Haaglanden Chiropractie

Haaglanden Chiropractie Reviews

Excellent rating
5.0
40 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (40)
Yuliia Lache
Yuliia Lache
2024.03.30
I recommend Tharsan Sellathurai as a competent, attentive doctor and professional specialist in his field. Tharsan Sellathurai knows how to help in your specific case, instills confidence and creates a friendly atmosphere at the reception.
Advertisement
Eddieward J
Eddieward J
2024.03.29
Ik had al jaren last van een slechte houding en vermoeidheid. Een lange tijd goed rechtop zitten gaf al pijn in mijn bovenrug. Mijn rug en nek kraakte Ik dagelijks zelf voor tijdelijke verlichting maar de klachten bleven. Op youtube keek ik altijd videos van Rahim Gonstead en de Gonestead Methode. Hierbij staat een goede 'Fundering' voor je rug centraal. Door deze videos raakte ik gemotiveerd om eindelijk actie te ondernemen en iets aan mijn rugklachten te doen. Ik heb ook speciaal naar een chiropractor gezocht die de Gonstead methode toepast en hierdoor ben ik bij Haaglanden Chiropractie uitgekomen. De behandelingen zijn zeer positief bevallen. Er bleek inderdaad iets aan de hand te zijn met mijn 'fundering' bekken. Na een paar behandelingen merkte ik al een grote verbetering in mijn houding en rechtop zitten geeft geen last meer. Ook heb ik nu veel meer energie en heb ik totaal geen behoefte meer om mijn rug en nek zelf te kraken.
Liam
Liam
2024.03.26
Ik ben hier naar toe gekomen met een aanwezige pijn in mijn boven rug. De huisarts had mij doorverwezen naar een chiropractor en deze praktijk leek mij het meest betrouwbaar. Na een aantal behandelingen te hebben gehad kan ik met overtuiging zeggen dat het mij enorm heeft geholpen. Ik zit lekkerder in mijn vel, de pijn is is weg en ik voel mij over het algemeen rustiger. Het is een hele fijne praktijk waar je je zeker op je gemak voelt.
Maciej Moskal
Maciej Moskal
2024.03.15
I contacted Haagladen Chiropractie in result of parlament pain in my legs, back and arms. After few weeks of intense work with Tharsan Sellathruai the pain was significantly reduced and as for today it is gone. I love the individual and proffessional approach. Before starting the recovery process, we had a long session with examination of my body and after mr. Tharsan confirmed that he will be able to help me we started the process. At the moment I am working on keeping the current results using the recommended except codes and each day I feel better. I am really happy that I decided to contact this place and most definitely recommend anyone with pain to do so as well
Niels Verhagen
Niels Verhagen
2024.03.12
Al meerder keren bij Tharsan geweest en vind het een top chiropractor. Hij weet precies waar het probleem zit en dat merk je. Hij laat je voelen dat het ergens iets niet goed zit en dat geeft voor Mij een zeer vertrouwd gevoel. Kent zijn vak uitstekend! Ook kun je goede gesprekken met hem voeren over de problemen die je ervaart. Motiverend is hij ook en dat helpt zeker om het niet op te geven en te blijven gaan voor resultaten. Als je de perfecte chiropractor wil raad ik je Tharsan zeker aan!
Advertisement
Remy Voois
Remy Voois
2024.02.28
Erik Oosterink
Erik Oosterink
2024.02.13
Ik ben hiernaar toe gegaan ivm nekklachten. Na een intakegesprek zijn we de behandeling gestart. Gedurende een maand heb ik nu verschillende behandeling gehad en ik merk al goed dat mijn nekklachten een stuk minder zijn en het allemaal soepeler aanvoelt. Ik beveel deze chiropractor aan ook zeker aan!
mitchell de pauw
mitchell de pauw
2024.02.12
Arkadiusz Antczak
Arkadiusz Antczak
2024.02.09
Gorąco polecam wam Tharsana Sellathruai jest najlepszym kręgarzem z którym mam obecnie przyjemność kontynuować moje leczenie przepukliny kręgów lędźwiowych mój ból pleców zaczął się kilka lat temu i na swojej drodze leczenia poznałem wielu kręgarzy i Fizjoterapeutów ale dopiero właśnie dzięki niemu zaczynam odczuwać dużą poprawę mojego zdrowia.Jest sympatycznym człowiekiem który naprawdę chcę pomóc a przede wszystkim bardzo dobrym specjalistą.
Advertisement
Janet van der Linde
Janet van der Linde
2024.02.07
Na jaren rugklachten. Enige jaren geleden voor het eerst kennis gemaakt met Chiropractie en de medewerkers van Haaglanden Chiropractie. Mij is alles uitgelegd over de mogelijkheden die er beschikbaar zijn binnen Chiropractie en het behandeltraject. Spannend ja. Eng en gevaarlijk zeker niet. Pijnlijk soms een beetje, een dag na de behandeling. Daarna de ervaring dat je rug en nek weer flexibel zijn en je beter kunt bewegen. Een aanrader? Een volmondig ja!
Emine Akdeniz
Emine Akdeniz
2024.02.04
Ik had al jaren pijn aan m'n rug en m'n nek en ik had ook veel andere manieren gezocht om het te verminderen, maar zonder geluk. Na een paar behandeling bij de chiropractor merkte ik al snel dat mijn klachten aanzienlijk minder werden. Het was een hele fijne ervaringen en ik kreeg goed uitleg over mijn klachten en de behandelingen! Zeker een aanrader!
Brian
Brian
2024.02.03
Fijne man, erg goede chiropractor. Heup en rug problemen effectief aangepakt, zoveel meer vrijheid gekregen waardoor ik activiteiten en sport weer op kan pakken. Tijd niet kunnen golfen en nu kan dat weer.
Arleta Lata
Arleta Lata
2024.01.23
I came with a scoliosis and a long lasting back problem. We worked on fixing those issues. I have no back pain now. Professional advice and atmosphere.
Advertisement
Shashie Dharamsingh
Shashie Dharamsingh
2024.01.22
Ik had sinds aantal jaren veel pijn in mijn onderrug uitstraling naar hele lichaam en veel hoofdpijn klachten. Het laatste jaar werd mijn rugpijn steeds erger. Ik kon niet langer dan een uur staan. En lange afstanden lopen werd pijnlijker. Via internet kwam ik de praktijk Haaglanden Chiropractie tegen. Er was informatie op de website te vinden en de uitleg beviel me goed, maar ik bleef sceptisch. Alsnog heb ik een afspraak gemaakt voor een intake. Tharsan nam alles samen met mij door en legde uit hoe hij te werk ging.Tijdens de intake deed hij ook benodigde reflexonderzoeken en om bij de volgende afspraak zijn bevindingen uit te leggen en het plan van aanpak te delen. Zo startte ik met de behandelingen en merkte vrij snel resultaat. Mijn pijnen werd minder en ook geen hoofdpijn meer. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en de manier waarop Tharsan het aanpakt. Hij luistert goed naar je klachten en blijft reflecteren en evalueren bij elke behandeling. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Miloe Van Vliet
Miloe Van Vliet
2024.01.22
Na jaren zoeken naar een goede chiropractor eindelijk een hele vriendelijke en kundige man gevonden die mij kan helpen bij mijn pijn klachten van mijn rug en nek. Zelf heb ik scoliose en snel last van mijn rug en liep altijd te dealen met pijn. Overal waar ik kwam konden ze mij niet goed helpen tot ik hier kwam. Hij weet precies mijn pijn punten te vinden en heb sinds dien geen/nauwelijks nek en rug klachten meer. Echt een top praktijk! Erg aan te bevelen!
53n. voetenop
53n. voetenop
2024.01.20
Fijne lokatie, dicht bij na station en tramhaltes. De behandeling is precies wat ik nodig heb. Zo wordt mijn stijve rug weer meer soepel en kan ik het sporten weer beter oppakken. De klachten in mijn nek en schouders nemen bij elke vervolg behandeling meer en meer af.
Cheryl Nandpersad
Cheryl Nandpersad
2024.01.20
Uitstekende service! Goede behandelingen en luistert naar je klachten.
Advertisement
Michel van Krimpen
Michel van Krimpen
2023.12.27
Deskundige chiropractor die goed de tijd voor je neemt en op een prettige manier de behandeling bespreekt
Shivan Hadi
Shivan Hadi
2023.12.23
Jolijn van Ham
Jolijn van Ham
2023.12.22
Ik kan dit iedereen aanraden. Was ik er maar eerder naar toe gegaan, wat een verlichting hebben de behandelingen mij gegeven. Na 2 zwangerschappen met ernstige bekkenklachten kon ik de pijn niet meer handelen. Reguliere (ziekenhuis)zorg kon mij niet bieden wat ik zocht:mezelf weer een jonge vrouw voelen die kan dansen, ipv een oma. (Ik ben 32 jaar, maar voelde me vaak 65+) Al snel voelde ik verbetering door de behandelingen. ik werd er gelukkiger door en mocht en kon weer gaan sporten. Tuurlijk was het intensief, maar jezelf weer gezond, fit en pijnvrij voelen is alles waard. Ik ben het waard. Heel erg bedankt voor de fijne hulp! Ik voel me weer die jonge vrouw die kan dansen!