Hair extensions

www.hairextensions050.nl

Hair extensions Reviews

Excellent rating
4.7
20 reviews Verified
Hair extensions
%title%

%offer%

Reviews ( 20 ) 4.7

Dylana FE
Dylana FE
2024.05.04
Ga hier NIET heen!! Ik heb geen positief woord te zeggen. Van te voren besproken welke kleur ik wilde en de extensions daar op aangepast. 13:00 afgesproken. Dit redde ze niet dus ze zou later komen. 13:45 een appje dat het niet ging lukken, moest met een andere klant naar de dierenarts??! Hier niet mee akkoord gegaan en uiteindelijk was ze er om 15:00. Achteraf blijkt dat ze gelogen had en helemaal niet met een klant bij de dierenarts was maar dat ze moe was. Extensions ingezet en daarna zouden we het verven, ze kwam aan met 2 pakjes verf uit de Duitse winkel. Maar het zou goed komen want dit had ze eerder gedaan.. mooi NIET dus. Het ziet er niet uit!! Overal vlekken, rood paar en zwart haar door elkaar terwijl ik copperbrown had gevraagd. Ze had alle haast om weg te gaan terwijl het haar nog niet eens droog was. Maar het zou mooi zijn als het helemaal droog was. Nou NIET. Ik heb zoveel spijt dat ik het €460 euro voor betaald heb, ik voel me gewoon opgelicht. Als je haar hierover bericht en aangeeft dat je niet blij bent en bij de kapper bent geweest en die aangeeft dat er überhaupt te weinig verf gebruikt is, bij je hoofdhuid helemaal nog je eigen haarkleur is en niet eens verf zit. Krijg je de reactie “ je hebt het zelf in de spiegel gezien dus doe niet zo stom”. Ik ben uiteindelijk overal op verwijderd en ik mag straks nog €160 betalen bij een echte kapper in de hoop dat het nog wat moois kan worden. Bij de foto’s een foto van de kleur die ik wilde en foto’s van wat ik heb gekregen. GA HIER NIET HEEN !!!!
Advertisement
Myrddin Ypey
Myrddin Ypey
2024.05.03
Alie de wit
Alie de wit
2024.04.23
Mandy W
Mandy W
2024.04.03
Heel erg blij met mijn Extensions,goed kwaliteit leuke en vriendelijke meid en niet te vergeten het is betaalbaar. Dikke aanrader!
Wendy Kiewiet
Wendy Kiewiet
2024.03.29
Super leuke meid die het super kan zetten
Advertisement
Jessica Prins
Jessica Prins
2024.03.25
Super blij met mijn haar! Betaalbare prijs,Leuke meid. Mij heeft zij als vaste klant erbij Echt een aanrader
Tamara Danieli
Tamara Danieli
2024.02.26
Ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat! Hele lieve en gezellige meid die de extensions zet, de volgende afspraak staat alweer!
Angelique Van wijk
Angelique Van wijk
2024.02.09
Super tevreden met mijn extensions. Leuke dame. Zeker voor herhaling vatbaar!
britt Van Den Heuvel
britt Van Den Heuvel
2024.02.05
Super blij met mijn haar Extensions!! Het was me aller eerste keer haar verlenging en echt super blij met het resultaat super lieve meid ! Echt een aanrader! 😍
Advertisement
Ezra Bosker
Ezra Bosker
2024.01.25
Super leuke meid! Enorm mooi gedaan! De tijd vloog zo voorbij! Enorm blij met m’n nieuwe haar! Prachtig!
meisje larissa
meisje larissa
2024.01.23
Heel blij mee! Mooi gezet en hele goeie kwaliteit voor de prijs! Zeker voor herhaling vatbaar!
Kimberly De graaf
Kimberly De graaf
2023.12.27
ik was erg tevreden maar helaas na 3 weken zakken ze al uit en zit het niet meer mooi.. het gaat word erg gauw droog terwijl ik het goed verzorg, na 1x wassen was het net touw.. kwaliteit van het haar is niet goed en toen het gezet werd waren ze snel verdwenen, jammer van het geld maar helaas NIET voor herhaling vatbaar!
S S
S S
2023.12.06
Advertisement
Jeanet Hakkers
Jeanet Hakkers
2023.12.01
Vandaag zijn de dames geweest met z,n 2 tjes...leuke gezellige meiden...heel mooi ingezet de kleur past precies bij mijn eigen haar kleur.....de lengte is heel mooi 50 cm en heb nano ringetjes...bedankt voor de gezelligheid en ben er heel happy mee.
Mario Koger
Mario Koger
2023.11.23
rafaella van der laan
rafaella van der laan
2023.11.16
Me haar laten doen super blij mee goeie kwaliteit ze hebben ervaring ze doen het super goed
Marloes
Marloes
2023.10.27
Jullie hebben me verbaasd! Eerst super goed geholpen en meegedacht waar ik echt super dankbaar voor ben!!! Thanks je bent een topper
Advertisement
M M
M M
2023.10.26
Super blij mee, goedkoop maar hele goede kwaliteit heb nu super dik en lang haar !!
rachel de boer
rachel de boer
2023.10.10
Ohhh myy goodd. Ik heb m'n eerste ervaring hier gehad en het was geweldig zeker voor herhalingvatbaat!!! 😍😍
Jessica Koger
Jessica Koger
2023.10.10
Super geholpen door vriendelijke dames! En ben super blij met mijn hair extensions dankjewel!