Hagestadt Rijopleidingen

Hagestadt Rijopleidingen Reviews

Excellent rating
4.9
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Lucie van der Heijden
Lucie van der Heijden
2024.02.15
Ik heb altijd met super veel plezier rijles gehad bij Herman. Het was altijd super leerzaam en gezellig! De methode waarop Herman lesgeeft was voor mij echt super fijn. Je krijgt aan het begin van de rijlessen namelijk een boekje en zo kan je je voor elke les optimaal voorbereiden. Hierdoor kan je tijdens de lessen helemaal focussen op het rijden! De anderhalf uur durende lessen vond ik ook erg fijn! Hierdoor kon je echt meters maken! Ook hoef je nooit iemand op te halen of thuis te brengen, dat is echt uniek voor een rijschool! Zoals je hierboven kan lezen, zou ik het echt aanraden om bij Herman les te nemen!
Advertisement
Floris van Lookeren Campagne
Floris van Lookeren Campagne
2024.01.18
Herman geeft goede en duidelijke instructies, 1-op-1 les, veel rust in de auto en geeft je vertrouwen, dat je t kan. De uitleg adhv een boek met verkeersinzichten is goed te gebruiken in de praktijk. Herman is een prettig en sociaal persoon en weet t beste in je naar boven te halen op t gebied van autorijden en inzicht in t verkeer. Les bij Herman raad ik iedereen aan!
Sam Kuipers
Sam Kuipers
2024.01.18
Echt een autorijschool van grote klasse! Herman is betrokken en doet er alles aan om je in één keer te laten slagen. Hij adviseert goed en denkt met je mee met veel passie. Ook ik ben in één keer geslaagd. Kortom echt een aanrader!
jennifer wiedijk
jennifer wiedijk
2024.01.10
Hele fijne manier van lessen. Ik heb nu al meerdere rijlessen gehad en ik heb echt het idee dat ik vooruit ga. De instructeur is heel aardig en goed in uitleggen. Ook heel fijn dat ik zelf mijn planning kan invullen en geen mede leerlingen naar huis moet brengen in mijn lestijd. Zeker een aanrader! Update: In 1 keer geslaagd! Heel blij met de manier van lessen en hoe alles je verlopen. Dankjewel Herman!
Hugo Drenth
Hugo Drenth
2023.11.27
In één keer geslaagd bij Herman. Hij geeft je een veilig gevoel bij de rijlessen, je krijgt goede feedback en je wordt al vanaf les één goed voorbereid op je tussentijdse toets en praktijkexamen.
Advertisement
Luna van Santen
Luna van Santen
2023.11.01
Herman is een gezellige en goede rij instructeur. Ik ben enthousiast over de wijze waarop hij met je meedenkt en over de lesmethode die hij gebruikt. Een groot voordeel was dat je niemand eerst thuis af hoeft te zetten en dit dus niet van je lestijd afgaat. Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad met Herman en ik zou hem zeker aanraden:)
Teun Leliveld
Teun Leliveld
2023.10.30
Bij Herman ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen duren anderhalf uur waardoor alle onderdelen van het rijden goed aan bod komen. Herman is betrouwbaar, altijd op tijd en erg flexibel in de planning. Tijdens de lessen geeft hij persoonlijke aandacht en is het gezellig in de auto. Ik zou Hagestadt bij iedereen aanraden!
Jade van Santen
Jade van Santen
2023.10.26
Herman is een super enthousiaste en een vooral goede rij instructeur. Bij de eerste rijles krijg je een boekje (Rijopleiding in Stappen). Hierin staat uitgelegd hoe de auto werkt en hoe je veilig door het verkeer rijdt. Dit wordt toegepast in de lessen en je leert stap voor stap hoe je goed de auto beheerst en veilig en vlot door het verkeer gaat. Via de app die Herman gebruikt kan je zelf je lessen inplannen en je hebt een duidelijk overzicht voor de aankomende en afgeronde lessen. Ik ben super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ben meer dan dankbaar voor alle fijne en gezellige lessen! :)
Mitzy Vastenhout
Mitzy Vastenhout
2023.09.26
Herman geeft een goede en duidelijke uitleg d.m.v Rijopleiding In Stappen. Hij luistert naar je zorgen en je wensen en is de gehele les met de leerling bezig! Alle aandacht is voor de leerling. Zonder Herman had ik mijn rijbewijs niet in 1keer kunnen halen! Ik raad rijschool Hagestadt écht bij iedereen aan! Herman, BEDANKT!!
Advertisement
Mei-Faye Wormsbecher
Mei-Faye Wormsbecher
2023.08.31
Herman is een erg gezellige maar ook goede rij-instructeur! Hij werkt met een erg fijne app! Je hebt een duidelijk overzicht van de lesuren die je hebt gemaakt en nog kunt maken, de aankomende en afgeronde lessen. Het is mogelijk zelf je rijles in te plannen op de openstaande tijden en er staat precies in welke onderwerpen je gaat behandelen en welke je al hebt behandeld! Het beste zou zijn als de geplande lessen gelijk toegevoegd zouden kunnen worden aan mijn eigen agenda, maar dit is vooralsnog niet mogelijk.
Anne Kroezen
Anne Kroezen
2023.07.16
Het lessen bij Herman was heel fijn. Hij kijkt naar je als persoon en hoe je vooruit gaat met het rijden. Ook heel makkelijk de rijlessen kunnen inplannen en hij denkt ook mee wat hij denkt dat beter is. Herman adviseerde ook bij mij om de tussentijdse toets de doen om de vrijstellingen te kunnen behalen. Dit was heel fijn want dat had ik wel nodig.
Peter De bakkers
Peter De bakkers
2023.03.05
Bedankt voor alle hulp! Zeker een aanrader😊
Kenneth Refsgaard
Kenneth Refsgaard
2023.02.24
Herman is een fantastische rijinstructeur! Ik ben in een keer geslaagd mede dankzij zijn rustige, geduldige en attente manier van lesgeven. Heel veel geleerd in kort tijd. Absoluut een aanrader dus.
Advertisement
Maxim Andriessen
Maxim Andriessen
2023.02.23
Herman heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen bij Herman als zeer prettig en leerzaam ervaren. Herman is een betrouwbare rij-instructeur met veel kennis, ervaring en geduld. Daarnaast weet Herman goed in te spelen op welke begeleiding bij iemand past. Een echte aanrader voor het behalen van je rijbewijs!
Miro de Ruiter
Miro de Ruiter
2023.01.24
Super instructeur en fijne rijschool! Vanaf les 1 enthousiaste en persoonlijke behandeling van Herman. In 1 keer mijn theorie gehaald en heb nu ook echt mijn rijbewijs op zak. Grote dank aan Herman voor alle tips & relaxte instelling tijdens de lessen.