Zakład Kamieniarski Granit Dulniak

www.granit.lublin.pl/pl

Zakład Kamieniarski Granit Dulniak Opinie

Opinie Dobrze
4.2
52 opinii Zweryfikowany
Zakład Kamieniarski Granit Dulniak
%title%

%offer%

Opinie ( 52 ) 4.2

michał socha
michał socha
2024.04.21
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.04.29
Dziękujemy!
J. B.
J. B.
2024.02.29
Jeden z parapetów zamówionych u Państwa jest w stanie złym. Są na nim pęknięcia lakieru. Mimo początkowych starań naprawienia aktualnie nie odbierają telefonu. Przy wizycie w biurze twierdzą, że będziemy w kontakcie. Nie polecam!!
Lucynka K
Lucynka K
2024.01.18
Wykonanie wg projektu, kontakt na maila na potwierdzenie lub zmiany projektu,cena stała usługi od dnia podpisania umowy,to ważne , polecam
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dbamy o każdy detal i dokładamy wszelkich starań, aby sprostać Państwa oczekiwaniom.
Marcin Bartkowiak
Marcin Bartkowiak
2023.12.17
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy.
Andrzej Kiriczenko
Andrzej Kiriczenko
2023.10.10
Kierownika sprzedaży śmiało można zamienić na pomnik z marmuru, firma na tym tylko zyska. Na spotkaniu powiedziałem że chce zamawiać komplety parapetów kilka razy do roku, czekałem na wysłanie umowy na maila przez tydzień, codziennie się upominałem, wysyłałem ponownie adres mailowy, po ponownej wizycie do firmy się okazało, że nie mają ani umowy, która kilka razy niby była wysyłana, ani danych mojego zamówienia, po czym kierownik sprzedaży przestał odbierać telefon, a jego kolega zaproponował mi przeżyć całą zabawę od nowa. Zamówiłem parapety w innej firmie, zapłaciłem 20zl więcej, ale miałem gotowe zamówienie po 7 dniach. Współczuje właścicielowi, że ma takich fachowców na odpowiedzialnych stanowiskach.
erick91sad
erick91sad
2023.09.22
Jestem bardzo wdzięczny Panu Rafałowi za tak profesjonalne podejście do klienta. Blaty do kuchnini i łazienki wykonane na najwyższym poziomie. Bardzo korzystne ceny i czysty montaż. Polecam z całego serca.
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług, i że mogliśmy spełnić Pańskie oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.
KA SIA
KA SIA
2023.09.02
Fatalne podejście do klienta przy realizacji zamówienia, które było wykonane niezgodnie z umowa - nie był to produkt pełnowartościowy. Opóźnienie w realizacji bez informowania o tym klienta. Przy problemach, przestali odbierac telefony
Sandra Tokarska
Sandra Tokarska
2023.08.17
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy.
Fatoumata Barry
Fatoumata Barry
2023.07.04
Jak dla mnie rewelacja! Polecam ten zakład kamieniarski.
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za pozytywną opinię i za polecenie. Pozdrawiamy!
Rafal Jędrasik
Rafal Jędrasik
2023.06.14
Pełen profesionalizm
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za opinię, Panie Rafale. Cieszymy się, że nasza praca została doceniona.
Waldemar Adamczyk
Waldemar Adamczyk
2023.06.13
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy.
Ewa Markowska
Ewa Markowska
2023.05.25
Zamówienie zrealizowane w terminie. Dobry kontakt z właścicielem firmy. Łatwo się dodzwonić. Ogólnie same pozytywne odczucia co do Granitu.
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Pani Ewo, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy!
Magdalena Baran
Magdalena Baran
2023.05.25
Najlepszy zakład kamieniarski w Lublinie.
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Serdecznie dziękujemy. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Zapraszamy ponownie!
Paulina Maciejuk
Paulina Maciejuk
2023.04.27
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy.
Zenon Kusy
Zenon Kusy
2023.03.23
Firma solidna, bez zarzutu, dotrzymywanie terminów wzorowe.
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Zenonie. Cieszymy się, że spełniliśmy Pańskie oczekiwania. Pozdrawiamy!
Maciej Skiba
Maciej Skiba
2023.03.21
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy.
Beata Sulowska
Beata Sulowska
2023.01.17
Świetnie zrealizowane zlecenie blatów kuchennych, wyszło lepiej niż przypuszczaliśmy. Pełen profesjonalizm ze strony obsługi jak i montażu ! Jeszcze raz dziękuję i życzę powodzenia !! :)
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za miłe słowa, Pani Beato! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Pozdrawiamy.
Kamil B
Kamil B
2023.01.16
Kuchnia wyszła lepiej niż się spodziewaliśmy. Płyty dobrane idealnie, wycięte precyzyjnie tak jak chcieliśmy a nawet lepiej (dodatkowe przejścia żył - dziękujemy Panu z produkcji). Blaty i wyspa wyglądają świetnie. Zaangażowanie firmy począwszy od oferty, planowania układu oraz montażu na bardzo wysokim poziomie. Efekt dla nas bardziej niż zadowalający. Śmiało możemy polecić tę firmę i kontakt z p. Wojtkiem. :)
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Kamilu. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i efektu końcowego. Doceniamy rekomendację. Pozdrawiamy!
Leon Laskowski
Leon Laskowski
2022.12.12
Jest OK. Polecam
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy za polecenie!
Patryk Kamiński
Patryk Kamiński
2022.09.22
Odpowiedz z Zakład Kamieniarski Granit Dulniak 2024.02.27
Dziękujemy.