byla poprvé, ale určitě ne naposled. Díky perfektní organizaci zájezdu a skvělé průvodkyni Petry se jistě vydám i na další nabízené zájezdy této CK. Díky za krásné zážitky z této krásné země :-)
Odpověď od CK HAMIDI 2023.05.26
Dobrý den, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení zájezdu do Jordánska a budeme velmi rádi, když se s námi znovu někam vypravíte :) Srdečně zdraví Omar Jamaein CK HAMIDI
Pavel “Fajas” Nykl
Pavel “Fajas” Nykl
2023.05.15
Odpověď od CK HAMIDI 2023.05.26
Děkujeme moc za pěti hvězdičkové hodnocení
Eva Vašínová
Eva Vašínová
2023.05.15
Byli jsme s CK Hamidi v Maroku. Nádherná země 🌴, skvělí lidé✌️, vřelé přijetí.. ❤️ Bezvadní průvodci.. 🤓
Odpověď od CK HAMIDI 2023.05.26
Moc děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že se Vám v Maroku s našimi průvodci líbilo ;) Omar Jamaein CK HAMIDI
Pavel Pelikán
Pavel Pelikán
2023.05.15
Objevování Jordánska s CK HAMIDI bylo po všech stránkách velice dobře organizováno. Osobní přátelský přístup průvodců. Tuto CK mohu všem doporučit :-)
Odpověď od CK HAMIDI 2023.05.26
Mockrát děkujeme za hodnocení a doporučení naší CK. Vážíme si toho.