Groenen accu's

Groenen accu's Reviews

Excellent rating
4.8
65 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (65)
Jwm
Jwm
Netherlands | 2024.01.02
Vertrouwt en altijd goed Vandaag weer een accu bij deze geweldig goede firma gehaald. Zoals altijd weer perfecte service en de accu in de auto gezet. Vriendelijk, goede kwaliteit en een hele goede prijs. Niet voor niets al een jaartje of 40 het adres voor mij voor auto, motor, gebruiksaccu’s voor boot en camper. Top!
Advertisement
john de geus
john de geus
2022.06.05
Prima accu's s gekocht eerst 2 stuks green accu van 225 amp, zaterdag een optima accu van 52 amp. Prima accu s goede voorlichting en geweldige service .echt een aanrader als je een accu nodig hebt.
Reply from Groenen accu's 2022.06.06
Dank voor je review
Joe Bogaart
Joe Bogaart
2022.05.16
wat een super bedrijf is dit hebben mij super uit de brand geholpen mega goede service en zeer klantvriendelijk voor de beste service en de beste accu’s moet je echt hier zijn!!
wesley reichholdt
wesley reichholdt
2022.03.27
Goede accus voor weinig geld. Niks anders te zeggen dan goed bedrijf met goede spullen
Reply from Groenen accu's 2022.03.27
Bedankt voor je positieve review
Tom Oomen
Tom Oomen
2022.02.07
Goede service en betaalbaar
Reply from Groenen accu's 2022.03.15
Tom, bedankt voor je reactie.
Advertisement
Paul
Paul
2022.01.15
Martijn Korner Thuis
Martijn Korner Thuis
2022.01.13
bjorn schee
bjorn schee
2021.12.15
vriendelijk personeel, snel gemonteerd en scherpe prijs!
Bram R
Bram R
2021.11.18
Mannen met kennis van zaken en goede service. Voor de aanschaf van een huishoud accu voor een zelfbouwcamper bij de heren degelijk advies gekregen. Voor mijn gevoel leveren ze liever de juiste accu dan "de duurste". Verder hebben ze een aantal dikke kabels op lengte netjes voor me voorbereid met kabelogen en krimpkousen. Mocht ik nog zoiets nodig hebben kom ik hier terug.
Advertisement
Muhammad Ali Inayat
Muhammad Ali Inayat
2021.11.13
Peter Dulk
Peter Dulk
2021.11.06
Anjuska Grimbergen
Anjuska Grimbergen
2021.09.01
Anjuska Benders
Anjuska Benders
2021.08.11
Advertisement
Alejandro Llorente
Alejandro Llorente
2021.08.07
Huge selection of batteries for cars, karts and bikes
Boegschroefaccu probleem.. 'S morgens 8.00 uur gebeld of we vanuit Katwijk met de boot konden aanleggen in Leiden bij Groenen. Dat kon. Iemand de accu doorgemeten op alle fronten. Accu bleek prima dus ze konden geen accu verkopen. Klap op de vuurpijl ook nog naar een werf geweest om vragen te stellen omtrent de boegschroef. Kosten....... 0 komma 0. Zit in de service... Groenen, top service! Bob & Wendy
Onno de Geus
Onno de Geus
2021.07.27
Kennis en vakkundigheid. Wilde graag een omvormer voor op de boot om een Nespresso aan te sluiten. Jos kon me gelijk vertellen dat dit met mijn accu’s aan boord dat dit niet mogelijk is. Gewoon een goed en eerlijk advies. Dan maar weer een thermoskan mee.
dennis van berge henegouwen
dennis van berge henegouwen
2021.07.27
Goede service en verstand van zaken Meedenkende en vriendelijke mensen Kortom accu? Groenen!
Advertisement
Theo Noordover
Theo Noordover
2021.07.05
Je wordt als klant behandeld. UITSTEKEND.
Eric Timmerije
Eric Timmerije
2021.06.29
Goede service
aprent
aprent
2021.06.05