Kunstgras Grasmonkey

Kunstgras Grasmonkey Reviews

Excellent rating
5.0
46 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (22)
Aanrader! We werden goed en uitgebreid geïnformeerd over de soorten kunstgras en de plaatsing. We zijn snel geholpen aan een mooie tuin. Heel heel vriendelijk team. Zeker een aanrader!!!
Advertisement
Top Service Zeer correcte en vlotte afhandeling. Van informatie tot uitvoering allemaal professionals, zeer aangenaam verrast door de samenwerking en vooral het eindresultaat.
Uitermate tevreden! Zeker een aanrader, vriendelijk, persoonlijk advies, komt afspraken na, zeer mooi eindresultaat!
patricia Vranken
patricia Vranken
2021.10.08
Zeer vriendelijke uitleg , prijskwaliteit zeer goed, vriendelijke jongens wat komen plaatsen, gewoon een aanrader
Jimmy Byloos
Jimmy Byloos
2021.09.17
Vriendelijke mensen, professionele uitleg, de mensen nemen hun tijd. Je bent er geen nummer maar een belangrijke klant.
Reply from Kunstgras Grasmonkey 2021.09.17
Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. We doen ons best om iedereen een mooie tuin te bezorgen met de juiste uitleg en graskeuze. Dit is in onze ogen een investering voor een langere tijd in een leven en dan hoort hier ook de nodige uitleg en feeling bij. Geniet alvast van uw mooie tuin en bedankt voor de fijne samenwerking. Groetjes GrasMonkey
Advertisement
Sabina La Mantia (Sabry)
Sabina La Mantia (Sabry)
2021.07.02
Heel vriendelijk mensen, producten van goede kwaliteit, heel goed informatie gegeven over het product en hoe moesten wij dat zetten, heel tevreden over prijs en alles, bedankt!!!!!
Gert Vanoppen
Gert Vanoppen
2021.05.15
Bij bezoek aan hun toonzaal en hun consultatie aan huis werd telkens duidelijke informatie gegeven en een offerte opgesteld. Het kunstgras werd ondertussen geplaatst . Proper werk. Zeer tevreden.. Toffe ploeg.
mali morali
mali morali
2021.05.07
benji rennen
benji rennen
2021.04.25
Advertisement
Elke Wollants
Elke Wollants
2021.04.21
Wij zijn zeer tevreden van Gras Monkey, heel vriendelijke mensen. Snelle plaatsing, niet duur. Heerlijk zo kunstgras in de tuin , wij zitten veel meer buiten nu.
Karin Koenen
Karin Koenen
2021.04.17
We werden supervriendelijk ontvangen en kregen veel informatie over de grassen, onderhoud en plaatsing. Het gras ziet er net echt uit en is kwaliteitsvol en dit aan een goede prijs. Zeker een aanrader.
roland
roland
2021.03.29
Carlo Uva
Carlo Uva
2021.03.28
Dank juliie wel ? voor het topproduct. Heb een zeer duidelijk uitleg over de verschillende soorten en toepassingen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, En super Vriendelijke ontvangst. Ben zeer content over onze keuze, en beveel jullie zeker nog aan bij iedereen ?? Dank jullie wel ? ? ?
Advertisement
Lien
Lien
2021.02.22
Wát een service en wat een prachtig gras! Super vriendelijke mensen die duidelijk weten waar ze het over hebben. Ze hebben in record-tijd ons gras geleverd, 's morgens gekozen en die avond hadden we het al. Zeker een aanrader!
Maria Tudose
Maria Tudose
2021.01.25
Aardige mensen, we vonden een heel goed kunstgras voor de helft van de prijs van de andere winkel die we bezochten! Ze adviseerden en legden ons uit hoe we het gras moesten plaatsen zodat we niet te veel overschot hebben.Tevreden met het product en de service .
Pierro Croes
Pierro Croes
2021.01.17
Zeer mooi kunstgras aan zeer scherpe prijzen echt een aanrader
Crypto Master
Crypto Master
2020.09.21
Mooie kunstgras soorten vriendelijke mensen Super goedkope prijzen, wel 50% goedkoper kunstgras dan elders
Advertisement
Noortje Pilloni
Noortje Pilloni
2020.08.06
Marilena Stoica
Marilena Stoica
2020.07.24
Echt blij met het kunstgras. Vriendelijke mensen en een zeer goede prijs!
Bouw Manneke
Bouw Manneke
2020.07.24
Super mooi kwaliteits kunstgras dit is een plezier om aan mijn klanten aan te raden. 1 plaatsing op een straat en de buren staan in de rij om met hun ook kunstgras te komen plaatsen.Topkwaliteit