Goudsmid Amsterdam - Sjoerd Maret Sieraden

www.goudsmidamsterdam.nl

Goudsmid Amsterdam - Sjoerd Maret Sieraden Reviews

Excellent rating
5.0
63 reviews Verified
Goudsmid Amsterdam - Sjoerd Maret Sieraden
%title%

%offer%

Reviews ( 63 ) 5.0

Charlotte Luyckx
Charlotte Luyckx
2024.05.04
Heel tevreden met mijn ring! Sjoerd is heel aangenaam en denkt mee over je ontwerp. Top service!
Advertisement
Beloumi
Beloumi
2024.02.21
Ben hier erg goed geholpen voor mijn trouwringen. Hiervoor al bij een aantal ateliers langs geweest. Afspraak gemaakt met Sjoerd en na het gesprek was ik zeer tevreden met mijn keuze. Goede communicatie, kon Sjoerd altijd benaderen met nieuwe ideeën en aanpassingen. Resultaat was precies naar mijn wens, bedankt Sjoerd!
Jaap Kuster
Jaap Kuster
2024.01.25
Sjoerd is een super klasse goudsmid. Hij heeft van een idee een fantastisch concept gemaakt en dat op briljante wijze uitgevoerd. Heel erg blij met het sieraad (een 18 karaats witgoud collier en een unieke hanger). Een absolute aanrader.
Svenja
Svenja
2024.01.04
Sjoerd heeft voor mij prachtige nieuwe ringen gemaakt van oude witgouden ringen. Ik liet hem plaatjes van Pinterest zien en hij wist meteen wat hij moest doen. Hij is altijd supervriendelijk en uiterst professioneel. Nogmaals bedankt.
Jelle
Jelle
2023.11.01
Sjoerd is een vakman, denkt mee en levert prachtig werk. Aanrader!
Advertisement
Credo Gym
Credo Gym
2023.10.20
“Sjoerd is niet zomaar een goudsmid; hij is een ware kunstenaar met goud. Ik had het genoegen om een adembenemende hanger te laten maken door Sjoerd, en ik ben sprakeloos over het vakmanschap en de toewijding die hij in elk detail heeft gestoken. De hanger straalt pure schoonheid en elegantie uit. Sjoerd begreep mijn visie perfect en wist die om te zetten in een meesterwerk. Ik ben dankbaar voor zijn talent en zou hem zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar unieke, op maat gemaakte sieraden.”
Pauline
Pauline
2023.10.16
Na al eerder een paar mooie manchetknopen gemaakt te hebben, heeft Sjoerd een hele mooie hanger voor mij gemaakt naar eigen ontwerp. Sjoerd heeft het ontwerp heel mooi verwerkt in het sierraad en daarmee mijn verwachtingen overtroffen. Nogmaals bedankt!
Silvester Kwak
Silvester Kwak
2023.10.09
Sjoerd heeft een prachtige ring voor mij gemaakt vanuit een aantal erfstukken. Sjoerd runt een fijne, betrouwbare onderneming die eerlijk en transparant werkt. Daarnaast vond ik dat Sjoerd heel fijn afstemt op de vraag die ik had. Ik ben erg tevreden en raad Sjoerd bij iedereen aan die op dit gebied maatwerk zoekt en out of the box denkt.
Daniel Sequeira
Daniel Sequeira
2023.09.09
Top quality service, the entire process was super smooth and easy going. And the final result exceeded my expectations. Highly recommend!
Advertisement
Frank Lindt
Frank Lindt
2023.09.05
Sjoerd made the wedding rings for my wife and I. Throughout the process, he was understanding, had a good sense of what we were looking for, and provided high quality work. We are happy with the end result!
Goda Marciauskaite
Goda Marciauskaite
2023.08.17
exceptional quality!!!
Oscar & Minke
Oscar & Minke
2023.07.23
Sjoerd heeft voor ons onze trouwringen gemaakt. Wij kwamen met een model voorbeeld en hij durfde de uitdaging aan om het te maken. Het ontwerp proces was erg leuk, de communicatie heel fijn, en het resultaat prachtig!
Paul
Paul
2023.05.14
Heel blij met de ringen en goede service van Sjoerd
Advertisement
Marian
Marian
2022.07.30
Myrthe
Myrthe
2022.07.28
Sjoerd heeft een prachtige ring voor mij ontworpen. Ik gaf aan dat ik een minimalistische en subtiele, maar klassieke ring wilde. Eenieder zou zeggen dat dit tegenstrijdige kenmerken zijn, maar Sjoerd wist exact te maken wat ik voor ogen had. Hij is geduldig en denkt met je mee. Ik kan hem alleen maar aanbevelen!
Liselotte Hes
Liselotte Hes
2022.07.05
Hele prettige service van Sjoerd. Hij denkt goed mee en snelle aflevering. Super!
Martine van de Velde
Martine van de Velde
2022.06.29
Sjoerd heeft werkelijk prachtige ringen gemaakt voor mij en mijn partner!! Wat een talent om een idee en een wens om te zetten in schitterende én comfortabel dragende ringen. We zijn er héél erg blij mee.
Advertisement
Arend Jan ten Bosch
Arend Jan ten Bosch
2022.06.13
Dank Sjoerd , voor de gouden ring die jij als aandenken aan mijn vriend hebt gemaakt. Prima vakmanschap , naast een empatisch persoon !
Dymphna D.
Dymphna D.
2022.06.06
Voor een speciale gelegenheid wilden we een gouden hanger cadeau geven. Sjoerd dacht mee over het ontwerp en heeft er een prachtige hanger van gemaakt. Fijn dat Sjoerd duidelijke afspraken maakt over prijs en levertijd. Absolute aanrader voor het laten maken van sieraden.
Imke Jolanda
Imke Jolanda
2022.04.22
Kundig, aardig, en geweldig resultaat!