Grandia Energy Solutions

Grandia Energy Solutions Reviews

Excellent rating
5.0
30 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (30)
Leon
Leon
2024.04.05
Komt afspraken na goede service en weet waar die over praat ! Duim omhoog voor deze jongens
Advertisement
Samuel Godwin
Samuel Godwin
2024.03.09
Ger De Leeuw
Ger De Leeuw
2024.03.06
Keurig netjes gewerkt , helemaal tevreden Ook de zorgen van Jeroen niet te vergeten.
Zoë Trapman
Zoë Trapman
2024.03.03
Top bedrijf en hele fijne mensen. Ze hebben bij ons het huis geïsoleerd en zonnepanelen geplaatst. Van te voren een hele duidelijke uitleg gehad. Geen vraag was te gek voor ze. We hadden wat hulp nodig met de aanvraag bij het warmtefonds en dat was ook geen probleem. Voor vragen zijn ze makkelijk te bereiken. Het is meestal niet zo fijn om ineens vreemden in huis te hebben, om iets aan je huis te verbouwen. Maar bij dit team geen enkele hinder van gehad. Ze denken mee en zijn stuk voor stuk nette en aardige mensen.
Fred en Marylka van Hezik
Fred en Marylka van Hezik
2024.02.16
Een prima installatie en netjes afgewerkt Vakkundige medewerkers die weten waar zij mee bezig zijn Zeker aan te bevelen
Advertisement
ger kooijman
ger kooijman
2023.12.18
Hele fijne en goede ervaring gehad met dit bedrijf. Komen hun afspraken na en zijn netjes en attent.
Arie Sterk
Arie Sterk
2023.10.15
Goede uitleg gehad voordat de offerte rond was. Zeer tevreden over de prijs en de zonnepanelen. Vriendelijk en deskundig personeel. Het werkt allemaal super goed. We kunnen het iedereen aanbevelen om bij Grandia Energy Solutions zonnepanelen te bestellen. Met vriendelijke groet, Arie en Anja Sterk uit Kerkdriel
Lucinda Waart
Lucinda Waart
2023.10.04
Alleen maar positief! Onze omvormer was kapot. Er werd snel, accuraat, professioneel gehandeld en een fijne en goede communicatie! We zullen de broers zeker weer inschakelen als het nodig is.
Monique Beurskens van deurzen
Monique Beurskens van deurzen
2023.09.07
Wij hebben een super goede ervaring met dit bedrijf. Deze 2 broers, met allebei hun eigen specialisme hebben ons heel goed geïnformeerd en we hebben samen de voor onze situatie beste zonnepanelen voor de voordeligste prijs uitgezocht. Ze hebben alles op een professionele manier geïnstalleerd en ook geholpen met de app waar alles in zichtbaar is over de opbrengst. Ze houden ook nog alles systemen in de gaten voor nazorg dus al met al zijn wij helemaal tevreden!
Advertisement
kokske09
kokske09
2023.09.05
Prima bedrijf met duidelijke communicatie en oplossingen voor een bestaande installatie. Snelle oplossing met goede uitrusting op een veilige manier en vakmanschap. Zeker een aanrader!
Richard Piels
Richard Piels
2023.08.31
Zeer tevreden over het gehele traject van begin tot einde duidelijk gewoon jip en janneke taal
Peter Ketels
Peter Ketels
2023.07.11
Zeer tevreden over de service van Grandia Energy Solution. Goed advies, heldere afspraken en prima montage en service.
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.11
Fijn om te horen Peter! Veel plezier met de installatie.
Dorine Van Doornmalen
Dorine Van Doornmalen
2023.07.03
Goed advies! Goede service en komen afspraken na. Een dikke 10!
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.06
Bedankt voor de review! Veel plezier met je installatie.
Advertisement
Leo Keepers
Leo Keepers
2023.07.02
Specialistische kennis, brede praktijkervaring, solide vakmanschap, betrouwbaarheid, inzet, creativiteit en enthousiasme bij drie verschillende werken. En, alle afspraken werden correct nagekomen! Super!
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.06
Bedankt voor de uitgebreide review! Goed om te horen dat u erg tevreden bent over ons.
Hans Helwegen
Hans Helwegen
2023.07.01
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van onze zonnepanelen (30 juni jl.) zijn we uiterst tevreden over de heren van Grandia Energy Solutions uit Rossum. Goede communicatie (vooraf en tijdens het werk), helder advies, korte wachttijd en een uitstekende installatie. Nette, enthousiaste mensen die hun vak verstaan. In zonnepanelenland zijn veel cowboys actief, maar dit bedrijf valt daar zeker niet onder! Ik beveel hen bij iedereen van harte aan!
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.06
Super om te lezen dat u erg tevreden bent met de zonnenpanelen! Veel plezier met de installatie.
Erwin Rovers
Erwin Rovers
2023.06.24
Goede info vooraf gehad , Mooi geprijsd , snel geleverd , keurige montage en vaklui , en gelijk werkend 👌🏻
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.06
Bedankt voor de review! Veel plezier met de installatie.
Hans van Steenis
Hans van Steenis
2023.06.24
Netjes volgens afspraak, zowel mondeling als schriftelijk. Harde werkers. 100% tevreden en aan te bevelen, alles op datum geleverd. Keurig netjes.
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.06
Leuk om te lezen! Veel plezier met de installatie. En bedankt voor de review!
Advertisement
Joshua Van rooij
Joshua Van rooij
2023.06.24
Klantvriendelijk, komen hun afspraken na en werken zeer netjes!
Reply from Grandia Energy Solutions 2023.07.06
Bedankt voor de review!
Harm Van Genesen
Harm Van Genesen
2023.06.21
Ik raad Grandia zeker aan. Deze mannen komen professioneel over. Ze leveren goed werk en laten de boel netjes achter. Zowel voor als na het project communiceren ze erg prettig en duidelijk. Ze geven je advies in plaats van dat ze je iets proberen aan te smeren. Toppers dus.
erwin s.
erwin s.
2023.06.05
Zeer tevreden. Nette afwerking van geplaatste panelen. Snelle service.